- 19 Mayıs 2020
- 46.594
- 208.854
- 548
Aksine dötü kalkacak. Havasından geçilmeyecek kornişon kılıklının bu sefer.23 yaşına bir koca 2 çocuk nasıl sığdırdın acaba
Çocuklardan önce çok mu ilgiliydi?
Hayır zaten sizi sevmeyen, ilgilenmeyen, umursamayan bir adamı kıskanınca ne işe yarıyor? Yine umursamayacak.
Kendi düşen ağlamaz. Yaşıtların fingir fingir gezip tozar, kariyer basamaklarını tırmanmaya çalışırken kendini beş para etmez bir adama mahkum edip iki çocukla da zincirlerine birer kilit daha takmışsın.21 yaşında evlendim ve iki çocuk sahibi olduk peşpeşe tamamen ilgisizleşti başkalarıyla güzel vakit geçirmesi bile beni çok kırıyo
Dünyanın her yerinde ingilizce işimizi görüyor ama zaten. Yanına tercüman verilmişse adam ingilizce dahi bilmiyordur.
Eşimin şirkette dil bilmeyen yöneticiler var ama hepsi 50-60 yaş civarı. Adamlar işinin ehli, ingilizce bilen yeni eleman yerlerini dolduramaz o yüzden tercüman veriliyor. Ama konu sahibi 23 yaşında eşi olsa olsa 30’dur maksimum. Gencecik insan dil öğrenmemişse niye alınır o işe bilemedim ben de. Torpilli falandır muhtemelen.
Ya ayrılın demek ne kadar kolay demi annemle babamın evine tekrardan dönememDemek ki hiç güveniniz yok. Ayrılın
Valla eşinize zerre güveniniz yoksa tek çözümü bu benim için. Güvenmediğim biriyle neden evliliğimi devam ettireyim kiYa ayrılın demek ne kadar kolay demi annemle babamın evine tekrardan dönemem
Sağol ya baya içimi aydınlattın çocuk olması gezmeye veya kariyer yapmaya engel değilKendi düşen ağlamaz. Yaşıtların fingir fingir gezip tozar, kariyer basamaklarını tırmanmaya çalışırken kendini beş para etmez bir adama mahkum edip iki çocukla da zincirlerine birer kilit daha takmışsın.
Yap o zaman, koca kovalayacağın yerde?Sağol ya baya içimi aydınlattın çocuk olması gezmeye veya kariyer yapmaya engel değil
O zaman sorun ne? Ayrılın sizi sevmeyen adamdan, çalışın ve çocuklarınızla birlikte engelsiz engelsiz takılın.Sağol ya baya içimi aydınlattın çocuk olması gezmeye veya kariyer yapmaya engel değil
Yapma çalışırsın maazallah çalıştığın iş yerinde birinin eşiyle sevisirsin falanSağol ya baya içimi aydınlattın çocuk olması gezmeye veya kariyer yapmaya engel değil
Ulen grup falan diyip içini kımıştırmayınGrup yaptınız değil mi sizi gidi köftehorlar siziiii...
Senin kımışasın varsa biz nabalımUlen grup falan diyip içini kımıştırmayıngoogle iş seyahatine nasıl gidilir enter
Japonlar ingilizce bilmiyor muymuş
O kadınin 9 nefsi,erkeğin 1 değil miydi?Bire de sahip cikamiyordu haniSizi yadırgamıyorum. Düşünceniz evet karşı taraf için ve hemcinsiniz için kırıcı, bu bir gerçek. Ama kendimi sizin yerinize koyuyorum ben de biraz sıkıntı yapardım. Ne desem bilemedim. Böyle düşünmenizdeki sebep eşinize güvensizlik değil bence. İllaki yani eşinizdir güvensizlikle ömür mü geçer,hepimiz eşlerimize güveniyoruz.İçinde olduktan sonra tv lerde görüyoruz ki dibindeki komşularıyla aldatanlar var. Bence sizi rahatsız eden şeyi söyleyeyim, erkeğin 9 nefsi 1 aklı varmış,kadının 9 aklı 1 nefsi ve o bir nefsi 9 akılla korurmuş. Ama erkekler için biraz sıkıntı bu cümlenefsine yenilmesinden korkuyorsunuz.. neyse özetle şöyle söyleyeyim, eşinize güvenin,aklına sokmayın böyle şeyler. Ona güvendiğinizi,arkasında olduğunuzu belirtin. Sevgiyle güvenle uğurlayın
Ben de öyle biliyordum hatta şöyle bi hikaye anlatmıştı lisede bir hocamız:O kadınin 9 nefsi,erkeğin 1 değil miydi?Bire de sahip cikamiyordu hanibak herkes isine geldiği gibi anlatmış
Ben de öyle biliyordum hatta şöyle bi hikaye anlatmıştı lisede bir hocamız:
Rabia adında bir kadın evliya varmış ( Annemin Anadolu Evliyaları diye bir kitabı vardı orada da görmüştüm) Birgün Rabia’ya sormuşlar: Kadınların 9 nefsi 1 aklı var erkeklerin 9 aklı 1 nefsi buna ne diyeceksin? Rabia da durur mu yapıştırmış cevabı“O erkeklere acırım ki kadınlar 9 nefsi 1 akılla idare ederken erkekler 9 akılla 1 nefsi idare edemez”. Kim demiş feministler Batı’dan çıkar diye. Aslanım Rabia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?