• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşimin dolabında gebelik testi bulduk

1 ekim 2011 oluyor cnm...

eger gebelik testlerinin tarihi 2 sene falan sürüyorsa 1-2 sene önce almis olabilir cünkü bu sene bitiyor tarihi

gerçi eczanedeki de öle demiş ne zaman alındığı belli olmaz demiş ama bir testin 3 yıl yada 2 yıl falansa ömrü arakadta yazmış bu sene aldığının son kullanım tarihi 2013 se bununki 2011 yani bu sene alsaydı son kullanım tarihi neden 2013 değil de 2011 mantıklı değilmi kızlar

bence tarihe takılmayın bazen 6 ay bazen 1 bazem 2 yıl oluyor değişiyor ama terstenmiş tarih benmde kafam karıştı

bence tarihe takılmayın bazen 6 ay bazen 1 bazem 2 yıl oluyor değişiyor ama terstenmiş tarih benmde kafam karıştı
offf öylemi yaaa tam seviniyorum derken
bu sene alınmamaış ozamnn dogru söylüyor kardeşin geçen yılsaa tutuyorr tarihh

:53:

inşallah inşallah canım yaaaa geçen yılsa dedin yani geçen yıl verdiler dediyse mi diyosun

İyi de arkadaşlar bu testler bu sekılde satılabildiği ıcın zaten 2-3 tane alın ve dogruluk-güvenirlik olsun dıyorlar.Emekli Sandığı İlaç Kullanım Süresi Sorgulama diye birşey var..Bu bünyeye alınan bir hap değil ki..Eczaneler gunu gecmıs ılacı satmazlar sadece..ama test faklı bir konuya giriyor..

aynen bende bunu demeye calisiyorum...
bence kesin bu test 1-2 sene önce alinmistir cünkü test yeniyse hemen bu sene tarihi gecemez testin... kesin yeni degil bu test

aynen bende bunu demeye calisiyorum...
bence kesin bu test 1-2 sene önce alinmistir cünkü test yeniyse hemen bu sene tarihi gecemez testin... kesin yeni degil bu test

allahım inşallah öledir nasıl umutlandım
ama kimisi yazmış ki 6 ay lık bile olabiliyo son kullanım tarihi yazmış

çok iyi hatirliyorum , orta okul 2de okurken saglikçilar gelmisti.. bayanlardan ibaret olan bir gruptu bu. bazi seyler anlattiktan sonra (ilk adeti nasil olacagini, neden oldugunu falan) bir paket vermislerdi, bizde merakla açip baktigimizda bazi burosurler ve ped çikmisti.. ozamanda bile anlayamamistim bu nedir ne ise yarar diye :37: neyse ornek vermek istemistim.. ozamanin gençligi ile bu zamanin gençligi bir degil asla.. artik gençler herseyi en ince ayrintisina kadar biliyor ve bir sekilde ogreniyorlar.. kardesinizin yalan soyledigi apaçik ortada maalesef..:59: çunku okulda dagittilar, kizlar adet oluyormu olmuyormu olçen bi sey galiba demis?? ne alaka, olursan kanaman olur bilirsin zaten.. olmazsa çok ileri bi yasa kadar doktora gidersin olur biter... off insallah korktugunuz sey basina gelmez, ama bence sakin olun ve su asamada asla doktora muayeneye goturmeyin! yoksa kizcagiz darmadagin olur, eger bir gençlik hatasi islediyse butun hayatini etkilemesine ilk basta siz izin vermeyin .. Allah yardimciniz olsun insallah...:70:

Üzülmenizi istemem ama ilaç tarihi 2 yıl falan bunlar tamam ama bu test..!!!!!!!
Aklın yolu bir..Bence siz 2 yıl once dagıtılmıstır dıye dusunmeyın..Tamam haklısınız uzgunsunuz ve boyle olmasını dılıyorsunuz fakat emın olmak ıcın ya da bana ınanmıyorsanız bır eczaneye gıdıp sorabılırsınız ki tarıhle satıslarının alakası yok..!

çok firma bilemicem canım 6ayda ola biliyo inşallah cnm eskidir onunki

valla bilmiyorum cnm ama... benim evde gecen sene aldigim testlerde var hepsinin tarihine baktim gecen sene aldiklarim 2012de bu sene aldiklarimsa 2013de bitiyor tarihi ama arkadasin dedigide olabilir belki markaya görede degisebilir :44:

Üzülmenizi istemem ama ilaç tarihi 2 yıl falan bunlar tamam ama bu test..!!!!!!!
Aklın yolu bir..Bence siz 2 yıl once dagıtılmıstır dıye dusunmeyın..Tamam haklısınız uzgunsunuz ve boyle olmasını dılıyorsunuz fakat emın olmak ıcın ya da bana ınanmıyorsanız bır eczaneye gıdıp sorabılırsınız ki tarıhle satıslarının alakası yok..!

evet eczacı da demiş nezaman alındığı anlaşılmazki demiş...
geçen yıllarda verilmesine sevinmem ise yibede geçen sene verdiler sözü bilmiyorum sevinecektim olmad galiba

Back