• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşimin dolabında gebelik testi bulduk

anlıyorum cıkmazınızı..://
ınternette olsun burada olsun o kadar okuduk bugun test aldım ama megerse tarıhı gecmıs dıye yazıları da..

valla bilmiyorum cnm ama... benim evde gecen sene aldigim testlerde var hepsinin tarihine baktim gecen sene aldiklarim 2012de bu sene aldiklarimsa 2013de bitiyor tarihi ama arkadasin dedigide olabilir belki markaya görede degisebilir :44:

senininin markası ne nasıl bişey

canım okulda öle bişi dagıtılmıyo şimdi üstüne gitseniz dedigin gibi evi terk eder daha kötü olur valla bende bilemedim ne dicegimi şimdi :19:

tarihinin ne önemi var...okulda dağıtılamaz böle bişey....sağlık bakanlığından bile değil gelenler...ped firmaları ilçe milli eğitimlerden izin alıp gelirler..bi iki bişey söleyip, ped dağıtıp giderler..

Yaaaaa okudukca üzülüyorum yazıları :(
Bakın ben lise öğretmeniyim..Ama atanamayınca yuksek lısans ve doktora yaptım..suan üniversitede öğretim gorevlısıyım..Suna ınanın 4 yıl boyunca onca formasyon dersi aldık aslaa gebelık testı dagıtımı gıbı bırsey soz konusu olamaz..Bence olayı bu sekılde cozemeyız..
O yuzden tarıhe veya teste degıl de kızkardesınız ıcıne gırmeye calısın....Ama yalan soyledigi yuzde 100 bellı.. O yüzden dıyorum umarımm dürüst olur ve anlatır nereden ve neden temin ettigini...

yine çıkıyorum ben bi ümitlendim ama olmadı yine neyse kızlar yine haberdar ederim sizi byby

ben kız kardeşinizin doğruyu söylediğini düşünüyorum..
birincisi; daha pakettekinin ne olduğunu bile bilmiyor..okuldan dağıttılar ve içinde kızlara özel birşey varmış diyor..madem yalan söylüyor, o halde; okuldan dağıttılar, doğum kontrol yöntemi imiş de diyebilirdi...
ayrıca, böyle bir işe kalkışmış, üzerine şüphelenip test almış olsa; anında testi yapar, delili yok ederdi diye düşünüyorum...gizli bir iş çevirmiş, delilini ne diye bekletsin ki, üstelik işini dahi görmeden!
bir de gayet rahat tavırları, doğruyu söylediğinin göstergesi olabilir...böyle riskli bir işin içinde olsa zaten anlardınız halet-i ruhiyesinden...
ayrıca; okuluna giderek veyahut doktora götürerek, gencecik bir kızı, belki de suçsuz yere(ki ben suçsuz olduğunu düşünüyorum)kardeşinizi utandırmayın lütfen...

Son düzenleme:
kızlar bu testin son kullanma tarihi alındığı günden itibaren baslamıyo ki bu sekilde ne zaman alındıgını bilemezsiniz aldıgı test 2 yıl geçerlidir ama bu yıl içinde almıstır test 1 yıllıktır nerden belli ki

dün aldığım bi gebelik testi tarihini vereyim
16/10/09 üretim
2011/10 son kullanma tarihi
oncomed diye bi test
yeni alındı ama son kullanma tarihi bu yılın sonu gibi
tarihe falan takılmayın son kullanma tarihi geçmiş
bi test almak ilaç almakla aynı değil
olabilir diye düşünüyorum

Allah aşkına lisede gebelik testi verilmesi mantıklı mı?
Ben kızı suçlamıyorum kendisi için olmayabilir de ama okuldan verilmesi çok saçma...

derincim belkiii yoksa bende konunun ilk başında dagıtılmadıgıgını yazmıştım

ama gebelik testi varsada buda onun potansiyel şuçlu oldugunu göstermezz yokda diger fikirde hemfikiriz

kaldı ki gebelik testleri sadece eczanelerde satılmıyo
ben büyük bi kozmetik mağazısından aldım
rafta kalmış bi ürüne biz dikkat etmezsek işletmeler hiç dikkat etmez

Back