kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum

Kısaca kadınların aklı erkeklerin nefsi mi azmış?

Demek ki siz, bir adamla baş başa kalınca aklınıza bu tür şeyler geliyor, flörtöz yaklaşıyorsunuz.
Kişi, kendinden bilir çünkü…

Yahu bu kocalarınız bulunmaz hint kumaşı mı bir türlü anlayamıyorum.

Şuan farkında mısınız bilmiyorum ama bir kadının kul hakkına girip ona iftira atıyorsunuz.
Kocanıza güvenmiyorsanız o kadının suçu ne? Her tanıştığı kocanızın yatağı diye ölüyor mu? Bu nasıl bir düşünce tarzıdır.

Ama size kötü bir haberim var. Böyle düşünen kadınlar eninde sonunda aldatılıyor. Haberiniz olsun

Keşke baştan bu şekilde yazsaydınız. Sankimkocanız iyi bir adam da siz güvensizsiniz gibi cevaplar yazmış herks, ben de dahil.

Yine de kızın günahına giriyorsunuz. Suçu biraz kocanızda arasanız keşke ve durumu düzeltmesi için kocanızla konuşsanız. Bu şekilde bir evlilikte anca mutsuz olursunuz. Mutsuz olduğunuz için oturup ağladıysanız eyvallah ama tanımadığınız bir kız için oturup ağlamanız cidden saçma. Madem mutsuzsunuz, adam gibi alın adamı karşınıza konuşun. Bu şekilde ilgisiz bir evliliği daha ne kadar sürdürmek istiyor, sizi mutlu etmek istiyor mu , istemiyorsa da boşanmaya razı mı sorun güzelce. Ağlayarak bir yere varamazsınız.

23 yil boyunca onlarca ulkeye is seyahatine gittim. Ozellikle Cin seyahatlerim en az 2 ay surerdi ve isini biten personel gider, yenisi gelirdi. (R&D’nin gidip, Kaliteden bir gorevlinin gelmesi gibi). Tum surecte bekardim. Ne yol arkadaslarimdan bana, ne benden onlara bir meyillenme oldu.

Lakin sunu diyebilirim; yurtdisinda siniri gecer gecmez yuzugunu cikarip cebine atan adamlara da sahit oldum; gittigi her seyahatte o ulkede “Gol atmadan donmem” diyen kansizlar da tanidim. Yani demem o ki; icinde varsa her sekilde yapar. Hatta kadin da yapar. Bana rusvet olarak katalogdan secmece biscolata erkekleri az teklif edilmedi.

Adama guvenmiyorsunuz belli ki. Guvenmediginiz adam yataginizda da ayni; herhangi bir yerde de. Bosanin kurtulun.

Ay aklima geldi gecen kk fazla kacirmisim herhalde. Ruyama girdi kadinin biri peşime takilmiş sevgilime bakmissin uzak dur diyip duruyordu. Diyorum bakmadim senin sevgiline, ne işim oluyor noluyor birak beni diyorum butun yol kadin peşime takildi başimda sevgilimden uzak dur diyip duruyor. Benim bile kabuslarima girdi bu "evli irkeklerden uzak durun" tayfa.

Ay ne kadar zor durumunuz Eşinize mi güvenmiyorsunuz, yoksa kendinize mi?
Yani eşinize böyle bir şeyi nasıl yakıştırıyorsunuz ki?
İçinizi rahat tutun, eşinizi fanuslara da kapatsanız bir şey yapacak olan yapar ruhunuz bile duymaz.
Ama sadakati sevgisi tam olan birini de bin kadının arasına koysanız dönüp bakmaz.

Aldatacak olursa o kızla değil, yabancı bir kadınla aldatırdı ama dil de bilmiyor sanırım. Türk kadınının is yerinden birisiyle tek gecelik birlikte elma ihtimali olduğu sanmıyorum, kadın zaten öyle bir şey düşünürse dil bilirken yanındaki evli Türk'e bakmaz.

yurt dışına seyahate giden insanların boş vaktinde gittiği yeri gezip görmek yerine
yuppi işte şimdi kocamı/karımı aldatma vakti diye havalara uçacak kadar vizyonsuz olduğunu düşünmek istemiyorum
biz düzelmek için 50 yıl lazım derken 500 yıl geriye atıyorsunuz ülkeyi
nereye uzanıp ağlasam

9 nefse söyleyecek şey bile bulamadım

Yapacak olanın iş seyatine,aynı otele,uçağa ihtiyacı yok bence.Ayni koltukta otururken,aynı yatakta yatarken de yapabilir bunu.Akli başka yerde olanın bedeni yanında olsa ne fayda.Bu bir seyahati profesyonelce düşünün ve sizi bu düşünceye iten eşinizin önceden böyle bişey yaşatmış ve hissettirmis olmasiysa,oyle biriyle de evli kalmaya değer mi bilemedim.

Ben gitttim Japonya'ya aşırıııı egzotikti, nereye baksam diye şaşırdım. Çok çok güzeldi. Konferans için gitmiştim, 2 gün gezebildim ama tadı damağımda kaldı.

Japonyaya kadar gitsem ç.k işlerine gireceksem de Japon geyşa falan bulurudm herhalde yayayayaa, Uzakdoğuda fuhuş işleri de bir acaip , acaip acaip şeyler var. Yanımda gelen iş arkadaşıyla takılmazdım herhalde , kaçmıyor ya yıllarca çalışıyorsun yanında duruyor

Gecen ay 7 kisilik ekibimle yurt disina ciktik is icin. 3 kadin + 4 erkek herkes evli 30 yas uzeri. ooof konu sahibine gore neler neler olmustur.

o kadar uzağa gitmeye gerek yokmuş
bir ilimiz çok meşhurdur bu konuda

yalnız erkekle seyahat daha tehlikeli

büyük oyunu bozdun tüh ya
Sağol ya baya içimi aydınlattın çocuk olması gezmeye veya kariyer yapmaya engel değil

ee engel olmuş işte

hazır elimin altında diyosun
yanisi bence de yeni tatlar varken tercüman kim köpek
bi de japonya
bi de fantaziler ülkesi
bi de gariplikler ülkesi
dur ya gidesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…