- 31 Mart 2015
- 50
- 16
-
- Konu Sahibi EsmerBombaa
Psikiyatri falanmiProfesyonel yardım alın
Evet kesinlikle. Yoksa yakın çevresinin söyledikleriyle hatasını objektif olarak göremeyebilirPsikiyatri falanmi
Çocuğun yaşadığı Şehirden uzaklaştırın bi,süre ve mutlaka çok iyi bir psikiyatriste götürün,hayatın sonu olmadığını bi şekilde idrak etmesi gerekiyor
Çocuğu niye bicakliyo anlamadim
. Psikiyatriste götürün bir de lütfenBen anadolu yakasinda oturuyorum onlar avrupa yakasinda oturuyor. Seni yanima alim okuturum da dedim haftaya gelicek yanima ailesiylede gorusucem yanimda kalmasi icin
Cocugun hapse girmesinin sebebi kizin ailesinin şikayeti mi birlikte oldukları icin ve de kizin rizasi varsa birlikte olurken cocugun bu kadar sinirli olmasi normal siz bence de bir sure yaniniza alin kardesinizi
18 yasindan kucuk oldugu icin kiz cocukta 18 yasindan buyuk bunun icin ceza aliyo. Kizin ailesi sikayetci olduAma kiz da birlikte olmayı istemisse zamaninda böyle butun sucu cocuga atmamaliydi bence sikayetini geri ceksin kiz da sizin yaniniza gelsin bir daha da gorusmesinler bi de bicaklayarak kimin namusunu temizliyo o kismi anlamadim
Kız 18 den küçük olduğu için, Aile şikayetten vazgeçse bile olay kamu davasına döner, çocuk boşuna plan yapmış.18 yasindan kucuk oldugu icin kiz cocukta 18 yasindan buyuk bunun icin ceza aliyo. Kizin ailesi sikayetci oldu
Kız zaten birlikte olmuş çocukla, ne namusu ne temizlemesi alla allaaa. Çoğu insanın başına gelebiliyor böyle şeyler. Kızla oturup bir konuşsanız. Herkesin başına gelebilir, bu kadar kinlenme, değmez diye. Senelerce hapis yatınca namusunu geri kazanmış mı olacak yani? Uzun uzun konuşmanız ve düşüncesinin yanlış olduğunu anlatmanız lazım.Cocuk iftira atmis mahkemede onun dusuncesi şoyle ben bicaklarsam en azindan kiz delikanlinamusunu temizledi falan derler diyor. Heralde bu arkadas cevresinin doldurmasi