Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sizin pik günü ayın kaçıydı biliyor musunuz? Benimde 26 regl olmam lazımda acaba bende mi test yapsam diye düşündüm:)Eki Görüntüle 3579133
26 Nisanda regl olmam gerekiyor. 7 gün kala test bu şekilde 13 nisan beta 0.2 16 nisan 2.0 bugün yeniden kan vereceğim
test markası predictor![]()
hastanenin sitesinden bakılabiliyorsa bir de orayı deneyin. Bazı hastanelerde laboratuvar sonuçları sitesinden girilip bakılabiliyor.Yok kadin dogumdan poliklinikten verdim simdi hastaneeyi aradim bigileri yok
Canım bence senin var, predictor testi en güvenilir testte. Bence koşşşş kan ver hemen bizide haberdar etEki Görüntüle 3579133
26 Nisanda regl olmam gerekiyor. 7 gün kala test bu şekilde 13 nisan beta 0.2 16 nisan 2.0 bugün yeniden kan vereceğim
test markası predictor![]()
İlk gebeliğimde ben de yaptırmadım sımdı ise yumurta takibine başladım düşük oldu ilki çünkü. Progesteron hormonu da yumurtlama olup olmadığını gösteriyor ya o yüzden sordumAleykum selam
Hıcbısey yaptırmadım ben
Bırıncı gebelıgımdede hıcbısey yaptırmamısdım bundada yaptırmadım grcı gebemiyim suan bılmıyorum ama
Her ay telefona göre deniyordum bu ay test yaparak ilerlerdim 30 mart 1.regl günümdü 3 nisanda bitti 10. Gün yani 8 nisanda yumurtanın çatladığını gördüm ve değerlendirdimMerhaba sizin pik günü ayın kaçıydı biliyor musunuz? Benimde 26 regl olmam lazımda acaba bende mi test yapsam diye düşündüm:)
Henüz vermedim direkt bilgilendireceğimCanım bence senin var, predictor testi en güvenilir testte. Bence koşşşş kan ver hemen bizide haberdar et![]()
Ya arada göğüs sızlaması dışında pek bir belirti yok ama test yapmıyorum 6 gün kalana kadar en azından olursa ilk buraya yazıcamBenim de 13ü en koyuydu 14ünden itibaren silikleşti tabiki var bence ihtimaliniz çünkü zaten çatlama zamanı önemli
Ay hayırlı olsun bence normal erken öğrenmişsiniz gayet normalKızlar Bat 24 Nisan adetime 5 gün kala test yaptım ve kan verdim 15.1 çıktı sizce nasıl? Yumurtlama üstünden 11-12 gün geçti
Hangi testi kullanmıştınız,benimde prodoctor testlerim silik çıkıyor delirmek üzereyimAy hayırlı olsun bence normal erken öğrenmişsiniz gayet normal
Çok teşekkür ederim. Predictor early pembe kutu olandan yaptm ben , varsa resim atın testinizinAy hayırlı olsun bence normal erken öğrenmişsiniz gayet normal
Çok teşekkür ederim. Predictor early pembe kutu olandan yaptm ben , varsa resim atın testinizin
Eki Görüntüle 3579133
test
Sonucunuz çıktımı?Az oncede baktim yok
Kızlar çıktıHenüz vermedim direkt bilgilendireceğim![]()
YaaaKızlar çıktıEki Görüntüle 3579281
Bence gebesinEki Görüntüle 3579275
Prodoctor 10 dk içinde çıktı ama olumsuz yorum yapan çok var yani yalancı olabilir
YaBence gebesin![]()
Daha erken canımMerhaba sizin pik günü ayın kaçıydı biliyor musunuz? Benimde 26 regl olmam lazımda acaba bende mi test yapsam diye düşündüm:)