Kizkardesim aldatiliyor olabilir mi?

Yazısmis bile bunu atmış bana şimdi
Yalnız kız King bildiğin. Kardeşiniz boşansın bu kızla evlensin:). Şaka bir yana çocuk yapmasın acilen de atanmaya baksın. Bu adam evlenilecek biri olsaydı eski sevgilisi evlendirdi. Ne güzel cevap vermiş ,kendinize saygısızlık yapmayın demiş.

Kızlar gece bizimki kıza bikac mesaj yukarida atttığım ekran görüntüsünü yaziyor. Kız engelliyor. Daha sonra eşi annesindeydi ya adam kapat uyuyorum demişti hani. Adam pespese kardeşimi aramaya başlıyor giyinip geliyorum diyor aşağı inene kadar da telefonu kapatmıyor diğer kızdan bahsetmiyor ama hiç niye böylesin niye söylesin diye söyleniyor telefonda kendi arayıp. Eve gelince de bu sosyal medya yüzünden tartışıp duruyoruz resimdi resim diye. Ikimizde kapatalim hesapları diyor kapıdan girer girmez. Kardeşim kapatmam diyor ama ardından eşi bu yüzden kavga edip yatıyor. Bu öğlen de kardeşim story atıyor yeni bir hesap hikayesine bakiyor. Takipçi falan yok boş hesap. İki saat sonra bir daha atıyor aynı hesap gene bakiyor. Kız damada mi söyledi acaba gecenin ikisinde esin bana yazdı diye. Söylediyse eşi neden bunun hesabını sormadı sizce aralarında görüşme yoksa . Damat bugün bizimkini ise gidince üç dört kere aramış napiyosun diye normalde sadece bir kere gelirken eve arar arada gündüz yazar diyordu. Noluyor anlamadık valla

bana kalırsa kız avukat ve özgüvenli, çocuk ise ailesinin kuzusu kıskanç saçma bir tip, biraz kız bunu kendine layık görmemiş sanki
adam da gitmiş eli yüzü düzgün atanamamış öğretmen kız bulmuş nasılsa hemen evlenir diye

Kız daha aklı başında,kardeşiniz ergen gibi davranıyor.Neredeyse benim sevgilim ,senin sevgilin kavgası yapacak adeta.Aklını başına almasını isteyin,kıza mesaj atma çok saçma olmuş.Bari bundan sonra olgun davransın.
Yine de çok üzüldüm kardeşinize.Okudukları dahi çok zor şeyler.

Diğer kız söylemiş gibi duruyor. Ya da kardeşinizin sosyal medya şifresi çocukta var mı? Belki öyle bakmıştır. Birden bire çok ilgili davranmasının sebebini ben de anlayamadım

Diğer kız söylemiş gibi duruyor. Ya da kardeşinizin sosyal medya şifresi çocukta var mı? Belki öyle bakmıştır. Birden bire çok ilgili davranmasının sebebini ben de anlayamadım
Eşi vermediği için o da degistirmis şifresini önceden. Bunu ben de sordum aklıma geldi

Evet kardeşim daha sakin ve ılımlı biri. Pek atık ve hırslı değil. Çok kolay ikna oldu zaten

Eşi vermediği için o da degistirmis şifresini önceden. Bunu ben de sordum aklıma geldi
Bu durum apayrı bir alarm zaten. Tamam şifredir telefondur kişisel alan da, kasten saklamak insanın aklına başka şeyler getiriyor. Sonra da hesaplarımızı kapatalım demesi falan. İkinci bir hesabı olmadığı ne belli ki? Belki de kızı ikinci bir hesaptan rahatsız ediyordu ya da bambaşka biriyle yazisiyordu. Kardeşinizi özellikle sosyal medya dışı bırakarak kendi yerini genişletmek istiyor. Hiç güven veren birisi değil. Ama olayın buyumedigine sevindim.

Bunlarda aldatmayla ilgili hiçbir ibare yok bence.İlerde aldatır mı ? Oladabilir alelacele birini unutabilmek adına yapılmış bir evlilik gibi gözüküyor. Ama eski sevgilisiyle aldatma olasılığı sıfıra yakın .Kadın bu adamı istemiyor işte.Peşinden koşarken bile evlenmemiş.Neden sebep şimdi istesin?

Adamın elinde olsa aldatacakta eski sevgilisi istemediği için aldatamıyor gibi görünüyor. Kızın gerçekten de sizin damatla işi yokmuş gibi görünüyor. Kardeşinize yazdığı mesajdan da az çok kendine saygısı olan biri belli ki. En fazla damada "eşin bana bunu bunu yazdı, beni artık rahatsız etmeyin" demiştir gibi geldi bana. Ha şifre değiştirme olayına gelince bu kıza yazmıyorsa da başka kızlara yazıyor olabilir.
Üzgünüm ama damat kız kardeşinizi sevmiyor bile. Bir anlık hırsla belki de eski sevgilisine nispet yapmak için evlendi apar topar.
Kız kardeşinize üzüldüm. Adamın doğru düzgün işi yok, aileden bağını koparıp bir birey olamamış, takıntılı, eski sevgiliyi unutamamış, sorumsuz bir adama kör kütük aşık olup evlenmiş ve yakmış başını. Sevgisiz bir evlilik. Umarım çocuk yapmaz, atanınca da aklı başına gelirde boşanır. Bu adamla ömür geçmez.

Eee bu ne şimdi? Çok şüphe uyandırıcı hareketler. Ne bu ilgi birdenbire. Nerden haberi oldu kocasının? Kız mı mesaj attı acaba eşin bana mesaj atmış diye?

Eee bu ne şimdi? Çok şüphe uyandırıcı hareketler. Ne bu ilgi birdenbire. Nerden haberi oldu kocasının? Kız mı mesaj attı acaba eşin bana mesaj atmış diye?
Bilemiyorum ki kardeşim annemlerin yanına geçiyor eşi demiş senin sinirlerin bozuldu gidip biraz kafa dinle ben almaya gelirim diye.

Konu sahibi beni yanlış anlamayın ama bazı mesajlarınızı görünce çok şaşırdım. Anlayamadık, bilemedik vs tarzı mesajlarınızı, zira herşey gün gibi apaçık ortada..

Damat hâlâ eski kızı seviyor ( adına sevgi denirse, bence saplantılı ), kardeşinizi sevdiğini zannetmiyorum. Çok muhtemel kardeşinizle önce eskiyi kıskandırıp geri döndürmek için konuştu, olmayınca da evlendi beni seviyor diye. Aklı, kalbi, gönlü hâlâ diğer kızda. Bir ışık görse evet aldatacak, kız yüz verse yada istese kardeşinizi boşayacak.

Kardeşinizin yazdığı mesaj sonrası damada tabiki kız haber verdi, muhtemel düşün artık yakamdan diye ( umarım ). Uyutmuyorsun diye annesine giden, telefonu uyuyacağım diye kapatan adam nasıl/neden hemen eve geldi sanıyorsunuz? Eve gelene kadar telefonu kapatmamış sanırım tekrar ulaşmasın kardeşin diye. Hesap niye sormadı anlamadım demişsiniz, nasıl sorsun? 5 yaşındaki çocuk bile anlamaz mı o zaman iletişimde olduklarını?

En son kardeşiniz annenize geçmiş, sanırım eşi dedi git diye doğru mu? Eğer öyleyse bunun sebebi de çok muhtemel kızla rahat iletişime geçip, kardeşiniz yüzünden sinirlenen kıza kendini affettirmek için yalvaracak...

Allah Allah bu da saçma. Anneniz uzakta mı oturuyor? kaç gün kalacak ki? Olay saçma ilerliyor yani kardeşinizin eşi saçma davranıyor bence
Saçma değil aslında. Aklınca karısını ayak altından çekiyor, evden uzaklaştırıyor ki, salya sümük ağlasın, yalvarsın diğer kıza. Kız kızmış, sinirlenmiş belli ki karın bana nasıl mesaj atar vs.

Bence adam sevmiyor bu çok belli ama aldatıldığını neden düşündünüz anlamadım.

Çünkü adam diğer kıza çok aşıkmış ailesi belki kendine zarar verir daha fazla acı çekmeyin diye, çivi çiviyi söker misali ilk buldukları kızla evlendrmek istemişler, ama adamın hala aklı sevdiği kizda , insan sevdiğini kıskanır, kardeşiniz crop giymiş ,foto paylaşmış umrunda değil ki adamın aklı diğer kızda çünkü

Evet kardeşim daha sakin ve ılımlı biri. Pek atık ve hırslı değil. Çok kolay ikna oldu zaten
Kusura bakmayın ama kardeşiniz eziğin önde gideni. Sakin ılımlı falan değil istenmediğini bilip kabul edememe psikolojisi bu. Çok masum iyilik meleği gibi yansıtıyorsunuz ama değil, her şeyin farkında. Size tavsiyem olan bitenden uzak durun. Bir genç kız kendini bu kadar ezdirmemeli. Gecenin bir vakti elin kadınını rahatsız etme haddini hakkını nerede buluyor kendinde? Kadın avukatmış, ben olsam bir daha mesaj falan yollayıp hesap sorsa dava açardım kendisine.

Evet bende evden uzaklaştırıyor diye düşündüm adama göre mantıklı ama kiz kardeşin garisemesi lazım. Ben olsam gitmem anneme falan. Hiç bir şey demeden annesine gitti mi acaba bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…