Evi terk eden kadın altınları yanında götürdü kabul edilir yargıtaya göre. Bunu hesaplamış olabilir damatDüğün fotoları videoları varsa zaten altınlar ispatlanir, dert etme onu şimdi. Yazık kardeşine be, iğrenç insanlar
Zina davası?simeyra avukat kız muhtemelen damadınıza akıl da veriyor.
Belki onu apar topar evden gönder, hiçbir şey alamasın diyen oydu. Sanırım eş kendisi evi terk edinde hak talep edemiyor. Bence bunu düşündüler.
Kız kardeşiniz kesinlikle güzel ıspatlar/deliller bulmalı.
Sonra boşanma dışında, ikisine zina davası falan da açar. Kız da avukat olarak rezil olmuş olur.
Şimdi sakin davransın, özellikle mesaj, fotoğraf ne bulursa toplamaya çalışsın.
Kardeşiniz cidden çok kafaya takmış bu durumu sakin kafayla düşünemiyor onu anlıyorum insan sakin kalamayınca her şeyi yapıyor aradan zaman geçince ben ne yapmışım diyecek ama bu şekilde tetikte kalarak bir ömür geçmez kardeşinizin bir kere güveni yıkılmış toparlayamaz bu şekilde iyice kafasında kurup kurup kurduğu senaryolarada inanır. Acaba siz kardeşinizin yanına mı gitseniz kalırsınız yanında tek kalmaz en azından şu an sağlıklı düşünemiyor.Yazısmis bile bunu atmış bana şimdi
Bunu ben de alıntılayayım da arada kaynamasın. Umarım konu sahibi görür. Ve avukat olan diğer taraf sırf rahatsız edildi diye bile konu sahibinin kardeşinin aleyhine yardım edebilir. Zaten hem konu sahibini hem de kardeşini engellemiş, bir plan vs. konuşulduğu belli.Simdi bi yorum yazacagim, muhtemelen araya kaynayip gidecek, uygulamayaxaksiniz ama yinede yazayim.
Acilen avukata gidin. Karsinizda kanunlari bilen bir kadin var. O kadin damadiniza "bosan" dedigi an kardesiniz esyalarini toplamadan gidip davayi acarlar. Tebligat kardesinizden daha once gelir eve. Ciddi hak kaybi yasarsiniz.
Bunu ben de alıntılayayım da arada kaynamasın. Umarım konu sahibi görür. Ve avukat olan diğer taraf sırf rahatsız edildi diye bile konu sahibinin kardeşinin aleyhine yardım edebilir. Zaten hem konu sahibini hem de kardeşini engellemiş, bir plan vs. konuşulduğu belli.
Kusuru ispatlayacak delil de elde edemedi şimdiye kadar. Bir plan yapıp eve öyle döneceğim demiş ama umarım şimdiye kadar yaptığı planlara benzemez. Bu borç konusu apayrı olay. Adamdaki rahatlığa bak ya, telefon, bilgisayar aldırmak nedir? Çalışan taraf kendisi, annesine yaren diye getirdiği kızı da maddi manevi istediğim kadar sömüreyim zaten bana âşık kafası.Evet ustelik konu sahibinin instagram hesabi bulunabilecek turden degilmis. Kadin saglam stalklayip bulmus.
Dugun takilari, evdeki esyalar, dava sonucunda kusurlu tarafin belirlenmesi vs hakkinda o kadin herseyi biliyordur. Ustelik konu sahibin kardesi kocasina borc vermis. Hem altinlari kaybedip hem adamin arkasindan borcunu odemeye devam eder soguk su esligindr
Kusuru ispatlayacak delil de elde edemedi şimdiye kadar. Bir plan yapıp eve öyle döneceğim demiş ama umarım şimdiye kadar yaptığı planlara benzemez. Bu borç konusu apayrı olay. Adamdaki rahatlığa bak ya, telefon, bilgisayar aldırmak nedir? Çalışan taraf kendisi, annesine yaren diye getirdiği kızı da maddi manevi istediğim kadar sömüreyim zaten bana âşık kafası.
Evet, iftiralar baskılar başlamış bile. Mesajlarda gördünüz mü? Kv aramış kız kardeşi. Senin alttan alman lazım demiş. Oğlu dokunulmaz çünkü. Anca evlilik oğullarını zapt eder diye düşünüyorlar, o yüzden kestirip atmak da istememis demek ki. Ama kız kardeş kararlı olursa aşırı çirkinleşirler. Umarım bundan en az hasarla çıkar. Konu sahibine iş düşüyor buradaki hukuki tavsiyeleri de kabul ettirmesi lazım kardeşine. Kendi derdi gibi içselleştirmiş o da, ona da üzüldüm.Kadini yol arkadasi, sevgilisi olarak gormuyor ki. Evde dursun, anamin dizinde otursun, isimi görsün diye goruyor. Bu erkekler ne kadar acimasiz olabiliyo sasiriyorum. Bana sorarsaniz bosanmadan sonra para konusur, gerisi hikaye. Herkes unutulur, her zaman yeni bir dunya kurulur ama o dunyayi elinde kalanlarla kuruyorsun iste. Hele bide kotu muamele gorup, kandiriliyorsan, o dava surecinde turlu turlu iftiraya maruz kaliyosan(muhtemelen kiz kardes o konuma dusecek) dava sonunda ne alabiliyosan yanina kar kaliyor.
Evet, iftiralar baskılar başlamış bile. Mesajlarda gördünüz mü? Kv aramış kız kardeşi. Senin alttan alman lazım demiş. Oğlu dokunulmaz çünkü. Anca evlilik oğullarını zapt eder diye düşünüyorlar, o yüzden kestirip atmak da istememis demek ki. Ama kız kardeş kararlı olursa aşırı çirkinleşirler. Umarım bundan en az hasarla çıkar. Konu sahibine iş düşüyor buradaki hukuki tavsiyeleri de kabul ettirmesi lazım kardeşine. Kendi derdi gibi içselleştirmiş o da, ona da üzüldüm.
Aldatma kanıtlanınca zina davası da açılabiliyor diye biliyorum. Böylece eş kesinlikte haksız sayılıp, her türlü cezayı(tazminat vs) kabul etmek zorunda kalıyor.Zina davası?
Bu denizli horozu için kızın mesleğinin çok problem olacağını düşünmüyorum ben. Siz donuna kadar alın ama.Kızlar kız avukat falan değil damat bilmiyor ailesi bilmiyor nasıl öğrendik neler oldu anlaticam yemek yedim bi duş alayım iki gündür yikanmadim . Var yaaa ondan bu kız erteledi hep nişanı çünkü yalanı ortaya çıkacaktı kandırmış salağı. Ama biz soylemicez kandırmaya devam etsin . Bosayip hakkımızı alicaz . Kızın yakın bir arkadaşı baya arkadaş olmuş damatla buyuk ihtimal ona da söyleme falan dedi. Kalan ortak arkadaşlar zaten damadın tanistirdiklari sanırım. Kız hukuk bürosunda çalışıyor ama avukat falan değil. Orda para istemek için arayan tahsildar
Bu kızda bi madik olduğu belliydi ama bu kadarını da tahmin etmemiştim. Dikkat edin, ne de olsa karşınızda kanun bilen biri var. Belli ki bu herifi dolandıracaktı ama ailesinden izinsiz mıçamadığını baştan hesap edememiş.Kızlar kız avukat falan değil damat bilmiyor ailesi bilmiyor nasıl öğrendik neler oldu anlaticam yemek yedim bi duş alayım iki gündür yikanmadim . Var yaaa ondan bu kız erteledi hep nişanı çünkü yalanı ortaya çıkacaktı kandırmış salağı. Ama biz soylemicez kandırmaya devam etsin . Bosayip hakkımızı alicaz . Kızın yakın bir arkadaşı baya arkadaş olmuş damatla buyuk ihtimal ona da söyleme falan dedi. Kalan ortak arkadaşlar zaten damadın tanistirdiklari sanırım. Kız hukuk bürosunda çalışıyor ama avukat falan değil. Orda para istemek için arayan tahsildar
Ay bir şey yapmanıza bile gerek kalmamış damada valla layığını kendi kendine bulmuş. boşver söylemeyin damada sakın biraz daha kandırılsınKızlar kız avukat falan değil damat bilmiyor ailesi bilmiyor nasıl öğrendik neler oldu anlaticam yemek yedim bi duş alayım iki gündür yikanmadim . Var yaaa ondan bu kız erteledi hep nişanı çünkü yalanı ortaya çıkacaktı kandırmış salağı. Ama biz soylemicez kandırmaya devam etsin . Bosayip hakkımızı alicaz . Kızın yakın bir arkadaşı baya arkadaş olmuş damatla buyuk ihtimal ona da söyleme falan dedi. Kalan ortak arkadaşlar zaten damadın tanistirdiklari sanırım. Kız hukuk bürosunda çalışıyor ama avukat falan değil. Orda para istemek için arayan tahsildar