- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
Gerçekten sinir bozucu sen aralara serpiştiriyorsun onlar hoop başa tüm Duygularını önden göster sonra mesajını yaz ne yapacaksın????Ugrasiom yok napcam ben bilmiyom kurcaladim teli kapattım açtım yok nafile tuşların hepsine bastım sonuç ayni
Hadi Hayırlısı seninki kaç aylıkBiz de bugün alıştırma kilodu taktıkk yeni taktım bakıcaz artık. :)
Hadi canım hayırlısı yavrunada sanada kolay gelsin insiallahBiz de bugün alıştırma kilodu taktıkk yeni taktım bakıcaz artık. :)
Hadi canım hayırlısı yavrunada sanada kolay gelsin insiallah
aynen canm bide sorun duzelmemesi yani nedir bu yafu anlamadım bi terslik var ama ne acaba senide ugrasirim canım kusura bakmaGerçekten sinir bozucu sen aralara serpiştiriyorsun onlar hoop başa tüm Duygularını önden göster sonra mesajını yaz ne yapacaksın????
Ben de Eğitimden sonra bir al atarım diyordum ne bileyim bu kadar uzun süreceğini ev daha bir berbat oldu eşim diyor bu kız Yüzünden bizim namazlarda olmaz şimdi diyeTemizlik hastası olmadığımdan rahatım sanırım.. :) Ev zaten pis.. Halıları da bıraktım. :) Yarın yıkamacıya vericem halıları.
Yok cnm ne demek yardımcı olamadım ama
aynen canm bide sorun duzelmemesi yani nedir bu yafu anlamadım bi terslik var ama ne acaba senide ugrasirim canım kusura bakma
Ben de Eğitimden sonra bir al atarım diyordum ne bileyim bu kadar uzun süreceğini ev daha bir berbat oldu eşim diyor bu kız Yüzünden bizim namazlarda olmaz şimdi diye
Napcan canm cocuklu ev işte topluyom bozuluyor bizimki oyuncakları döküyoruz bi bakışmissin oynamıyor döküp gecio topla dur iyi olsunlar da hepsinin kolayı bulunur canmTemizlik hastası olmadığımdan rahatım sanırım.. :) Ev zaten pis.. Halıları da bıraktım. :) Yarın yıkamacıya vericem halıları.
Napcan canm cocuklu ev işte topluyom bozuluyor bizimki oyuncakları döküyoruz bi bakışmissin oynamıyor döküp gecio topla dur iyi olsunlar da hepsinin kolayı bulunur canm
Napcan canm cocuklu ev işte topluyom bozuluyor bizimki oyuncakları döküyoruz bi bakışmissin oynamıyor döküp gecio topla dur iyi olsunlar da hepsinin kolayı bulunur canm
Bizimki toplamıyor toplamıyor da :))Bizim ki yemekleri döküyor.. Bıktım artık vallaha.. Şimdi gebelikte var. Temizleyemiyorum vallaha.
Olurmu kardeşim aşk olsun sen bildiğini söyledin napalım denicez artık bişeler ilgilendin ya canm çok saolYok cnm ne demek yardımcı olamadım ama
Bizimki toplamıyor toplamıyor da :))
Arkadaşlar bizim kız bugün bu saat oldu hala çişini söylemedi ve iki kez altına yaptı. Aslında arada soruyorum çiş var mı diye yok diyor. Bazen hadi gel tuvalete gidelim diyorum ret ediyor. Zorlamak da istemiyorum. Kendimi en başa dönmüş gibi hissediyorum sizce neden böyle oldu
Yok kızmadım zaten yapar yapmaz Yanıma geliyor biliyor hata yaptığını hiç sesini çıkartmıyor.ama altona yapılmaz hani tuvalete yapacaktık niye söylemedin çişini bir daha söyle falan diyorum güzel güzel anlatıyorum tamam diyor ama bu iki oldu çok üzüldüm deryalcin de aynı şeyi yazmıştı şimdi düzelmiş umarım biz de düzeliriz tedirgin oldum şimdi sabahtan beri tuvalete oturmak istemiyor lazımlığı kaldırdım diye mi acaba belli etmedi ama belki de etkilendi bilemiyorum????dün hiç sorun yaşamamıştıkCanlar slmlar. .vesoncm zamn zamn normalms dikkat et anlat ama ssinirlenenme kizma:))