• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşimin dolabında gebelik testi bulduk

kardesin eve geldiğinde sakin bir dille konusmayı deneyin hatta agzını aramak adına okulu aradık sen gittikten sonra okulda öyle bişey dagıtılmamıs deyin tepkisine bakın, belki de kendisi anlatıcaktır size eger varsa bi durum

evet bu da mantıklı okulu aradım öle bişey dağıtmamışlar ama diyeyim bakalım ne diyecek..

keşke atmasaydıı ozaman net bii fikirr alınabilirdiiii attıysaa yapcak bişe yok

tarih önemli bir ip ucu, olabilirdii hani okuldanmı geldi gerçekten diye.....şunda yapcak şeyler beliiii

geldiğinde agzını ara cnm bi okulu aradım yokmuş yle bişey diyin tepkisine bi bakın belkide kendisi anlatıcaktır

kardesin eve geldiğinde sakin bir dille konusmayı deneyin hatta agzını aramak adına okulu aradık sen gittikten sonra okulda öyle bişey dagıtılmamıs deyin tepkisine bakın, belki de kendisi anlatıcaktır size eger varsa bi durum
neden ağzını arasınki yada neden dağıtılmamış desin alsın kardeşini güzel güzel konuşsun suçlamadan etmeden

Yani suçlu şu an birilerini taciz etmeye devam ediyor..

ne güzel,ödüllendirilmiş oldu size taciz eden.

Dilerim bize tecavüz etmez

Evet ben dedim nolur bu amcaya ceza vermeyin kendisinin de 3 tane kızı var yanlışlıkla yapmıştır dedim! Ceza vermediler.. Umarım size tecavüz etmez!

Saçma sapan konuşmaya başladınız artık.. Zaten kafasında kuşkular olan endişeli bir ablaya daha olay hiç bir açıklığa kavuşmamışken belki de kız suçsuzken düşündüğünüz ve önerdiğiniz şeyler çok yanlıştı sizden alıntı yapıp cevap vermemeliydim..

Neyse konuyu dağıtmayalım..

ama eve gelincedee okulu aradık yok dagtımamışlarr demekte yalancı çıkmanıza yol açabilirrrr

bidee size güveninin kaybetiririr

neden ağzını arasınki yada neden dağıtılmamış desin alsın kardeşini güzel güzel konuşsun suçlamadan etmeden

geldiğinde agzını ara cnm bi okulu aradım yokmuş yle bişey diyin tepkisine bi bakın belkide kendisi anlatıcaktır

eğer illede çok ikna edici bi şekilde nasıl olur yaaa onlar dağıttı falan derse ki zaten pzaratesi yine gidilecek eğer okulda da gerçekten dağıtılmadığını öğenirsek yalan konuştuu çıkıcak ne diyimki

kızı sakın doktara falan götürmeyin ben evli olduğum halde kaç kez döndüm o çatal denen iğrenç aletten eğer doktorluk bi durumu varsa konuşarak bunu kendisinin söylemesini bekleyin
bu onun tercihi olmalı sizin dayatmanız değil
ayrıca meraktan almış olabileceği ya da bi arkadaşı için almış olabileceği ihtimali de var
ben de lisede meraklı bi grup arakadaşla prezarvatif almıştım idda sonucu eczaneden
ve salak gibi çantamda unutmuştum annemde bulmuştu bunu
bu geldi ilk aklıma konuyu okuyunca anneme olayı izah edene kadar göbeğim çatlamıştı
bütün kızları ve eczane sahibini dinletmek zorunda kalmıştım
doktara gitmiştik ama benim için değil annem küçük çaplı bi fenalık geçirdiği için
bunu da babam hiç duymadı en azından ben öyle sanıyorum

evet kimse yok
ama bunu gelde anneme anlat şimdi... bir anne için çok ağır ya okula gitmese nasıl öğrenicek kafasındakileri müdüre hanım anlayışlıdır inşallah gidip okula yaymaz sanırım ya koskoca kadın zaten annem onlar derstyekn girer müdürn yanına çıkar ....öğretmenlerde duymaz sanırım sadece müdürle konuşulcak çünkü

canım moralini bozmak istemem ama okul gibi ortamda bu tarz şeyler gizli kalmaz...öğretemenler kendi aralarında böle şeyleri paylaşırlar...bnce illaki okulda dağıltılmı öğrenmek istiyosanız tel.da m.yardımcısına sorun isim vermeden..

hafife alınacak bi konu degilki bu pazartesiye kadar beklemektense bi şekilde bu sorun cözülmeli bence yine de kendisi bilir burda herkes fikrini söyler konu sahibi de kendisine mantıklı geleni uygular

canım moralini bozmak istemem ama okul gibi ortamda bu tarz şeyler gizli kalmaz...öğretemenler kendi aralarında böle şeyleri paylaşırlar...bnce illaki okulda dağıltılmı öğrenmek istiyosanız tel.da m.yardımcısına sorun isim vermeden..

öylemi yaaa öyleyse öğretmenlerinin gözünde küçük düşer annemle bir kararara varsak ii olur

arkadaşlar ben çıkıyorum bu akşam konuşucam sakin bir dile inşallah yanılmışız diye yazarım buraya iyi akşamlar herkzede teşekkürler

Evet ben dedim nolur bu amcaya ceza vermeyin kendisinin de 3 tane kızı var yanlışlıkla yapmıştır dedim! Ceza vermediler.. Umarım size tecavüz etmez!

Saçma sapan konuşmaya başladınız artık.. Zaten kafasında kuşkular olan endişeli bir ablaya daha olay hiç bir açıklığa kavuşmamışken belki de kız suçsuzken düşündüğünüz ve önerdiğiniz şeyler çok yanlıştı sizden alıntı yapıp cevap vermemeliydim..

Neyse konuyu dağıtmayalım..

yanlış ne önerdim söyler misiniz?

kimseyi muhattab bulamıyorsunuz biri muhattab olunca bütün siniriniz ondan çıkartıyorsunuz.

mesajlarımı bile okuduğunuzdan şüpheliyim..

keşke bana yaklaştığınız gibi yaklaşsaydınız tacizcinize belasını bulsaydı.

Back