Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardesin eve geldiğinde sakin bir dille konusmayı deneyin hatta agzını aramak adına okulu aradık sen gittikten sonra okulda öyle bişey dagıtılmamıs deyin tepkisine bakın, belki de kendisi anlatıcaktır size eger varsa bi durum
neden ağzını arasınki yada neden dağıtılmamış desin alsın kardeşini güzel güzel konuşsun suçlamadan etmedenkardesin eve geldiğinde sakin bir dille konusmayı deneyin hatta agzını aramak adına okulu aradık sen gittikten sonra okulda öyle bişey dagıtılmamıs deyin tepkisine bakın, belki de kendisi anlatıcaktır size eger varsa bi durum
keşke atmasaydıı ozaman net bii fikirr alınabilirdiiii attıysaa yapcak bişe yok
tarih önemli bir ip ucu, olabilirdii hani okuldanmı geldi gerçekten diye.....şunda yapcak şeyler beliiii
Yani suçlu şu an birilerini taciz etmeye devam ediyor..
ne güzel,ödüllendirilmiş oldu size taciz eden.
Dilerim bize tecavüz etmez
neden ağzını arasınki yada neden dağıtılmamış desin alsın kardeşini güzel güzel konuşsun suçlamadan etmeden
geldiğinde agzını ara cnm bi okulu aradım yokmuş yle bişey diyin tepkisine bi bakın belkide kendisi anlatıcaktır
evet kimse yok
ama bunu gelde anneme anlat şimdi... bir anne için çok ağır ya okula gitmese nasıl öğrenicek kafasındakileri müdüre hanım anlayışlıdır inşallah gidip okula yaymaz sanırım ya koskoca kadın zaten annem onlar derstyekn girer müdürn yanına çıkar ....öğretmenlerde duymaz sanırım sadece müdürle konuşulcak çünkü
ama eve gelincedee okulu aradık yok dagtımamışlarr demekte yalancı çıkmanıza yol açabilirrrr
bidee size güveninin kaybetiririr
neden ağzını arasınki yada neden dağıtılmamış desin alsın kardeşini güzel güzel konuşsun suçlamadan etmeden
canım moralini bozmak istemem ama okul gibi ortamda bu tarz şeyler gizli kalmaz...öğretemenler kendi aralarında böle şeyleri paylaşırlar...bnce illaki okulda dağıltılmı öğrenmek istiyosanız tel.da m.yardımcısına sorun isim vermeden..
Evet ben dedim nolur bu amcaya ceza vermeyin kendisinin de 3 tane kızı var yanlışlıkla yapmıştır dedim! Ceza vermediler.. Umarım size tecavüz etmez!
Saçma sapan konuşmaya başladınız artık.. Zaten kafasında kuşkular olan endişeli bir ablaya daha olay hiç bir açıklığa kavuşmamışken belki de kız suçsuzken düşündüğünüz ve önerdiğiniz şeyler çok yanlıştı sizden alıntı yapıp cevap vermemeliydim..
Neyse konuyu dağıtmayalım..