• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum

Neden insanlar başkaları için olumsuz birşey düşündüğünde kişi kendinden bilir denir.hic alakası yok.
İnsana doğru gelmeyen, benliğinde olmayan bir şeyi yapması ya da yapıldığını düşünmesi ihtimal dahilinde değildir, buna beceri de dahildir.
Ben insan ekmeyen biri olduğumdan arkadaşım beni bekletse, aklıma gelen seçenek bu olmaz mesela.
Ya da beni tanıyan biri beklerse onu ektiğimi değil, uyuyakaldığımı düşünür.

Dünyada neler görüyoruzu geçeceğiz, şeytanın arka bacaklarına yakışanlar da var ama gerçekten kişi kendinden bilir, bunu da deneyim,karakteri ve sezgileriyle yapar.

Yaa, söylemeyin öyle. Ben 53 yaşımdayım. Gayet de anadilim gibi Ingilizce öğrendim üniversitede. Bence en az 60 yasinda. Köklü bir firmaya da dil bilmeyen biri asla giremez.
Var var, benim ilk calistigim firma Tr hatta dünyada ismi olan bir firma ve yöneticim dil bilmiyordu,dil bilmediği bir kenara dursun,yazıyı bile zor yazıyordu:)

her an başka kadınla birşeyler yaşayabileceğini düşündüğünüz insanla nasıl evli kalabildiğinizi anlamadım
? yapacak olan heryerde herşekilde yapar uzağa gitmeye gerek yok ki evden işe diye çıkıyor sonuçta

İnsana doğru gelmeyen, benliğinde olmayan bir şeyi yapması ya da yapıldığını düşünmesi ihtimal dahilinde değildir, buna beceri de dahildir.
Ben insan ekmeyen biri olduğumdan arkadaşım beni bekletse, aklıma gelen seçenek bu olmaz mesela.
Ya da beni tanıyan biri beklerse onu ektiğimi değil, uyuyakaldığımı düşünür.

Dünyada neler görüyoruzu geçeceğiz, şeytanın arka bacaklarına yakışanlar da var ama gerçekten kişi kendinden bilir, bunu da deneyim,karakteri ve sezgileriyle yapar.
Buna katılmıyorum, arkadaşımın beni ektiğini düşünüyorsam, bu ,benim de geç kaldığım zaman onu ekmiş olabileceğim anlamına gelmez.gecmis deneyimlerime göre düşünürüm yada onu iyi taniyorumdur. Birisini dolandırıcılık yada hırsızlıkla sucluyorsam bu benim de dolandırıcı yada ilk fırsatta hırsızlık yapacağım anlamına mi geliyor? Durum bunu düşünmemi sebep oluyordur

Seni de götürseymiş keşke.
Acaba daha önce yaşanmış bir olayınız mı var? Mesela ben çocukların babasına güvenirken fizana gitse sormazdım ama yaşanmışlıklardan sonra biriyle tokalaşsa şüpheye düşmeye başladım.
Ha bir de keşke bu kadar belli etmeseydin kıskandığını. Artık adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanacak. Daha fazla sorunlar yaşayabilirsin maalesef.

Dünyanın her yerinde ingilizce işimizi görüyor ama zaten. Yanına tercüman verilmişse adam ingilizce dahi bilmiyordur.

Eşimin şirkette dil bilmeyen yöneticiler var ama hepsi 50-60 yaş civarı. Adamlar işinin ehli, ingilizce bilen yeni eleman yerlerini dolduramaz o yüzden tercüman veriliyor. Ama konu sahibi 23 yaşında eşi olsa olsa 30’dur maksimum. Gencecik insan dil öğrenmemişse niye alınır o işe bilemedim ben de. Torpilli falandır muhtemelen.

Diger ulkeler neyse ama İngilizce Cin’de is gormez.
Dahasi, Cince bildigim halde Kantonca konusan Guney’de benim Cincem de is gormez; yerel dilini konusan bir tercuman gerekir.

hazır elimin altında diyosun :rolleyes:
yanisi bence de yeni tatlar varken tercüman kim köpek
bi de japonya
bi de fantaziler ülkesi
bi de gariplikler ülkesi
dur ya gidesim geldi :eğlence:

Akşam akşam yine fantazi yaptım yaaaa, Japonya maponya aldatma burdaki her konu acaip arkadaş yine banlanamam gidiyorum bu konudan:63:

Orada yapmasa burada yapsa ruhunuz mu duyacak sanki ...

Diger ulkeler neyse ama İngilizce Cin’de is gormez.
Dahasi, Cince bildigim halde Kantonca konusan Guney’de benim Cincem de is gormez; yerel dilini konusan bir tercuman gerekir.
aaa incilizce herşeydir.herkesler bilmelidir.bilmeyen insan da ne biliyim işteee..... :KK45: :KK45:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
o kadar uzağa gitmeye gerek yokmuş
bir ilimiz çok meşhurdur bu konuda

yalnız erkekle seyahat daha tehlikeli:skandal:

büyük oyunu bozdun tüh ya

ee engel olmuş işte
Erkekler birlikte birbiriyle anlaşıp zamparalık yapabilir, aslında yanında kadın gitmesi konu sahibi için daha iyi ama farkında degil.

Erkekler birlikte birbiriyle anlaşıp zamparalık yapabilir, aslında yanında kadın gitmesi konu sahibi için daha iyi ama farkında degil.
Ay niye öyle diyorsunuz zamparalık falan 😆 çocuklarımı uyuttum bir bir bardak çay içecektim , boğazımda mı kalsın:KK12:

Back