Annem artık çok kırıcı olmaya başladı.Nereden başlayacağımı bilemiyorum evliyim 8 aylık oglum var abimde evli annemlerle aynı evde yasiyorlar gelinimizle ayni yaştayız iyi anlasiyoruz ama annem beni her evine gittigimde abimin eşi için her seferinde kovuyor neden diyeceksiniz inanin bilmiyorum gelinini gereksiz surekli savunuyor.geliniden cok cekiniyor.ornek vereyim gecen gun yengem evde yoktu cocugu evdeydi yani yegenim, yegenim dediki teyzem 25 yaşında bende teyzesinin yani gelinimizin ablasinin dogum tarihini bildigim icin dedim ki hayır kuzum teyzen 30 yaşında bu arada 88 li. neyse annem hemen beni her zamanki gibi konu geliyle ilgili bisey oldugu icin sus dedi bana anlam veremedim neden susayim ki anne kotu bisey demedim ki dedim. sus gider annesine teyzelerine söyler dedi.neyi soyler anne yaşını dogru soyledigim icin mi dedim.gelininden neden bu kadar cekinip hep beni gereksiz yere her defasinda susturuyorsun dedim.beni evden kovdu hemde aksam vakti 8 aylik cocugumla.Sonra babam iceri girdi ne oluyor dedi anlattim anneme bagirdi kız bisey dememis neden kovdun dedi.Annem de pisman oldu gitmw dedi kapinin onune gecip beni durdurdu.Tamam farkindayim gelininle ayni evde oldulari icin hic beni önemsemiyor onun için defalarca kırdı kırıyor ona cok deger veriyor kızı olarak onu görüyor ama bende evladiyim neden bana karşı böyle davranıyor inanın korkar oldum geliniyle ilgili bisey demeye.olumsuz bisey demiyorum hep laf söylüyor.Simdi kendi evime geldim bidaha anneme gitmeyi düşünmüyorum bıktım artık ağır hakaretler edip evden kovmasından