• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızına düşman gelinine dost anne

Gelinden çekiniyor olabilir .
Fakat yaş meselesi kadar gereksiz bir konuyu el kadar bebeye anlatmaya çalıştınız ne oldu onu anlamadım
Ha 25 ha 30 ne olur yani

gelini gayet rahat. rahat olsunda ne güzel. am

abimden de cekiniyor. mesela ben veya babam abimle bir konu uzerinde mesela siyaset spor vs.hakkinda konusunca abim haklida olsa haksizda olsa bizi susturup abime hak veriyor

Annen kusura bakmada cahil ve oglanci. Sirf gelin üzülmesin diye, oglu huzursuz olmasin diye böyle davraniyor. Bu bicimde abinide yetistirmistir. Ona bir kötü laf demeden, oglunu pasazade olarak görerek.

Ve hali ile abin sorumsuz oldu. Sorumlu biri gidip maddi yetersizlik icinde cocuk yapip baba evine gitmez. Gelinde rahat, eminim calismiyor.

Sanirim annen bu saatten sonra degismez. Gelin/kiz ayrimciligi degil yaptigi, evlat ayrimciligi. Ben olsam daha seyret giderdim. En fazla bir iki saat kalip tekrar evimde giderdim.

Annen kusura bakmada cahil ve oglanci. Sirf gelin üzülmesin diye, oglu huzursuz olmasin diye böyle davraniyor. Bu bicimde abinide yetistirmistir. Ona bir kötü laf demeden, oglunu pasazade olarak görerek.

Ve hali ile abin sorumsuz oldu. Sorumlu biri gidip maddi yetersizlik icinde cocuk yapip baba evine gitmez. Gelinde rahat, eminim calismiyor.

Sanirim annen bu saatten sonra degismez. Gelin/kiz ayrimciligi degil yaptigi, evlat ayrimciligi. Ben olsam daha seyret giderdim. En fazla bir iki saat kalip tekrar evimde giderdim.
resmen
Gelinden çekiniyor olabilir .
Fakat yaş meselesi kadar gereksiz bir konuyu el kadar bebeye anlatmaya çalıştınız ne oldu onu anlamadım
Ha 25 ha 30 ne olur yani
Anlamadiniz sanırım sorun yaş degil annem bunu hep yapiyor ufak seyler yuzunden evden kovuyor gereksiz sacma davranislari var onu anlatmaya calisiyorum

Evet kesinlikle bende böyle düşünüyorum abim evlense bile ailesinin ardina siginmis pasif biri gelin calismiyor calismayida 8 yildir hic dusunmedi.Annem hep abimle gelinimize hizmet eder.hislerime tercüman oldunuz evet annem cahil ataerkil ogulcu bir kadın gelini ve oğlu icin canını verir ama beni hep azarlar.Annem yakinda emekli olacak 80 tl çıkış parasiyla ev alacakmis abimlere benim esimde evi yok annesi felc babasi vafat etmis biri dedim ki anne biraz paradan bana da ver ki pesinatla bizde kredi cekip alalim asla vermem dedi. gelini ogluna köle oldu

Valla canım gelinden korkmayla felan alakası yok gelin meraklısı oluyorlar da o yüzden benim annem ilk gelinimizle aynı evde oturmadiğimiz halde onu kızı beni düşman görürdü bizde gelinle aynı yaştayız benide bekar halimle evden çok kovdular çok şükür şimdi evlendim 8 aylik bir prensesim var ve halen annem büyük gelinl tapar bana düşman yalancı kıskanç muamelesi yapar sürekli dışlar eskiden çok ağlardım ama şuan umrumda bile değiller

Ataerkil kafa yapisi. Ilerde gelin ona bakacak sende baskasinin kizi oldun. Baska ailen oldu. Kafalar bu sekil yani...

Cahil de gec. Ilerde sana muhtac kalacak nasil olsa..

Ayni evde yaşıyorlar evin huzuru kaçmasın diye anneniz aşırı hassas davraniyor durum bu. rahatsiz oluyorsaniz annenize bunu belirtip gitme sıklığınizi azaltın ;)

Annem beni bu sekilde evden kovsa asla o eve gitmem. Keza devamlı size bunu yapıyormuş.

Sende gitme gorme akli basina gelsin. Birinin evine kapagi atayim bana bakilsin derken insan kendi canina boyle yapar mi??!

Valla canım gelinden korkmayla felan alakası yok gelin meraklısı oluyorlar da o yüzden benim annem ilk gelinimizle aynı evde oturmadiğimiz halde onu kızı beni düşman görürdü bizde gelinle aynı yaştayız benide bekar halimle evden çok kovdular çok şükür şimdi evlendim 8 aylik bir prensesim var ve halen annem büyük gelinl tapar bana düşman yalancı kıskanç muamelesi yapar sürekli dışlar eskiden çok ağlardım ama şuan umrumda bile değiller

Bu nasıl bir zihniyettir ya cok cahilce bende kafaya cok takiyorum cok üzülüyorum artik takmicam bana bikaç defa maddi destekte bulundugu icin havalara girip yuzume para atip defol git bu evden kac para lazim olursa yollarim bile dedi yine actim kapisini cok ağır seyler yapti

Sende gitme gorme akli basina gelsin. Birinin evine kapagi atayim bana bakilsin derken insan kendi canina boyle yapar mi??!
beni el gibi goruyor o gün beni kovdugunda gelsin alsin seni kocan ben onun karisina bakmak zorunda miyim dedi. iki gün kaldim neyime baktiysa. ama 8 yildir gelinin agzina besliyor

beni el gibi goruyor o gün beni kovdugunda gelsin alsin seni kocan ben onun karisina bakmak zorunda miyim dedi. iki gün kaldim neyime baktiysa. ama 8 yildir gelinin agzina besliyor
Cok ayipladim annenizi. Kimse kendi cani gibi olamaz. Yinede siz ara verin gitmeyin gormeyin.

Back