Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

IMG_5581.webp

26 Nisanda regl olmam gerekiyor. 7 gün kala test bu şekilde 13 nisan beta 0.2 16 nisan 2.0 bugün yeniden kan vereceğim
test markası predictor 😐

Aleykum selam
Hıcbısey yaptırmadım ben
Bırıncı gebelıgımdede hıcbısey yaptırmamısdım bundada yaptırmadım grcı gebemiyim suan bılmıyorum ama
İlk gebeliğimde ben de yaptırmadım sımdı ise yumurta takibine başladım düşük oldu ilki çünkü. Progesteron hormonu da yumurtlama olup olmadığını gösteriyor ya o yüzden sordum

Merhaba sizin pik günü ayın kaçıydı biliyor musunuz? Benimde 26 regl olmam lazımda acaba bende mi test yapsam diye düşündüm:)
Her ay telefona göre deniyordum bu ay test yaparak ilerlerdim 30 mart 1.regl günümdü 3 nisanda bitti 10. Gün yani 8 nisanda yumurtanın çatladığını gördüm ve değerlendirdim

Benim de 13ü en koyuydu 14ünden itibaren silikleşti tabiki var bence ihtimaliniz çünkü zaten çatlama zamanı önemli
Ya arada göğüs sızlaması dışında pek bir belirti yok ama test yapmıyorum 6 gün kalana kadar en azından olursa ilk buraya yazıcam 🤲🏻

Kızlar Bat 24 Nisan adetime 5 gün kala test yaptım ve kan verdim 15.1 çıktı sizce nasıl? Yumurtlama üstünden 11-12 gün geçti

Back
X