Kızlaaarrr 11. ve 16. sayfalara mutlaka göz atın yeniler eklendi

$attachment-1.jpg kutusunda ve orijinal cantasindadir sadece denemek için acildi son fiyat 35 tl bel çevresi icin mükemmel bir inceltici

Canım,bol kazançların olsun kargomu aldım hediyelerin için ayrıca teşekkür ederken,ürünlerden memnun kaldım haki renk pantolon cuk :52:diye otururken beyaz kot azıııcık sıktı ama sorun degil zaten zayıflıyorum 15 güne kalmaz onuda çok rahat giyerim Allahın izni ile :32::32:
Herşey çok güzeldi keyifli ve güzel alışveriş oldu mersi:16:

Güle güle kullan canim cok sevindim sizin gibi tatli ve gayretli bir bayanla tanistigim için mutlu oldum ayrica.bende cok teşekkür ederim:16::16:

Güle güle kullan canim cok sevindim sizin gibi tatli ve gayretli bir bayanla tanistigim için mutlu oldum ayrica.bende cok teşekkür ederim:16::16:

Bende mutlu oldum canım
Sen ara ara kıyıda köşede kalanları dök senin elossa ve medin daimi müşterisi olucam sanırsam:9:

$20131208_202235.jpg $20131208_202255.jpg SIFIR ÇİFT HALI YARI FİYATINA
hediye geldi ama mobilyama uymadığı için satıyorum saray halı 150-230 ölçülerinde iki tane. isteyen olursa tek te verebilirim Ankara içi kendim teslim edicem:34:

Halilar satıldı hayırlı olsun alan arkadasima çoook faydali bir topik oldu maddi kazanç yaninda güzel insanlarla tansmamiza vesilede oluyor :) herkese iyi geceler:16::16::16::16:hayırlı satışlar

msjımı beğenmişsiniz ama cevap vermeye duymadınız galiba. sorumu ciddiye almadınız herhalde.bende sormaktan vazgeçtim. teşekkürler iyi satışlar

sonradan cevap vermişsiniz galiba. yada ben geç gördüm bilemedim şimdi. alan arkadaşa hayırlı olsun. ben de, mesajımı beğenip cevap vermediğinizi düşününce üzülmüştüm. kusura bakmayın

sonradan cevap vermişsiniz galiba. yada ben geç gördüm bilemedim şimdi. alan arkadaşa hayırlı olsun. ben de, mesajımı beğenip cevap vermediğinizi düşününce üzülmüştüm. kusura bakmayın

rica ederim canım olabilir böyle şeyler sende kusura bakma :16::16: tam o anda arkadaşla konuşma yapıyodum mailden kesinleşmeden dönmek istemedim ama çok sürmedi cevabım :34::34::34:

rica ederim canım olabilir böyle şeyler sende kusura bakma :16::16: tam o anda arkadaşla konuşma yapıyodum mailden kesinleşmeden dönmek istemedim ama çok sürmedi cevabım :34::34::34:

tabi olabiliyor bazen böyle anlaşılmazlıklar...
teşekkürler tekrardan görüşmek üzere....... sevgilerrr........
:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Deri ceket ve kumaş pantolon satildi arkadaslar yeni kumaş pantolonlar ekleyecegim 40- 42-44 beden yepyeniler :16::16::16:

Son düzenleme:
Back