kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum

23 yaşına bir koca 2 çocuk nasıl sığdırdın acaba

Çocuklardan önce çok mu ilgiliydi?

Hayır zaten sizi sevmeyen, ilgilenmeyen, umursamayan bir adamı kıskanınca ne işe yarıyor? Yine umursamayacak.
Aksine dötü kalkacak. Havasından geçilmeyecek kornişon kılıklının bu sefer.

21 yaşında evlendim ve iki çocuk sahibi olduk peşpeşe tamamen ilgisizleşti başkalarıyla güzel vakit geçirmesi bile beni çok kırıyo
Kendi düşen ağlamaz. Yaşıtların fingir fingir gezip tozar, kariyer basamaklarını tırmanmaya çalışırken kendini beş para etmez bir adama mahkum edip iki çocukla da zincirlerine birer kilit daha takmışsın.

Eşimin iş yerindeki yoneticilerin çoğu yabanci zaten ama Turk olanlarin da istisnasiz hepsi ingilizce biliyor. Dil bilmeyenler zaten yurtdisiyla iletisim kurmayan veya yurtdisina gonderilmeyen çalişanlar sadece, yonetimde yok. Garip olabilir

Sağol ya baya içimi aydınlattın çocuk olması gezmeye veya kariyer yapmaya engel değil

Bu tarz şeyler yaşanır, tercüman kız edepli olmasa bile, müşteri ahlaksız teklifte bulunabilir. Eşiniz düzgün biriyse hiçbir şey olmaz. Kadınlar eşlerinde sorun aramak yerine işini yapana kötü gözle bakıyor. Bu şekilde işten çıkarılan arkadaşlarım bile oldu. Önemli olan eşiniz bu tarz şeylere açık mı kapalı mı.

Japonlar ingilizce bilmiyor muymuş

Inanin cogu bilmiyor, bilenler de cok utangac oldugu icin beyaz insan gordukleri zaman cekinip konusmuyorlar

Ben anadillerinden biri Ingilizce, biri Cince olan bir ulkedeyim. Vatandaslarin cogu bilingual. Ben ekip lideriyim, Cin'e is gezisine gittigimde mutlaka ikinci dili Cince olan bir ekip arkadasimi aliyorum yanima cunku alfabeyi bilmedigimden adres bulmak icin tabelayi okumak, taksici ile anlasmak bile o kadar zor oluyor ki :)

O kadınin 9 nefsi,erkeğin 1 değil miydi?Bire de sahip cikamiyordu hani bak herkes isine geldiği gibi anlatmış

Konuya değinmeden geçemeyeceğim. Siz daha önce aldatıldıniz mi ? Yada aldattiniz mi ? Zira durup dururken böyle birşeye ağlarken insanın ķendine gülesi gelir .

O kadınin 9 nefsi,erkeğin 1 değil miydi?Bire de sahip cikamiyordu hani bak herkes isine geldiği gibi anlatmış
Ben de öyle biliyordum hatta şöyle bi hikaye anlatmıştı lisede bir hocamız:
Rabia adında bir kadın evliya varmış ( Annemin Anadolu Evliyaları diye bir kitabı vardı orada da görmüştüm) Birgün Rabia’ya sormuşlar: Kadınların 9 nefsi 1 aklı var erkeklerin 9 aklı 1 nefsi buna ne diyeceksin? Rabia da durur mu yapıştırmış cevabı “O erkeklere acırım ki kadınlar 9 nefsi 1 akılla idare ederken erkekler 9 akılla 1 nefsi idare edemez”. Kim demiş feministler Batı’dan çıkar diye. Aslanım Rabia

Ay ne çok farkli versiyon varmiş. Bir kadinin 9 oluyor, bir erkegin 9 oluyor. Buradaki 9 akil ve 9 nefs ne oluyor anlamiyorum bir şey. 1 akil 1 nefs ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…