Kizkardesim aldatiliyor olabilir mi?

Kiz kardeşin duygusal davranmasa akıllı davransa kocisim filan diye dönse de sonra eşyalarını alip temelli ciksa ya evden.
Bu şekilde hem incitecekler hem kızın altinlarina el koyacaklar filan, safi kötülük bu

Yazısmis bile bunu atmış bana şimdi
Kardeşinize destek aldırın, ya böyle dümdüz sorulur mu bu sorular hiç. Durduk yerde ikisinin aklına birbirini düşürmeye gerek var mı? Kadın adama “karının ipini çek bana yazmasın” demiştir, ilişkileri varsa da yoksa da demiştir.
Hepsini geçtim gel diyor gidiyor git diyor gidiyor bu kadar söz dinlemesin. Kaynanasında ne işi var mesela sabah akşam gitmesin. İkisi bi hayat kursunlar kuramıyorlarsa da yollarını ayırırlar. Altınlar için kardeşimi gönderdi falan yazmışsınız durum o kadar vahimse boşansınlar zaten.

Kızlar bu ex beni de engellemiş ne alaka ben beni bilmiyor bile. Şimdi baktiriyorum arkadaşa hesabı kapamış mi diye.

Kiz kardeşin duygusal davranmasa akıllı davransa kocisim filan diye dönse de sonra eşyalarını alip temelli ciksa ya evden.
Bu şekilde hem incitecekler hem kızın altinlarina el koyacaklar filan, safi kötülük bu
İşte bi fikir vermek lazım hak kaybı olmasın diye bisiler dönüyor ama ne oldu ne oluyor kafam çok karıştı kardeşime kalsa dimdizlak bosanir

Zaten kimbilir baksa neler oldu cımbızla laf alıyorum ağzından hiç uyanık değil çat diye yazması sorması.

İşte bi fikir vermek lazım hak kaybı olmasın diye bisiler dönüyor ama ne oldu ne oluyor kafam çok karıştı kardeşime kalsa dimdizlak bosanir
Düğün fotoları videoları varsa zaten altınlar ispatlanir, dert etme onu şimdi. Yazık kardeşine be, iğrenç insanlar

Kızlar kızın hesabı açık arkadaşım baktı ama beni engellemiş ne kıza yazdım ne storysine baktım benim kendi soy ismim bile yok sadece adım.var bulması imkansiz yani. Damat ekli bende kendi hesabım ama şey gibi Ayşe 123 gibi hesap adim

Ya aşırı iyi niyetli bir kız. Hakkını savunamaz oturup ağlar pasif davranır ama madem bu bklar yenecekti neden evlendi adam derdi neydi şeytan resmen ya. Yarın olsa da anneme geçsem bir an once

Ne demek ne önemi var aldatmış aldatmamis? Bahsi geçen benim küçük kizkardesim isyerindeki çaycı ablanın dedikodusunu yapmıyoruz ne demek heyecanlaniyorsunuz entrikadan bu ne kadar tuhaf bir yorum

Küçük kardesiniz dik bir duruş sergilemeli ve bu adamdan acilen bosanmali, adam bu gün aldatmiyorsa bile sevmiyor bu yeterli bir sebep değil mi? Kendisine saygısı olan birisi bir dkka durmaz böyle bir ilişki içinde. Henüz olgunlaşmamış hayata karşı dik duruş sergileyemiyor. Söz konusu kardesiniz evet ve yapması gereken belli.

Siz ise olayı fazla icsellestirmissiniz resmen onunla beraber yaşıyorsunuz ama boşa, insanlar yaşayarak öğrenirler başkalarının tavsiyeleriyle şekil vermezler hayatlarına ne kadar konuşsanız ugrassaniz da boş kardesiniz sizi dinlemeyecek kendi bildiğini yapacak, çünkü aslında aşık değil malesef ki bağımlı hastalıklı bisey yaşadığı onun da. iç sesini hala dinleyemiyor, hastalıklı duyguları yüzünden ikilemde kalıyor ya paranoya yapıyorsam diye bile düşünüyordur. Gözüyle aldatildigina şahit olmadan da bu degismeyecek, herkese herşeyi anlatan yarın kocasıyla iyi bir aninda sizin soylediklerinizi de kocasına anlatır o zaman da kocası onu manipüle ederek sizinle arasına mesafe koyacak siz kötü olacaksiniz. Bosatmaya çalışan abla olacaksınız. Çekemeyen olacaksınız. Bunları ongordugum için sinirlendim ve öyle dedim.

Böyle zerzavat bir adamın bir çok insani dertlendirmesine de ayrıca uyuz oldum.

Aynen bu yaşa pamukta çimlenerek ulaşmış adeta. 12 yaşında çocuk gibi yaptığı şeyler

kadaşının yanında emlakcilik isi yapmaya basladi. Ama ev sahiplerinin oglu kanser olunca adam cikmalarini istemis. Damatda hic ikiletmeden kendi sehrine geri dondu kardesimle.hic başka ev bile bakmadilar.
Acaba, siz kardeşinize fazla müdahale ettiniz de o da kocasına yansıttı ve adam ev bahanesini kullanıp kaçtı mı diye düşünmedim değil.
Sevgili meselesi değil de gerçekten anlaşamıyor olabilirler mi diye bi düşünmek de lazım. Sadece bi fikir.

Ben yakın değildim onlara ailem ise iki defa yemeğe çağırdılar ona gittiler sadece babam pek sevmez gitmeleri gelmeleri tam tersi yeni evli diye gitmedik bile . Çok iyi anlasiyorladi güya ama zaten en baştan yanlışmış durum hiç bir zaman uyum yokmus

Ayriliyorlar zaten sanırım kardeşimle konuştum telefonda yarın sabah erken gel dedi. Anlatamadığı şeyler varmış onları anlatacakmis. Geri dönmeme ihtimalim yüksek gezmeye yollamadı beni dedi. Diğer kızla mı görüşüyor dedim biriyle görüşüyor o olma ihtimali yüksek dedi. Geri almayacak dedi. Başka şeylerden de şüphelenmis yengeye o yüzden sormuş bakalım detaylı ogrenicez. Benim tek korkum hak kaybı yaşamasın aşırı saf bir insan. Altın falan geçtim ama birikimini harcadı kız çok değil belki ama hesaptaki parasını verdi çocuğa evlenirken en azından onu geri alsın yüz bin lira kadar. Kız kaç sene çalıştı sağda solda biriktirdi. Annemlerin haberi yok. Evlenince telefon aldırmış kıza altınları bozmayalım demiş en son model iphone bir de kayıp yüzük olayı var yarın detaylı ogrenicem

Bu tip erkeklerin herşeyi mi aynı olur ya valla bazen kendime diyorum çok mu önyargiliyim yok valla olay örüntüleri hep benzer oluyor hiç şaşırmadım kardesinizin parasını pulunu kendine harcatmasina, telefon vs borclandirmistir kesin kızı bı de. Burcu da yengeç diyin tam olsun

Hak kaybı vs bu para pul başımızın gözümüzün sadakasi diyip önünüze bakabilirsiniz umarım. Cünkü durum çok pislesebilir dikkatli olun ha bu arada kardesiniz bı kaç güne barisirsa da hiç şaşırmam ne yazık ki. Umarım öyle yapmaz. Çünku bu sümsük kardesiniz boşanmak istediginde gelip kapısında zirlayabilir.

tum yazdiklarinizi okudum konu sahibi. ex kiz seviyeli bir goruntu cizmeye calissa da damatla gorusuyor belli. sizi engellemesi zaten gorustugu anlamina gelir. damatla ex kiz konusurken sizin isminizi verip "bak bu da baldizim, baldizimdan da sana yazabilir deyip engelletmis. kardesinize cok uzuldum. inat ve hirs ugruna harcanmis resmen. bir an once atanip yoluna baksin. keske o kiza mesaj atmasaydi da delil toplasaydi en azindan aldattigini bi sekilde belgeleyip donuna kadar alirdi serefsizin.

Altınları almadan evden çıkmasın

Kızlar durum güncellemesi toparlayıp anlatmaya calisicam akşam tekrar bakarım buraya yanitlarım eve yeni geldim. Ailem daha bilmiyor durumu. sabah sekizde koşa koşa gittim. Annemler normalde yanıma gelmislerdi kendi evleri sobali diye durmuyorlar ama evlerine donmuslerdi geçen hafta kardeşimde oraya geçmiş. Keşke yanıma gelse daha iyi olurdu.

Olay su şekilde ben tepki veririm diye anlatmamıs. Buraya gelip yerlesme dugun sonrasi, geri öbür şehre yerleşme faln anlatmıştım. Kardeşime eşinin aldığı bir yüzük var sevgili iken altin .o yüzük kutusu ile kayboluyor. Papatya şeklinde bir yüzük. Yüzük Eylül ayında başında kaybolmuş. Yenge ile konuşurken konusu geçiyor yenge de yüzüğün şeklini şöyle miydi diye soruyor bizimkide göstermemiş kimseye takmamış şaşırıp soruyor sikistirinca yenge diyor ki eski kız arkadaşına aynı yuzukten almıştı diyor. Ondan sonra kardeşim araştırıp eski mesajları buluyor sonra tekrar yengeye olayları anlattiriyor. Buraya kadar yazdım zaten. Sonra kızın profilini inceliyor kızın postlarinda kahve tutan bir foto var aynı yüzüğe benziyor ama net değil yandan görüntü. Acaba kıza almıştı kız geri verdi ayrılırken ,daha sonra benden çalıp barışınca kıza mı verdi diye düşünüyor. Şüphe edince bu sefer eşi ile dipdipe olmaya başlıyor rahat bırakmıyor eskiden çıkıp hava alıyormuş eşi falan musade etmiyor bende geliyim diyor adam hopp üç beş gün sonra tek foto koyup şifreyi değişiyor. Ondan sonra da kavga oluyor tabi. Bu arada adam kardeşimi eve bırakıp anasına çıkıyor akşamları. Kardeşim gitmek istemiyor adam ısrar etmiyor akşamları. Suphe edince kardeşim beraber gidelim deyince de adam gitmekten vazgeçiyor falan tabi göze batıyor. Sonra adanaya gidiyor nikaha kardeşim de gidecek annem rahatsız sen gitme diyor ama orada sürekli telefon ediyor kardeşim adam geri arıyor iki dakika sonra hep. Akşamları da evde olunca kardeşim emin olamıyorum dedi aldatma var mı ben mi kuruyorum diye. Bu arada sonradan farkettik aynı tarihte kızda adanada. Bunu dün farkettik ama. Bir de kız için kötü yorumlar yapıyor damat sürekli ama yengesi peşinden koştu kızın evleneceklerdi diyor adam çok kıskanç diye kız bırakmış falan. Kardeşimi kıskanmıyor bu arada. Yenge demiş damadin ailesine de bizimki icin çok çabuk oluyor evlilik diye babası demiş çok şımarık büyüdü evlensin sorumluluk alsın diye. Diğer kız ile baya nişan tarihi falan konuşulmuş ayrilmasalar bir ay sonra nişan varmış zaten. Yani öylesine bir ilişki değil ama kız ayrılıp durmuş sürekli sebebi bilmiyorum. Kızın profili düzgün duruyor adam da evde olunca hep emin olamamış kardeşim. Sonra işte geçen yazdıklarım oluyor o gece delirip kıza yazuyor ,kız benim kardeşimi engelliyor ardından beni. Damat kardeşime git annene kafa dinle diyor. Kardeşim düğün videosunu alıp çıkmış caktirmadan. Taki videosunu flash bellekte bana verdi ne olur ne olmaz diye çünkü annemde var mı bilmiyormuş. Buyuk ihtimalle diğer kızla beraber plan yapacaklar.

Ve asıl bomba kayanana aramış sabah. Akşam damat gönderince herkesi toplamış ve iftira atıyor falan diye konuşmuş anne baba ona hak vermiş kizi arayıp bunalıma sokma oğlumu iyi geçinin demişler ama boşanmaya karşı ailesi. Erkektir hosgor alttan al demiş kardeşime. Damat ailesinden yüz bulsa anında bosayacak. Ama tam yüz bulamamis boşanma için. Yalnız aile oğlum da oğlum modunda yani her konuda arkasında olacaklar belli aldatma olsa bile. Kardeşim de bir plan yapıp bosanicam diyor. Evlenince yüz bin lira vermiş adama telefon için bir de eve bilgisayar alırken kredi çekmiş 50 bin kadar. Onları da almam lazım diyor . Bi plan kurup gidicem bu adam bosamadan ben haddini bilirip bosayacam diyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…