Kizkardesim aldatiliyor olabilir mi?

Evet bende evden uzaklaştırıyor diye düşündüm adama göre mantıklı ama kiz kardeşin garisemesi lazım. Ben olsam gitmem anneme falan. Hiç bir şey demeden annesine gitti mi acaba bilemedim.
Adım gibi eminim gitmiştir, biricik kocişi git demiş, durur mu daha?

Allah Allah bu da saçma. Anneniz uzakta mı oturuyor? kaç gün kalacak ki? Olay saçma ilerliyor yani kardeşinizin eşi saçma davranıyor bence
Annem benimle aynı şehirde. Yarın sabah gidicem bende. Kavga etmişler adam demiş git kafanı dinle ben alicam seni sonra demiş. Daha garip bisi var ama

Kusura bakmayın ama kardeşiniz eziğin önde gideni. Sakin ılımlı falan değil istenmediğini bilip kabul edememe psikolojisi bu. Çok masum iyilik meleği gibi yansıtıyorsunuz ama değil, her şeyin farkında. Size tavsiyem olan bitenden uzak durun. Bir genç kız kendini bu kadar ezdirmemeli. Gecenin bir vakti elin kadınını rahatsız etme haddini hakkını nerede buluyor kendinde? Kadın avukatmış, ben olsam bir daha mesaj falan yollayıp hesap sorsa dava açardım kendisine.
Aslında sanırım kadınla ilişkisi var şöyle ki damat Eylül ayında adanaya gitmişti arkadaşının nikahı için. Kızın one cikanlarinda aynı tarihlerde adana var. Tesadüf mü bilemedik. Her şey çok karıştı. Kız çok net tepki vermiş ama ben kardeşime destek olurum sadece karışmam konuşmam diğerleri ile

Ay merak ettim. Konu sahibi gelismeleri yazsa da kız kardeşin tutumunu öğrensek. 🤔
Gelmiş anneme de başka bisi dedi yukarıda yazdım. Baya adam kavga etmiş ya hesabı kapa diye. Ondan sonra da git demiş. Kardeşim de geldi ama sanırım kafa dinlemeye gelmedi niyeti ne sabah ogrenicsm

Bence adam sevmiyor bu çok belli ama aldatıldığını neden düşündünüz anlamadım.
Konuda da yazdım profillerdeki tüm resimleri kaldırmış aynı anda aynı gün şifreleri değişmiş adam vermiyor. Bir de kardeşim kıza yazınca adam tutturdu hesabı kapat diye kardeşime şimdi de annene git kafa dinle demiş. Bir de öbür kızla aynı tarihte Adana'da bulunmuslar

Konu sahibi beni yanlış anlamayın ama bazı mesajlarınızı görünce çok şaşırdım. Anlayamadık, bilemedik vs tarzı mesajlarınızı, zira herşey gün gibi apaçık ortada..

Damat hâlâ eski kızı seviyor ( adına sevgi denirse, bence saplantılı ), kardeşinizi sevdiğini zannetmiyorum. Çok muhtemel kardeşinizle önce eskiyi kıskandırıp geri döndürmek için konuştu, olmayınca da evlendi beni seviyor diye. Aklı, kalbi, gönlü hâlâ diğer kızda. Bir ışık görse evet aldatacak, kız yüz verse yada istese kardeşinizi boşayacak.

Kardeşinizin yazdığı mesaj sonrası damada tabiki kız haber verdi, muhtemel düşün artık yakamdan diye ( umarım ). Uyutmuyorsun diye annesine giden, telefonu uyuyacağım diye kapatan adam nasıl/neden hemen eve geldi sanıyorsunuz? Eve gelene kadar telefonu kapatmamış sanırım tekrar ulaşmasın kardeşin diye. Hesap niye sormadı anlamadım demişsiniz, nasıl sorsun? 5 yaşındaki çocuk bile anlamaz mı o zaman iletişimde olduklarını?

En son kardeşiniz annenize geçmiş, sanırım eşi dedi git diye doğru mu? Eğer öyleyse bunun sebebi de çok muhtemel kızla rahat iletişime geçip, kardeşiniz yüzünden sinirlenen kıza kendini affettirmek için yalvaracak...
Evlenene kadar öyle çiçekler böcekler bize aşırı hürmet yanımızda kardeşime iltifatlar falan. Yani öyle bir dugun oldu ki biz gerek yok dedikçe çocuk neler yaptı. Hiç konduramadim ama kardeşim anlattıkça inanmaya başladım. Kıza paranoyak diyordum ama kadın hissediyor sanırım. Bazi şeyler daha olmuş yukarıda yazdım. Damat adanaya gidiyor arkadaş nikahına ama aynı tarihte kızda story atmış one çıkanlara Adana'da. Bu arada gerçekten nikah olmuş ama ortak tanıdık olması imkansız diğer kızla çünkü nikahı olan kişi çocuğun ilkokul arkadaşı yurtdisinda yaşıyormuş senelerdir düğüne gelmiş adam

Adam aşık falan değil ezik piskolojisi bozuk bı tip. Diğer kız karakterli bir duruşa sahip olduğu için elde etme hırsından karşısında ezilip buzilecek kadar zavallı. Yarın başka bir dik duruşlu kadinla karşılaşsa onun için de böyle olacak. Kıskançlık da tamamen buradan geliyor sevmek esittir kıskanmak diye birşey yok kendinizi bu palavralarla kandirmayin ozguvensiz tipler kaybetme korkusuyla karşı tarafı baskılar buna da kalkıp seviyor ondan kıskanıyor diyorsunuz. Psikolojik bozukluktur oysaki.

Kardeşinizi kaybetme korkusu yok zaten cepte o az evvelki mesajla çok az olmuş ama o kadar kolay ki kardeşinizi ayara getirmek sadece evden cipik gelmesi yetmiş.

Kardeşinizin bir an önce kendine dönmesi lazım bıraksın bu boş beleş piskolojisi bozuk ezik tipi.

Bu arada diğer kızın evlendiginden haberi bile olmadığını anlamıştım çünkü hala bir umut kızla barisabilme ihtimaliyle gizlemis evliliğini.

Ama böyle tipler aynı zamanda başkalarıyla da yazismaktan onlarla da takilmaktan çekinmezler çünkü bosbeles bı tip eminim başka hesaplardan bı dolu kıza yuruyodur flortlesiyordur. Çok yazık bu adam asla değişmez sakın çocuk yapmasın daha fazla ezik tıp yetistirmenize gerek yok bu adamın çocuğu da böyle bosbeles ezik olur.

Adamın elinde olsa aldatacakta eski sevgilisi istemediği için aldatamıyor gibi görünüyor. Kızın gerçekten de sizin damatla işi yokmuş gibi görünüyor. Kardeşinize yazdığı mesajdan da az çok kendine saygısı olan biri belli ki. En fazla damada "eşin bana bunu bunu yazdı, beni artık rahatsız etmeyin" demiştir gibi geldi bana. Ha şifre değiştirme olayına gelince bu kıza yazmıyorsa da başka kızlara yazıyor olabilir.
Üzgünüm ama damat kız kardeşinizi sevmiyor bile. Bir anlık hırsla belki de eski sevgilisine nispet yapmak için evlendi apar topar.
Kız kardeşinize üzüldüm. Adamın doğru düzgün işi yok, aileden bağını koparıp bir birey olamamış, takıntılı, eski sevgiliyi unutamamış, sorumsuz bir adama kör kütük aşık olup evlenmiş ve yakmış başını. Sevgisiz bir evlilik. Umarım çocuk yapmaz, atanınca da aklı başına gelirde boşanır. Bu adamla ömür geçmez.
Asla yapmasın çocuk zaten. Bugün kardeşime gündüz bir iyi davranmış bir ilgili sormayın sonra kavga etmiş akşam git kafanı dinle annende demiş kavgayı da adam çıkarmış. Kızda kalkıp gelmiş bir daha dönmeyecek mi bilmiyorum yazdı bana sesli konusamadik yolda gelince konuşuruz dedi. İspat yok aldatıldığını dair

Adam aşık falan değil ezik piskolojisi bozuk bı tip. Diğer kız karakterli bir duruşa sahip olduğu için elde etme hırsından karşısında ezilip buzilecek kadar zavallı. Yarın başka bir dik duruşlu kadinla karşılaşsa onun için de böyle olacak. Kıskançlık da tamamen buradan geliyor sevmek esittir kıskanmak diye birşey yok kendinizi bu palavralarla kandirmayin ozguvensiz tipler kaybetme korkusuyla karşı tarafı baskılar buna da kalkıp seviyor ondan kıskanıyor diyorsunuz. Psikolojik bozukluktur oysaki.

Kardeşinizi kaybetme korkusu yok zaten cepte o az evvelki mesajla çok az olmuş ama o kadar kolay ki kardeşinizi ayara getirmek sadece evden cipik gelmesi yetmiş.

Kardeşinizin bir an önce kendine dönmesi lazım bıraksın bu boş beleş piskolojisi bozuk ezik tipi.

Bu arada diğer kızın evlendiginden haberi bile olmadığını anlamıştım çünkü hala bir umut kızla barisabilme ihtimaliyle gizlemis evliliğini.

Ama böyle tipler aynı zamanda başkalarıyla da yazismaktan onlarla da takilmaktan çekinmezler çünkü bosbeles bı tip eminim başka hesaplardan bı dolu kıza yuruyodur flortlesiyordur. Çok yazık bu adam asla değişmez sakın çocuk yapmasın daha fazla ezik tıp yetistirmenize gerek yok bu adamın çocuğu da böyle bosbeles ezik olur.
Heh bir de bu var bunu da yazayım giremedim akşam. Hepsi ustuste geldi bu kismi atladim iyi oldu dediginiz. Kardesimle yazistik aksam Kardesim yengesine sormuş evlendiğini biliyor mu diye diğer kız için mesajları soylemeden yengesi de ortak arkadaslari cok demis hatta bu kizin cok yakin arkadasi dugune gelmis ortak arkadaslari bilir demis bu da garip neden oyle dedi acaba illa söylemiştir kızın arkadaşı.

Ama garip olan kısmı şu kızlar. Bu adam babası ile çalışıyor ve o iki günlük adana dışında her akşam evde. Yani ne ara diğer kızla görüşüyor gündüz ise gidiyor eleman servis falan araba sürüyor. Ama akşamları evdeymis . Aldatsa diger kadinla sadece gunduz mu buluşur adam aksam yediden sonra ya anasinda ya evde.anasi da ust katta. Yani yalan soylese ortaya cikar.

Heh bir de bu var bunu da yazayım giremedim akşam. Hepsi ustuste geldi bu kismi atladim iyi oldu dediginiz. Kardesimle yazistik aksam Kardesim yengesine sormuş evlendiğini biliyor mu diye diğer kız için mesajları soylemeden yengesi de ortak arkadaslari cok demis hatta bu kizin cok yakin arkadasi dugune gelmis ortak arkadaslari bilir demis bu da garip neden oyle dedi acaba illa söylemiştir kızın arkadaşı.
O zaman size başka bir senaryo vereyim.

Kızla adam hala iliski halindeler kardeşinizi de kaynanaya yaren olsun diye eve almış bu evlilik olaylarından kizi kurtarmış, anayı susturmuş.

Belki cevabı kız bile vermemiş olabilir belki kardesiniz kendi eşiyle konuşmuştur Instagram'da kimbilir?

Olaya dizi gibi yaklaşıp entrikadan heycanlaniyorsunuz resmen hepsi işsizlikten. az buyuyun kendi hayatiniza bakın ne önemi var adam aldatmış aldatmamis?

Zaten sevmiyor oluşu boş beleş oluşu bu kadar şaibe boşanmak için yeterli değil mi? Neyi bekliyorsunuz?

Kendi hayatiniza odaklanin kardesiniz de bosanacaksa bosansin, bosanmicaksa da boşa entrika yaratmasin otursun oturduğu yerde.

Aslında sanırım kadınla ilişkisi var şöyle ki damat Eylül ayında adanaya gitmişti arkadaşının nikahı için. Kızın one cikanlarinda aynı tarihlerde adana var. Tesadüf mü bilemedik.
Bu kısım ilişkileri olduğunu düşündürmedi bana. Damat kişisinin hâlâ kızın peşinde olduğunu düşündüm, kızın paylaşımında Adana'da olduğunu görünce, çok muhtemel gitmeyeceği nikâha gidesi gelmiş bence.Kavga çıkarıp kardeşinizi ayak altından çekmesi de yine yazdığım gibi salya sümük kendini affettirmek için. Kız öğrenmiş evlendiğini o yüzden. Hatta ilk basta iyi, güzel davranıp sonradan kavga çıkarması da kızın artık terslemesi yüzünden.

Ama garip olan kısmı şu kızlar. Bu adam babası ile çalışıyor ve o iki günlük adana dışında her akşam evde. Yani ne ara diğer kızla görüşüyor gündüz ise gidiyor eleman servis falan araba sürüyor. Ama akşamları evdeymis . Aldatsa diger kadinla sadece gunduz mu buluşur adam aksam yediden sonra ya anasinda ya evde.anasi da ust katta. Yani yalan soylese ortaya cikar.
Kimler ne şartlar altında neler neler yapıyor bir bilseniz? O gündüzlere neler siğar.

O zaman size başka bir senaryo vereyim.

Kızla adam hala iliski halindeler kardeşinizi de kaynanaya yaren olsun diye eve almış bu evlilik olaylarından kizi kurtarmış, anayı susturmuş.

Belki cevabı kız bile vermemiş olabilir belki kardesiniz kendi eşiyle konuşmuştur Instagram'da kimbilir?

Olaya dizi gibi yaklaşıp entrikadan heycanlaniyorsunuz resmen hepsi işsizlikten. az buyuyun kendi hayatiniza bakın ne önemi var adam aldatmış aldatmamis?

Zaten sevmiyor oluşu boş beleş oluşu bu kadar şaibe boşanmak için yeterli değil mi? Neyi bekliyorsunuz?

Kendi hayatiniza odaklanin kardesiniz de bosanacaksa bosansin, bosanmicaksa da boşa entrika yaratmasin otursun oturduğu yerde.
Ne demek ne önemi var aldatmış aldatmamis? Bahsi geçen benim küçük kizkardesim isyerindeki çaycı ablanın dedikodusunu yapmıyoruz ne demek heyecanlaniyorsunuz entrikadan bu ne kadar tuhaf bir yorum

Bence bu avukat kizda bir tuhaflık var. İlk başta wow kiza bak ne kadar karakterli filan diyordum ama sanki bu oğlana karşı biraz istemem yan cebime durumu var.
Hem oğlanı istemiyor hem de geceyarısı karın beni rahatsız etti hesabı haber uçuyor, ne alaka? İlişkin bitti ise hatta ex partnerin evlenmiş ise gorusmez,bu kadar samimiyet kurmadan direkt engellersin. Baktın olmuyor eee hukuk okumayan ben biliyorum ki seni rahatsız eden adama bi uzaklaştırma/ koruma kararı çıkarmak tek dilekçe ile 24 saat içinde mümkün. Kendim yaptım oradan biliyorum. Kaldı ki bu avukat!
Ortada toksik bir ilişkiler ağı var, konu sahibi ablalık yap, kardeşini kurtarmaya bak. Karışmam filan deme bence, durum vahim gibi.

Son düzenleme:
Bu kısım ilişkileri olduğunu düşündürmedi bana. Damat kişisinin hâlâ kızın peşinde olduğunu düşündüm, kızın paylaşımında Adana'da olduğunu görünce, çok muhtemel gitmeyeceği nikâha gidesi gelmiş bence.Kavga çıkarıp kardeşinizi ayak altından çekmesi de yine yazdığım gibi salya sümük kendini affettirmek için. Kız öğrenmiş evlendiğini o yüzden. Hatta ilk basta iyi, güzel davranıp sonradan kavga çıkarması da kızın artık terslemesi yüzünden.
Yani düğün tarihi önceden belliydi çocuk yurtdisindan geldi gideceği de belliydi damadin. En yakın arkadaşı. Evet göndermesi çok normal gelmedi bana. Bir ihtimal öğrenip tazminat alacak diye kizi yolladı ogrenmeden. Bence almaya gelmeyecek. Öyle hissettim. Altınları falan vermemek için yaptı adam.

Bence bu avukat kizda bir tuhaflık var. İlk başta wow kiza bak ne kadar karakterli filan diyordum ama sanki bu oğlana karşı biraz istemem yan cebime durumu var.
Hem oğlanı istemiyor hem de geceyarısı karın beni rahatsız etti hesabı haber uçuyor, ne alaka? İlişkin bitti ise hatta ex partnerin evlenmiş ise gorusmez hatta bence bu kadar samimiyet kurmadan direkt engellersi. Baktın olmuyor eee hukuk okumayan ben biliyorum ki seni rahatsız eden adama bi uzaklaştırılma koruma kararı çıkarmak tek dilekçe ile 24 saat içinde mümkün. Kendim yaptım oradan biliyorum.
Ortada toksik bir ilişkiler ağı var, konu sahibi ablalık yap, kardeşini kurtarmaya bak. Karışmam filan deme bence, durum vahim gibi.
Kız biliyormuş zaten evlendiğini falan yalan söylemiş. Şu an başka şeyler dönüyor bence kardeşimi yolladım bunu konuşacaklar çok altın takıldı vermek istemiyor bence damat. Onun için yolladı kardeşimi ben gelme dedim ama ısrar etmiş çocuk ben gelip alacam seni demiş. Apar topar haftaici ne alaka. Başka şeyler öğrendi sanıyor bence bunlar. Korkup yolladılar. Neden yalan söylemiş ki bilmiyorum diye

Ben kardeşinize üzüldüm ama dahası kızıyorum da. Ya kendisi bu çocuğun karısı değil mi? Evlendiğinden beri kendinden, evliliğinden çok diğer kızla ilgili muhabbet etmiş. Ana karakter en baştan beri diğer kız işte. Ya da sizin tanımadığınız başka birisi. Ama kardeşiniz değil bu çocuğun merkezindeki. Bunu bir an önce anlayıp yolunu çizmesi lazım. "Annene git kafa dinle" diyip evden göndermeler de başlamış. Boşuna hayatını harcar.

X