Kızlaaarrr 11. ve 16. sayfalara mutlaka göz atın yeniler eklendi

evet canım ptt kargoyla kapıda ödeyebilirsin almak istiyorsan özelden adres isim telefon bilgilerin yolla canım yarın veririm kargoya:3::3:

bir şey rica etsem fazla olurmuyum ay başın da maaş alcam bana ayırırmısınız lütfen kızım iki yaş 3 aylık boyu 90 cm kloşu 12 13 arası olurmu elbiseler ayırırsanız sevinirim çünkü ay sonu para kalmadı

bir şey rica etsem fazla olurmuyum ay başın da maaş alcam bana ayırırmısınız lütfen kızım iki yaş 3 aylık boyu 90 cm kloşu 12 13 arası olurmu elbiseler ayırırsanız sevinirim çünkü ay sonu para kalmadı

Rahatlıkla olur canım peki pazartesi ayın ikisi oluyor pazartesi yollayayım ozaman sen pazar gününe kadar bana adresini ismini yollarsın kesin alacaksan

Rahatlıkla olur canım peki pazartesi ayın ikisi oluyor pazartesi yollayayım ozaman sen pazar gününe kadar bana adresini ismini yollarsın kesin alacaksan

özelden yolluyorum hemen not alırmısınız ya kızımın ölçülerini yazdım olur dimi 90 cm boy 12-13 kilo arası

rahatlıkla olur canım peki pazartesi ayın ikisi oluyor pazartesi yollayayım ozaman sen pazar gününe kadar bana adresini ismini yollarsın kesin alacaksan

elbise boyu kısa olmasın yani siz bana elbisenin beden ölçüsünü yazar yollarsanız eve gidince kızıma bakayım elbisenin boyunu ölçersen

tamam canım watsap varsa özelden telefonunu yaz ölçüp resim atarım sana akşam için rahat olur

kızım telin ekranını çatlattı dokunmatik yapılıyo normalde wats up var ama şimdilik idareten bir telefon kullanıyorum sen ölçersen bakarım omuzdan ne kadar rica ediuorum sen biz ölç lütfen

Back