- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
Sitenin en akıllısı sensin tmm. İyi forumlarrrr.Tüm ülkeyle ne alakası var yahu? Ne demişim “ben etkilenmem” di mi? Cümle çözümlemesi yapayım mı, ister misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sitenin en akıllısı sensin tmm. İyi forumlarrrr.Tüm ülkeyle ne alakası var yahu? Ne demişim “ben etkilenmem” di mi? Cümle çözümlemesi yapayım mı, ister misin?
Valla sayenizde öyle hissediyorum artık sana da bebeyim...Sitenin en akıllısı sensin tmm. İyi forumlarrrr.
Hissetmeye devam et . ÖzgürsünValla sayenizde öyle hissediyorum artık sana da bebeyim...
İnsana doğru gelmeyen, benliğinde olmayan bir şeyi yapması ya da yapıldığını düşünmesi ihtimal dahilinde değildir, buna beceri de dahildir.Neden insanlar başkaları için olumsuz birşey düşündüğünde kişi kendinden bilir denir.hic alakası yok.
Var var, benim ilk calistigim firma Tr hatta dünyada ismi olan bir firma ve yöneticim dil bilmiyordu,dil bilmediği bir kenara dursun,yazıyı bile zor yazıyordu:)Yaa, söylemeyin öyle. Ben 53 yaşımdayım. Gayet de anadilim gibi Ingilizce öğrendim üniversitede. Bence en az 60 yasinda. Köklü bir firmaya da dil bilmeyen biri asla giremez.
Buna katılmıyorum, arkadaşımın beni ektiğini düşünüyorsam, bu ,benim de geç kaldığım zaman onu ekmiş olabileceğim anlamına gelmez.gecmis deneyimlerime göre düşünürüm yada onu iyi taniyorumdur. Birisini dolandırıcılık yada hırsızlıkla sucluyorsam bu benim de dolandırıcı yada ilk fırsatta hırsızlık yapacağım anlamına mi geliyor? Durum bunu düşünmemi sebep oluyordurİnsana doğru gelmeyen, benliğinde olmayan bir şeyi yapması ya da yapıldığını düşünmesi ihtimal dahilinde değildir, buna beceri de dahildir.
Ben insan ekmeyen biri olduğumdan arkadaşım beni bekletse, aklıma gelen seçenek bu olmaz mesela.
Ya da beni tanıyan biri beklerse onu ektiğimi değil, uyuyakaldığımı düşünür.
Dünyada neler görüyoruzu geçeceğiz, şeytanın arka bacaklarına yakışanlar da var ama gerçekten kişi kendinden bilir, bunu da deneyim,karakteri ve sezgileriyle yapar.
Dalga geçmiş, ciddiye mi aldinTüm ülkeyle ne alakası var yahu? Ne demişim “ben etkilenmem” di mi? Cümle çözümlemesi yapayım mı, ister misin?
Filmlerdeki gibi ,koca otelde oda kalmamış deseneAynı odaysa sen boşan…
Dünyanın her yerinde ingilizce işimizi görüyor ama zaten. Yanına tercüman verilmişse adam ingilizce dahi bilmiyordur.
Eşimin şirkette dil bilmeyen yöneticiler var ama hepsi 50-60 yaş civarı. Adamlar işinin ehli, ingilizce bilen yeni eleman yerlerini dolduramaz o yüzden tercüman veriliyor. Ama konu sahibi 23 yaşında eşi olsa olsa 30’dur maksimum. Gencecik insan dil öğrenmemişse niye alınır o işe bilemedim ben de. Torpilli falandır muhtemelen.
hazır elimin altında diyosun
yanisi bence de yeni tatlar varken tercüman kim köpek
bi de japonya
bi de fantaziler ülkesi
bi de gariplikler ülkesi
dur ya gidesim geldi
aaa incilizce herşeydir.herkesler bilmelidir.bilmeyen insan da ne biliyim işteee.....Diger ulkeler neyse ama İngilizce Cin’de is gormez.
Dahasi, Cince bildigim halde Kantonca konusan Guney’de benim Cincem de is gormez; yerel dilini konusan bir tercuman gerekir.
sen iyi derecede 2 dil biliyorsun.idolumsünnn.kal konudaAkşam akşam yine fantazi yaptım yaaaa, Japonya maponya aldatma burdaki her konu acaip arkadaş yine banlanamam gidiyorum bu konudan
Erkekler birlikte birbiriyle anlaşıp zamparalık yapabilir, aslında yanında kadın gitmesi konu sahibi için daha iyi ama farkında degil.
o kadar uzağa gitmeye gerek yokmuş
bir ilimiz çok meşhurdur bu konuda
yalnız erkekle seyahat daha tehlikeli
büyük oyunu bozdun tüh ya
ee engel olmuş işte
sen iyi derecede 2 dil biliyorsun.idolumsünnn.kal konuda
herkes şu pratik konuşma kitapçıkları var ya onlardan başlayıp eşlerine sevgililerine zorla ingilizce öğretirlermiş.maksat adam aldatmasın tercümana falan muhtaç olupBöyle yazma şimdi, benden de etkilenirler falan neme lazım
Ay niye öyle diyorsunuz zamparalık falan çocuklarımı uyuttum bir bir bardak çay içecektim , boğazımda mı kalsınErkekler birlikte birbiriyle anlaşıp zamparalık yapabilir, aslında yanında kadın gitmesi konu sahibi için daha iyi ama farkında degil.