Kiz kardeşin duygusal davranmasa akıllı davransa kocisim filan diye dönse de sonra eşyalarını alip temelli ciksa ya evden.Kız biliyormuş zaten evlendiğini falan yalan söylemiş. Şu an başka şeyler dönüyor bence kardeşimi yolladım bunu konuşacaklar çok altın takıldı vermek istemiyor bence damat. Onun için yolladı kardeşimi ben gelme dedim ama ısrar etmiş çocuk ben gelip alacam seni demiş. Apar topar haftaici ne alaka. Başka şeyler öğrendi sanıyor bence bunlar. Korkup yolladılar. Neden yalan söylemiş ki bilmiyorum diye
Kardeşinize destek aldırın, ya böyle dümdüz sorulur mu bu sorular hiç. Durduk yerde ikisinin aklına birbirini düşürmeye gerek var mı? Kadın adama “karının ipini çek bana yazmasın” demiştir, ilişkileri varsa da yoksa da demiştir.Yazısmis bile bunu atmış bana şimdi
İşte bi fikir vermek lazım hak kaybı olmasın diye bisiler dönüyor ama ne oldu ne oluyor kafam çok karıştı kardeşime kalsa dimdizlak bosanirKiz kardeşin duygusal davranmasa akıllı davransa kocisim filan diye dönse de sonra eşyalarını alip temelli ciksa ya evden.
Bu şekilde hem incitecekler hem kızın altinlarina el koyacaklar filan, safi kötülük bu
Zaten kimbilir baksa neler oldu cımbızla laf alıyorum ağzından hiç uyanık değil çat diye yazması sorması.Kardeşinize destek aldırın, ya böyle dümdüz sorulur mu bu sorular hiç. Durduk yerde ikisinin aklına birbirini düşürmeye gerek var mı? Kadın adama “karının ipini çek bana yazmasın” demiştir, ilişkileri varsa da yoksa da demiştir.
Hepsini geçtim gel diyor gidiyor git diyor gidiyor bu kadar söz dinlemesin. Kaynanasında ne işi var mesela sabah akşam gitmesin. İkisi bi hayat kursunlar kuramıyorlarsa da yollarını ayırırlar. Altınlar için kardeşimi gönderdi falan yazmışsınız durum o kadar vahimse boşansınlar zaten.
Düğün fotoları videoları varsa zaten altınlar ispatlanir, dert etme onu şimdi. Yazık kardeşine be, iğrenç insanlarİşte bi fikir vermek lazım hak kaybı olmasın diye bisiler dönüyor ama ne oldu ne oluyor kafam çok karıştı kardeşime kalsa dimdizlak bosanir
Annemde vardır inşallah ya düğün cdsi. Bende takılı foto yok hiçDüğün fotoları videoları varsa zaten altınlar ispatlanir, dert etme onu şimdi. Yazık kardeşine be, iğrenç insanlar
Ya aşırı iyi niyetli bir kız. Hakkını savunamaz oturup ağlar pasif davranır ama madem bu bklar yenecekti neden evlendi adam derdi neydi şeytan resmen ya. Yarın olsa da anneme geçsem bir an onceBen kardeşinize üzüldüm ama dahası kızıyorum da. Ya kendisi bu çocuğun karısı değil mi? Evlendiğinden beri kendinden, evliliğinden çok diğer kızla ilgili muhabbet etmiş. Ana karakter en baştan beri diğer kız işte. Ya da sizin tanımadığınız başka birisi. Ama kardeşiniz değil bu çocuğun merkezindeki. Bunu bir an önce anlayıp yolunu çizmesi lazım. "Annene git kafa dinle" diyip evden göndermeler de başlamış. Boşuna hayatını harcar.
Ne demek ne önemi var aldatmış aldatmamis? Bahsi geçen benim küçük kizkardesim isyerindeki çaycı ablanın dedikodusunu yapmıyoruz ne demek heyecanlaniyorsunuz entrikadan bu ne kadar tuhaf bir yorum
Aynen bu yaşa pamukta çimlenerek ulaşmış adeta. 12 yaşında çocuk gibi yaptığı şeylerBen kardeşinize üzüldüm ama dahası kızıyorum da. Ya kendisi bu çocuğun karısı değil mi? Evlendiğinden beri kendinden, evliliğinden çok diğer kızla ilgili muhabbet etmiş. Ana karakter en baştan beri diğer kız işte. Ya da sizin tanımadığınız başka birisi. Ama kardeşiniz değil bu çocuğun merkezindeki. Bunu bir an önce anlayıp yolunu çizmesi lazım. "Annene git kafa dinle" diyip evden göndermeler de başlamış. Boşuna hayatını harcar.
Acaba, siz kardeşinize fazla müdahale ettiniz de o da kocasına yansıttı ve adam ev bahanesini kullanıp kaçtı mı diye düşünmedim değil.kadaşının yanında emlakcilik isi yapmaya basladi. Ama ev sahiplerinin oglu kanser olunca adam cikmalarini istemis. Damatda hic ikiletmeden kendi sehrine geri dondu kardesimle.hic başka ev bile bakmadilar.
Ben yakın değildim onlara ailem ise iki defa yemeğe çağırdılar ona gittiler sadece babam pek sevmez gitmeleri gelmeleri tam tersi yeni evli diye gitmedik bile . Çok iyi anlasiyorladi güya ama zaten en baştan yanlışmış durum hiç bir zaman uyum yokmusAcaba, siz kardeşinize fazla müdahale ettiniz de o da kocasına yansıttı ve adam ev bahanesini kullanıp kaçtı mı diye düşünmedim değil.
Sevgili meselesi değil de gerçekten anlaşamıyor olabilirler mi diye bi düşünmek de lazım. Sadece bi fikir.
Ayriliyorlar zaten sanırım kardeşimle konuştum telefonda yarın sabah erken gel dedi. Anlatamadığı şeyler varmış onları anlatacakmis. Geri dönmeme ihtimalim yüksek gezmeye yollamadı beni dedi. Diğer kızla mı görüşüyor dedim biriyle görüşüyor o olma ihtimali yüksek dedi. Geri almayacak dedi. Başka şeylerden de şüphelenmis yengeye o yüzden sormuş bakalım detaylı ogrenicez. Benim tek korkum hak kaybı yaşamasın aşırı saf bir insan. Altın falan geçtim ama birikimini harcadı kız çok değil belki ama hesaptaki parasını verdi çocuğa evlenirken en azından onu geri alsın yüz bin lira kadar. Kız kaç sene çalıştı sağda solda biriktirdi. Annemlerin haberi yok. Evlenince telefon aldırmış kıza altınları bozmayalım demiş en son model iphone bir de kayıp yüzük olayı var yarın detaylı ogrenicemKüçük kardesiniz dik bir duruş sergilemeli ve bu adamdan acilen bosanmali, adam bu gün aldatmiyorsa bile sevmiyor bu yeterli bir sebep değil mi? Kendisine saygısı olan birisi bir dkka durmaz böyle bir ilişki içinde. Henüz olgunlaşmamış hayata karşı dik duruş sergileyemiyor. Söz konusu kardesiniz evet ve yapması gereken belli.
Siz ise olayı fazla icsellestirmissiniz resmen onunla beraber yaşıyorsunuz ama boşa, insanlar yaşayarak öğrenirler başkalarının tavsiyeleriyle şekil vermezler hayatlarına ne kadar konuşsanız ugrassaniz da boş kardesiniz sizi dinlemeyecek kendi bildiğini yapacak, çünkü aslında aşık değil malesef ki bağımlı hastalıklı bisey yaşadığı onun da. iç sesini hala dinleyemiyor, hastalıklı duyguları yüzünden ikilemde kalıyor ya paranoya yapıyorsam diye bile düşünüyordur. Gözüyle aldatildigina şahit olmadan da bu degismeyecek, herkese herşeyi anlatan yarın kocasıyla iyi bir aninda sizin soylediklerinizi de kocasına anlatır o zaman da kocası onu manipüle ederek sizinle arasına mesafe koyacak siz kötü olacaksiniz. Bosatmaya çalışan abla olacaksınız. Çekemeyen olacaksınız. Bunları ongordugum için sinirlendim ve öyle dedim.
Böyle zerzavat bir adamın bir çok insani dertlendirmesine de ayrıca uyuz oldum.
Bu tip erkeklerin herşeyi mi aynı olur ya valla bazen kendime diyorum çok mu önyargiliyim yok valla olay örüntüleri hep benzer oluyor hiç şaşırmadım kardesinizin parasını pulunu kendine harcatmasina, telefon vs borclandirmistir kesin kızı bı de. Burcu da yengeç diyin tam olsunAyriliyorlar zaten sanırım kardeşimle konuştum telefonda yarın sabah erken gel dedi. Anlatamadığı şeyler varmış onları anlatacakmis. Geri dönmeme ihtimalim yüksek gezmeye yollamadı beni dedi. Diğer kızla mı görüşüyor dedim biriyle görüşüyor o olma ihtimali yüksek dedi. Geri almayacak dedi. Başka şeylerden de şüphelenmis yengeye o yüzden sormuş bakalım detaylı ogrenicez. Benim tek korkum hak kaybı yaşamasın aşırı saf bir insan. Altın falan geçtim ama birikimini harcadı kız çok değil belki ama hesaptaki parasını verdi çocuğa evlenirken en azından onu geri alsın yüz bin lira kadar. Kız kaç sene çalıştı sağda solda biriktirdi. Annemlerin haberi yok. Evlenince telefon aldırmış kıza altınları bozmayalım demiş en son model iphone bir de kayıp yüzük olayı var yarın detaylı ogrenicem
Altınları almadan evden çıkmasınAyriliyorlar zaten sanırım kardeşimle konuştum telefonda yarın sabah erken gel dedi. Anlatamadığı şeyler varmış onları anlatacakmis. Geri dönmeme ihtimalim yüksek gezmeye yollamadı beni dedi. Diğer kızla mı görüşüyor dedim biriyle görüşüyor o olma ihtimali yüksek dedi. Geri almayacak dedi. Başka şeylerden de şüphelenmis yengeye o yüzden sormuş bakalım detaylı ogrenicez. Benim tek korkum hak kaybı yaşamasın aşırı saf bir insan. Altın falan geçtim ama birikimini harcadı kız çok değil belki ama hesaptaki parasını verdi çocuğa evlenirken en azından onu geri alsın yüz bin lira kadar. Kız kaç sene çalıştı sağda solda biriktirdi. Annemlerin haberi yok. Evlenince telefon aldırmış kıza altınları bozmayalım demiş en son model iphone bir de kayıp yüzük olayı var yarın detaylı ogrenicem