Kızlaaarrr 11. ve 16. sayfalara mutlaka göz atın yeniler eklendi

Cnim son ekledigin uzun tuniklerin bedeni nedir?[/QU

kareli tunikler standart canım m-l-xl ye olur likralı çünkü.
gri çizgili olan m beden L yede olur rahat kesim lcw kiki
vizon apoletli sahte cepli hırka tunik M-L beden ikisinede olur :)

Canim bunlar 42 bedene olur diyorsan istiyorum..birde mor puane sifon bluz...bu 5 parca icin cook guzel bi indirim yaparsan alicam..

Son düzenleme:
attachment.php

attachment.php

Canım bu ikisi ve bahsettiğimiz 2 kareli gömlek onları istiyorum özelden adres bilgilerimi paylaşıyorum bana fiyat bilgisi yazarsan memnun olurum.

koyu yeşil kayık yaka yün tunik 40-42 beden yumuşacık esnek 15 tl
siyah kalın yün tunik dört düğme detaylı 15 tl
lcw kiki kısa kollu düğmeli cepli yelek XL beden siyah 12 tl
lcw kiki uzun kollu gömek siyah L beden 8 tl

Siyah kemerli hırka,çizgili tunik ve kolsuz mor bluz da satılmıştır
deri ceket fiyatını 40 a düşürdüm lcw sitesinde aynı modelin farklı rengi var inceleyebilirsiniz ihtiyacı olan varsa kusursuz ve temizdir

Canım özel mesaj kutunu boşaltırmısın.Postan dolu mesaj yazamadım.Mesajına buradan cevap vereyim.
Kargom malesef gelmedi başka kargoda bekliyorum oda gelmedi bugün kargodaki arkadaşımla konuştum o kadar yoğunlar ki yarına bekliyorum yarında ben adreste olamayacağım bugün annemdeyim çünkü kuzenime olacak ona söyledim gelirse o teslim alacak inşallah.0,
Alır almaz haber veririm :)

Siyah kemerli hırka,çizgili tunik ve kolsuz mor bluz da satılmıştır
deri ceket fiyatını 40 a düşürdüm lcw sitesinde aynı modelin farklı rengi var inceleyebilirsiniz ihtiyacı olan varsa kusursuz ve temizdir

Elfcim deri ceketin tam rengi nedir? Taba rengi mi?
Bedeni nedir bir de?

Elfcim deri ceketin tam rengi nedir? Taba rengi mi?
Bedeni nedir bir de?

Taba değil canim son koydugum resim gibi biraz daha koyu ilkinde flastan acik çıkmış biraz.xxl yaziyor 42 bedenim su an oluyor bana sifirdan farksiz lcw dan da bakabilirsin tam modeline ve fiyatina orda farkli renginden sadece s bedeni kalmış

Canim kargomu aldim bugun ama ancak yazmaya vakit bulabiliyorum malum iki canavar olunca :) hepsi cok guzel..sadece mor bluz dar geldi ama umarim zayiflarim ve olur..hediyelerin icinde tesekur ederim canim..yeni alisverislerde gorusmek uzere...

Canim kargomu aldim bugun ama ancak yazmaya vakit bulabiliyorum malum iki canavar olunca :) hepsi cok guzel..sadece mor bluz dar geldi ama umarim zayiflarim ve olur..hediyelerin icinde tesekur ederim canim..yeni alisverislerde gorusmek uzere...
begendigine sevindim canim iyi günlerde kullan mor bluze uzuldum ama olacagini dusunmustuk baya esnekti başka alışverişlerimizde telafi ederim durumu olurmu :) öpüyorum o canavarlari vallahi ben bi taneyle basedemiyom ;)

Back
X