- 16 Haziran 2011
- 15.028
- 63.818
- 798
Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
9: Ben ne alaka?erkeğin 9 nefsi 1 aklı varmış,kadının 9 aklı 1 nefsi ve o bir nefsi 9 akılla korurmuş.
Herkes de kollarını açmış sizin kokuşmuş kocanızı bekliyordu.Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Ne kadar çok rahatsız olan olmuş yaHmm. Sanki genel olarak kadinlar agir yokluktaymis gibi ben olsam ben de rahatsiz olurdum demis ama eslerine de guveniyorlarmis, iste boyle yaman bir celiski.
Herkes de kollarını açmış sizin kokuşmuş kocanızı bekliyordu.
Kadını dahada aglatacanKız da diyordu ki şu kadının kocişkosuyla yurt dışına çıksak da sevişsek.
Üstelik yurt dışı seyahatinde o ülkede olacak tek kadın da bu kızmış gibi davranıyor arkadaş..adam aldatacak birisiyse herhangi bir kadınla aldatamaz sanki!! başka bir kadınla aldatılsa içi soğuyacak "olsun o kıza kaptırmadım ya" diyecek neredeyseAy bir de diğer kadını ne kadar aşağılayıcı bir tutum bu. Kızcağız ekmeğinin peşinde ama kadının biri ona kocasını kapmak için hazırda bekleyen yollu muamelesi yapıyor. Çok çirkin...
Normal şartlarda, normal olan insanlar evli insanlarla ilgilenmez hadi diyelim kız ilgilendi eşinizin kızla ilgileneceğini nerden çıkardınız?Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Düşünün bakalım ne yapmalısınız?Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?