Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burada derins arkadaşımıza saldırmanın ne alemi var evet lise çağındaki kızlar ilşki yaşamazlar kandırılırlar ve taciz edilirleryanlış ne önerdim söyler misiniz?
kimseyi muhattab bulamıyorsunuz biri muhattab olunca bütün siniriniz ondan çıkartıyorsunuz.
mesajlarımı bile okuduğunuzdan şüpheliyim..
keşke bana yaklaştığınız gibi yaklaşsaydınız tacizcinize belasını bulsaydı.
Doktora götürmeyin.. Bu kadar kolay mı ya o çocugun psikolojisi ne hale gelir. Siz kendinizi düşünün aileniz sizi zorla doktora götürse ne hissederdiniz.
İlk cinsel deneyimini yaşadıysa da kendi söylesin doktordan öğrenince elinize ne geçicek anlamıyorum.
İlla bi doktora götürücekseniz başka şeyleri bahae edip psikologa goturun rehberlik etsin ona..
kardesin dogru söylüyor herhalde cnm... bende simdi gebelik testlerime baktim bu sene almistim son kullanma tarihi 2013...
kardesininkinde 2011 yaziyorsa ozaman belki gercektende 1-2 sene önce almis olabilir :26:
yenii bu teest ozmann çünkü 2yıl önce verseydi okulu son kualnama tarihii en son 2010 da bitmesi gerekkti maksiimum,,çok iy etmiş bak atamaışş anneniz![]()