Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de erkekleri kollamıyorum herhalde ama kız 18 yaşını geçmiş kendisi ben tacize tecavüze uğradım tehdit ediliyorum demediği sürece kimse birlikte olduğu erkeği de suçlayamaz bence..
Ki zaten yaşadığımız ülkede tacize tecavüze uğradım tehdit ediliyorum dese kim dinler bir de o var sadece kız ve kızın ailesi yanar o kadar gerisi fasa fiso.. Adam bulunur hapse girer 2 3 ay yatar belki 1 yıl sonra bir aftan yararlanır çıkar...
Evet ama daha çok erken en son yapılacak şeyi endişe içindeki bir ablaya soyluyorsunuz.
Bu ülke namus cinayetlerini bitirebilmiş bir ülke değil. O yüzden önce bardağın dolu tarafından bakmak lazım..
2 yıl önceyse ozamnn tarihe bakın biii testinn son kulanma tarihinee!!!!
Olayın hukuki kısmı da var.
18 yaş altında cinsellik "deneyim" boyutunda değil.
kiminle yaşadı,biri mi kullanıyor,tehtid mi ediyor,satıyor mu ,nedir yani? (sözüm meclisten dışarı)
bu detaylar çok önemli..
lise öğrencisi cinsel deneyim yaşayamaz ancak tacize uğrar.
tühh..
hangi ildesin bölge milli eğitim bakanlığını arasan ??
Doktora götürmeyin!! yazımı alıntılayıp altına taciz, tehdit gibi kelimeleri kullanıp ablayı doktora sevk eden cümlenizden ama şu an önemli olanın bu oldugunu düşünmüyorum konuyu şahsileştirme lutfen..
Tacize uğradım küçükken böyle şeylerin nasıl bir his olduğunu biliyorum.. Kimse de ceza almadı ne güzel değil mi?
O zaman ben önüme gelen erkekle yatıp sonra da bu benimle zorla ilişkiye girdi diye şikayet edeyim herkesi..
Neyse daha fazla konuşmayacağım ben sadece kızı zorla doktora götürmemeleri için yorum yapmak istemiştim.. Zorla falan geçtim hiç bir şekilde götürmesinler.. Ben de taciz olayı yüzünden doktora gitmeyi düşünüyorum ama annem kendi isteğimle bile olsa gitmemi pek istemiyor.. Bu yüzden anneme güvenimi sevgimi kaybetmiyorum.. Ama annem beni zorlasa ondan nefret ederdim!
Okula ulaşamamana üzüldüm pzt bekliceksinizPzt günü de telde sorup isim vermeyin bence.
Hıı sizden alıntı yapamıyoruz..yasak yani
forumun kermiti olduğunuz için piki :81: