• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşimin dolabında gebelik testi bulduk

okulda bilgi alabileceğiniz kimse yoksa da bekçiden falan rehberlik ögretmeninin tlefonunu alabilirsiniz onlarda bilgi verirler tahminimce

Ben de erkekleri kollamıyorum herhalde ama kız 18 yaşını geçmiş kendisi ben tacize tecavüze uğradım tehdit ediliyorum demediği sürece kimse birlikte olduğu erkeği de suçlayamaz bence..
Ki zaten yaşadığımız ülkede tacize tecavüze uğradım tehdit ediliyorum dese kim dinler bir de o var sadece kız ve kızın ailesi yanar o kadar gerisi fasa fiso.. Adam bulunur hapse girer 2 3 ay yatar belki 1 yıl sonra bir aftan yararlanır çıkar...

Güzel kardeşim yasa açık ortada,tartışmak istemiyorum.
bilgiden ötesi yalandır. benim bilgim bu.
az çok hukuk bilgim var eğitmimden sebep hee biraz da ilgim var.
yanlış biliyorsam doğrusunu bulun okuyalım.
belirli bir yaşın altında kız gelse erkeğin üstüne de atlasa kabahatli görülmüyor.
bir kız düşünün erkeği yatırmış zorla veya yarı zorla cinsel ilişkiye giriyor ?
lütfen mantıklı olalım..

sizin mantığınızda devam edildiği için ses edersem bana aileme leke gelir erkeğe birşey olmaz denildiği için bütün sapıklar pislikler sokaklarda kol geziyor.
okulda kızları kandırıp yatanlar büyüdüklerinde de otobüse sokaklarda köprü altlarında kadınlara tecavüz ediyor.

Allah korusun tecavüze uğrasınız ne yapacaksınız ailem üzülmesin unutalım gitsin mi diyeceksiniz?
ya annesiniz kızınızla yatmış bir erkek ne yapacaksınız şimdi şikayet etsem 2 ay yatıcak çıkıcak hiçbirşey olmamış gibi devam mı edelim diyeceksiniz.

kusura bakmayın bu mantığı anlamam mümkün değil.

Evet ama daha çok erken en son yapılacak şeyi endişe içindeki bir ablaya soyluyorsunuz.
Bu ülke namus cinayetlerini bitirebilmiş bir ülke değil. O yüzden önce bardağın dolu tarafından bakmak lazım..

Nerede söylemişim zahmet olmazsa bulur musunuz ?
rica ediyorum en acilinden gidin kızı baktırın doktora dediğim cümleyi bulun

2 yıl önceyse ozamnn tarihe bakın biii testinn son kulanma tarihinee!!!!

tarih yazıyormuu keşke annem baksaydı attı sanırım annem az önce bende baktım dolabına test falan yoktu yine kitliydi ama..
anneme o şokla test neredeşimdi bile demedim attı ama kesin

okulda kurs yoksa kimse olmaz bugün...ama inanın okulda bu tarz şeyler asla dağıltılmaz..boşuna kardeşinizi öğretmenlerinin gözünde düşürmeyin

Olayın hukuki kısmı da var.
18 yaş altında cinsellik "deneyim" boyutunda değil.
kiminle yaşadı,biri mi kullanıyor,tehtid mi ediyor,satıyor mu ,nedir yani? (sözüm meclisten dışarı)
bu detaylar çok önemli..
lise öğrencisi cinsel deneyim yaşayamaz ancak tacize uğrar.

Doktora götürmeyin!! yazımı alıntılayıp altına taciz, tehdit gibi kelimeleri kullanıp ablayı doktora sevk eden cümlenizden ama şu an önemli olanın bu oldugunu düşünmüyorum konuyu şahsileştirme lutfen..

tühh..
hangi ildesin bölge milli eğitim bakanlığını arasan ??

yok canım
pazartesiye kaldı böyle utanç bişey için bakanlığı falan arayamam zaten elim titredi az önce okulu ararken pazartesiye kaldı tabi o zamana kadar kardeşimin ağzından laf almaya çalışıcam

ben olsaydım allah hiçbirimizin başına vermesin kendisi ile konuşurdum okula yaymayın bence gebelik testi dağıtılmaz okullarda açık açık kendisi ile konuşun siz sonra annenize anlatın insanlar konuşa konuşa
hem çok parasız bırakmakta yanlış bence çalışana dek 50 lira olmasada anneniz 20 lira verebilirdi durumunuz sıkışıksa bile

Tacize uğradım küçükken böyle şeylerin nasıl bir his olduğunu biliyorum.. Kimse de ceza almadı ne güzel değil mi?

O zaman ben önüme gelen erkekle yatıp sonra da bu benimle zorla ilişkiye girdi diye şikayet edeyim herkesi..

Neyse daha fazla konuşmayacağım ben sadece kızı zorla doktora götürmemeleri için yorum yapmak istemiştim.. Zorla falan geçtim hiç bir şekilde götürmesinler.. Ben de taciz olayı yüzünden doktora gitmeyi düşünüyorum ama annem kendi isteğimle bile olsa gitmemi pek istemiyor.. Bu yüzden anneme güvenimi sevgimi kaybetmiyorum.. Ama annem beni zorlasa ondan nefret ederdim!

okul yerine şuan kardeşinizi arasanız daha iyi olur bnc

Doktora götürmeyin!! yazımı alıntılayıp altına taciz, tehdit gibi kelimeleri kullanıp ablayı doktora sevk eden cümlenizden ama şu an önemli olanın bu oldugunu düşünmüyorum konuyu şahsileştirme lutfen..

Hıı sizden alıntı yapamıyoruz..yasak yani
forumun kermiti olduğunuz için piki :81:

ya biz üç kardeş bir kardeşimde ereke iyi yada kötü birbirimizden sakladığımız hiç bir şey yok
siz kardeşinize seninle bir şey konuşabilirmiyim deyin dolabını açmam yanlıştı ama bunu gördüm aramızda kalır bana anlatki içimiz rahatlasın de

Tacize uğradım küçükken böyle şeylerin nasıl bir his olduğunu biliyorum.. Kimse de ceza almadı ne güzel değil mi?

O zaman ben önüme gelen erkekle yatıp sonra da bu benimle zorla ilişkiye girdi diye şikayet edeyim herkesi..

Neyse daha fazla konuşmayacağım ben sadece kızı zorla doktora götürmemeleri için yorum yapmak istemiştim.. Zorla falan geçtim hiç bir şekilde götürmesinler.. Ben de taciz olayı yüzünden doktora gitmeyi düşünüyorum ama annem kendi isteğimle bile olsa gitmemi pek istemiyor.. Bu yüzden anneme güvenimi sevgimi kaybetmiyorum.. Ama annem beni zorlasa ondan nefret ederdim!

Yani suçlu şu an birilerini taciz etmeye devam ediyor..

ne güzel,ödüllendirilmiş oldu size taciz eden.

Dilerim bize tecavüz etmez

Son düzenleme:
kardesin eve geldiğinde sakin bir dille konusmayı deneyin hatta agzını aramak adına okulu aradık sen gittikten sonra okulda öyle bişey dagıtılmamıs deyin tepkisine bakın, belki de kendisi anlatıcaktır size eger varsa bi durum

Back