Benim de 21 aylık bı oğlum var bende egitime başlamayı düşünüyorum. Ama kararsızdım acaba daha erken mi dıye ama sizin tecrübenizi okuduktan sonra bana da cesaret geldi :)
Aslında bayadır onu psikolojik olarak hazırlıyorum. Benımle birlikte tuvalete giriyo... lazımlık ve klozet için adaptör aldım (araba sesi çıkaran) 2 aydır banyoda duruyo her gırdıgımızde anlatıyorum. Ikısınede oturtmayı denedım ılk baslarda lazımlıgına oturuyordu adaptörün sesınden korkup klozete oturmuyordu. Simdi ise tam tersi lazımlıga oturmuyo adaptorun araba sesını cok sevıyo klozete oturuyo... Gunde bı kac kez oturuyoruz ciş yapması için istekli oturuyo ama cok nadır oluyo çişini yaptıgı...
Yaklaşık bır aydır kakasını yaptıgında söylemeye başladı... Bende sürekli anlatıyorum altını degiştirirken falan artık sende bizim gibi tuvalete yapıcaksın, bu bez seni rahatsız ediyor, havalar sıcak olunca poponu rahatsız edıcek bızde cıkartıcaz falan dıye... bakalım artık burda suan havalar serın ıyıce ısınınca bende başlamayı düşünüyorum bırde son bı paket bez aldık onlar bitsin baslıcam ınsallah :)
Siz ne düşünürsünüz sizce biz hazırmıyız egitime :) sizin tecrubelerınız baya bilgilendirdi beni...