- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.793
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısaca kadınların aklı erkeklerin nefsi mi azmış?Ben de öyle biliyordum hatta şöyle bi hikaye anlatmıştı lisede bir hocamız:
Rabia adında bir kadın evliya varmış ( Annemin Anadolu Evliyaları diye bir kitabı vardı orada da görmüştüm) Birgün Rabia’ya sormuşlar: Kadınların 9 nefsi 1 aklı var erkeklerin 9 aklı 1 nefsi buna ne diyeceksin? Rabia da durur mu yapıştırmış cevabı “O erkeklere acırım ki kadınlar 9 nefsi 1 akılla idare ederken erkekler 9 akılla 1 nefsi idare edemez”. Kim demiş feministler Batı’dan çıkar diye. Aslanım Rabia
Benim eşim aşırı ilgisiz birisi ama dışardaki herkese çok iyi. Benimle oturup güzel bi sohbet bile etmez başkasıyla ettiği sohbet bile beni mutsuz ediyo yatıp kalkıcak olsa her türlü yapar tam derdimi ifade edemedim sanırım
Neden insanlar başkaları için olumsuz birşey düşündüğünde kişi kendinden bilir denir.hic alakası yok.Demek ki siz, bir adamla baş başa kalınca aklınıza bu tür şeyler geliyor, flörtöz yaklaşıyorsunuz.
Kişi, kendinden bilir çünkü…
Ay ne kadar zor durumunuz Eşinize mi güvenmiyorsunuz, yoksa kendinize mi?Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
O akıl illaki eksik olacakKısaca kadınların aklı erkeklerin nefsi mi azmış?
Tüm ülke İngilizce biliyor çatır çatır haklısın.Konunun başından beri bunu düşünüyorum. İngilizce bile bilmeyen adam dünya yakışıklısı olsa etkilenmem sanırım.
Tüm ülke İngilizce biliyor çatır çatır haklısın.
yurt dışına seyahate giden insanların boş vaktinde gittiği yeri gezip görmek yerine
yuppi işte şimdi kocamı/karımı aldatma vakti diye havalara uçacak kadar vizyonsuz olduğunu düşünmek istemiyorum
biz düzelmek için 50 yıl lazım derken 500 yıl geriye atıyorsunuz ülkeyi
nereye uzanıp ağlasam
9 nefse söyleyecek şey bile bulamadım
Gecen ay 7 kisilik ekibimle yurt disina ciktik is icin. 3 kadin + 4 erkek herkes evli 30 yas uzeri. ooof konu sahibine gore neler neler olmustur.
Eşim bir haftadır şehir dışında iş dolayısıyla. Yanında iki erkek çalışan daha var. Normalde akşamdan akşama konuşuruz onu da eşim arar müsait olunca. Yanındakilerin öğlen akşam mesai bitiminin hemen sonunda eşleri arıyormuş. Kendisi de beni arayıp sen niye saat kollayıp ilk boşlukta beni aramıyorsun, kırılıyorum falan dedi, güldük birlikte. Bunun kadın çalışan versiyonu da oluyor durun yine aynı bizde.
Şehir dışına, yurt dışına çıktı diye aldatacak kocayı hiçbir yerde tutamazsın zaten. Anlaşılmayan bu sanırım. Öyle ağlayıp, sızlama, sürekli arayıp kontrol etmeyle kendini küçük düşürmenin ötesine geçemiyorsun.
Bunu bile yanlış söylemişsiniz yav; "Kadının 9 nefsi 1 aklı, erkeğin 1 nefsi 9 aklı var, kadın 1 akılla 9 nefsi tutarken erkek 9 akılla 1 nefsi tutamaz." olacak o.
Erkekler eşşeklerle aldatmadığına göre, kadınların da öyle aklı nefsini falan tutmuyor yani. Yok öyle bişey.
Sağol ya baya içimi aydınlattın çocuk olması gezmeye veya kariyer yapmaya engel değil
Tüm ülkeyle ne alakası var yahu? Ne demişim “ben etkilenmem” di mi? Cümle çözümlemesi yapayım mı, ister misin?Tüm ülke İngilizce biliyor çatır çatır haklısın.
Ben gitttim Japonya'ya aşırıııı egzotikti, nereye baksam diye şaşırdım. Çok çok güzeldi. Konferans için gitmiştim, 2 gün gezebildim ama tadı damağımda kaldı.
Japonyaya kadar gitsem ç.k işlerine gireceksem de Japon geyşa falan bulurudm herhalde yayayayaa, Uzakdoğuda fuhuş işleri de bir acaip , acaip acaip şeyler var. Yanımda gelen iş arkadaşıyla takılmazdım herhalde , kaçmıyor ya yıllarca çalışıyorsun yanında duruyor