KIZKARDESİM GİBİ

Psikiyatriye değil önce psikoloğa götürün o gerekli görürse sevk eder. İlaçlık bir durumu yok. Sadece birisiyle birlikte oldu diye hayatının sonuna gelmediğine inandırılacak. Ayrıca çok dert ediyorsa kızlık zarı diktirme diye bir olay var psikolojisi düzeldikten sonra o işlemi uygulatsın.

Kizi kandirmis mi oglan? Yok eger degilse kizda istediyse neyin kafasinda. Ne cok buyutuluyor bu bekaret isi ya. Secim yaparsin ister oyle ister boyle ama efendice sonucunada katlanirsin. Cocukla yatmak kizi kotu kadin, namussuz yapmaz cocuguda kiza dokundu diye sapik yapmaz. Ekranlarda vs cinselligin bu kadar on planda olmasi elbette ozendiricilik yapiyor. Merak ediyorlar. Ee olanda olmus. Cocuk ceksin cezasini ciksin kizda uzatmasin madem vicdan azabi cekiyor dahada konuyu dallandirip budaklandirmasin. Unutulsun gitsin

Kendi rizasiyla olmamis mi bi de sikayet edip iceri tiktirmis anlamadim :/ psikologsuz cozulmez o is, duzenli gorusme ayarlamak lazim.

Yaşı çok küçük muhtemelen çevresinde gördüğü duyduğu şeyleri örnek alarak öldürmeyi düşünmüş.Bu yaşta yaşadığı ilişki de normal değil belli çocuğa güvenmiş ve birlikte olmuş güveni kırılınca da öldürmeyi bile düşünmüş.Destek alması şart sizin yanınızda kalması da belki ona iyi gelebilir ailesinden çekiniyor utanıyor olabilir.Siz de ona bekaret meselesinin dünyanın sonu olmadığını anlatın.Çocuğun beyni saçma düşüncelerle dolmasın kendine zarar vermeye kalkmasın sonrasında maazallah...

Cocuk tecavüz etmedi sonucta.Kızın önce tecavüz ve kendi yasadıgının arasındaki farkı anlaması lazım.
Cok dert ediyorsa kızlık zarını diktirsin.
Ve bence lisedeki nerdeyse herkesin aklı basında artık.Her seyi biliyorlar.Kafaları dogru düzgün calısıyor.Sadece cok hata yapmaya yatkınlar ama kesinlikle naptıklarını bilmiyorlar diye bir sey yok.O yüzden dogru güzel konusmaya anlar bu kız.Olmadı psikolog.Ama ben lisede bunu yasamıs o kadar insan tanıyorum ki.Hicbiride böyle olmadı.O yüzden sasırdım biraz

İkiside çocuk iste skışınca birbirlerine atmışlar sucu kızın aklından cikartin oglani, okumaya hayatini kurtarmaya yogunlassin doğru olanin bu olduğunu anlatin ve tabiki pisikolojik destek alin,ben evlenmeden bunu yaşamayi doğru bulmuyorken küçük çocuklar yasiyor üzülüyorum gerçekten kucucukler daha bunu kaldiramazlar

kız isteyerek birlikte oluyor sonrada bıçaklamak mı istiyor
benmi yanlış anladım
dogru anladıysam
kız kayışı sıyırmış:KK45:

Yaşı kücük oldugu için tecavüze giriyor tabi.Kızın ciddi psikolog görmesi gerek.Hattta daha fazlası

Belasını arıyor, kurtulduğuna sevineceğine, ne garip insanlar var yaaaaa.

X