- 12 Ekim 2010
- 243
- 446
Avukat kız adamı resmen köpek etmiş. Aile de öyle simartmis ki başka insanların hayatıyla bu kadar rahat oynamaya hak görmüş kendisinde ne demek ya erkektir hoşgör böyle konusabilen insanlardan nefret ötesi nefret ediyorum. Allah kimseyi gozu donmus erkek anası yapmasın. Böyle anne olacaksa valla hiç anne olamasın potnsiyeli olan kadınlar bıktık bu pislik erkeklerden de onu böyle yetiştiren ailelerden de. Freud bı kere de haklı çıkma. Valla ya karnimdaki erkekse ben de böyle oğlan anası olursam diye korkuyorum, umarım kızdırKızlar durum güncellemesi toparlayıp anlatmaya calisicam akşam tekrar bakarım buraya yanitlarım eve yeni geldim. Ailem daha bilmiyor durumu. sabah sekizde koşa koşa gittim. Annemler normalde yanıma gelmislerdi kendi evleri sobali diye durmuyorlar ama evlerine donmuslerdi geçen hafta kardeşimde oraya geçmiş. Keşke yanıma gelse daha iyi olurdu.
Olay su şekilde ben tepki veririm diye anlatmamıs. Buraya gelip yerlesme dugun sonrasi, geri öbür şehre yerleşme faln anlatmıştım. Kardeşime eşinin aldığı bir yüzük var sevgili iken altin .o yüzük kutusu ile kayboluyor. Papatya şeklinde bir yüzük. Yüzük Eylül ayında başında kaybolmuş. Yenge ile konuşurken konusu geçiyor yenge de yüzüğün şeklini şöyle miydi diye soruyor bizimkide göstermemiş kimseye takmamış şaşırıp soruyor sikistirinca yenge diyor ki eski kız arkadaşına aynı yuzukten almıştı diyor. Ondan sonra kardeşim araştırıp eski mesajları buluyor sonra tekrar yengeye olayları anlattiriyor. Buraya kadar yazdım zaten. Sonra kızın profilini inceliyor kızın postlarinda kahve tutan bir foto var aynı yüzüğe benziyor ama net değil yandan görüntü. Acaba kıza almıştı kız geri verdi ayrılırken ,daha sonra benden çalıp barışınca kıza mı verdi diye düşünüyor. Şüphe edince bu sefer eşi ile dipdipe olmaya başlıyor rahat bırakmıyor eskiden çıkıp hava alıyormuş eşi falan musade etmiyor bende geliyim diyor adam hopp üç beş gün sonra tek foto koyup şifreyi değişiyor. Ondan sonra da kavga oluyor tabi. Bu arada adam kardeşimi eve bırakıp anasına çıkıyor akşamları. Kardeşim gitmek istemiyor adam ısrar etmiyor akşamları. Suphe edince kardeşim beraber gidelim deyince de adam gitmekten vazgeçiyor falan tabi göze batıyor. Sonra adanaya gidiyor nikaha kardeşim de gidecek annem rahatsız sen gitme diyor ama orada sürekli telefon ediyor kardeşim adam geri arıyor iki dakika sonra hep. Akşamları da evde olunca kardeşim emin olamıyorum dedi aldatma var mı ben mi kuruyorum diye. Bu arada sonradan farkettik aynı tarihte kızda adanada. Bunu dün farkettik ama. Bir de kız için kötü yorumlar yapıyor damat sürekli ama yengesi peşinden koştu kızın evleneceklerdi diyor adam çok kıskanç diye kız bırakmış falan. Kardeşimi kıskanmıyor bu arada. Yenge demiş damadin ailesine de bizimki icin çok çabuk oluyor evlilik diye babası demiş çok şımarık büyüdü evlensin sorumluluk alsın diye. Diğer kız ile baya nişan tarihi falan konuşulmuş ayrilmasalar bir ay sonra nişan varmış zaten. Yani öylesine bir ilişki değil ama kız ayrılıp durmuş sürekli sebebi bilmiyorum. Kızın profili düzgün duruyor adam da evde olunca hep emin olamamış kardeşim. Sonra işte geçen yazdıklarım oluyor o gece delirip kıza yazuyor ,kız benim kardeşimi engelliyor ardından beni. Damat kardeşime git annene kafa dinle diyor. Kardeşim düğün videosunu alıp çıkmış caktirmadan. Taki videosunu flash bellekte bana verdi ne olur ne olmaz diye çünkü annemde var mı bilmiyormuş. Buyuk ihtimalle diğer kızla beraber plan yapacaklar.
Ve asıl bomba kayanana aramış sabah. Akşam damat gönderince herkesi toplamış ve iftira atıyor falan diye konuşmuş anne baba ona hak vermiş kizi arayıp bunalıma sokma oğlumu iyi geçinin demişler ama boşanmaya karşı ailesi. Erkektir hosgor alttan al demiş kardeşime. Damat ailesinden yüz bulsa anında bosayacak. Ama tam yüz bulamamis boşanma için. Yalnız aile oğlum da oğlum modunda yani her konuda arkasında olacaklar belli aldatma olsa bile. Kardeşim de bir plan yapıp bosanicam diyor. Evlenince yüz bin lira vermiş adama telefon için bir de eve bilgisayar alırken kredi çekmiş 50 bin kadar. Onları da almam lazım diyor . Bi plan kurup gidicem bu adam bosamadan ben haddini bilirip bosayacam diyor.
Kardeşinize kolaylıklar dilerim umarım kayıplarını geri alabilir ve yeterli delil toplayabilir. Altınlar kendindeyse gizliden getirip size bıraksın.
Sümsük herif ya.