Tuvalet Eğitimi kizimla wc günlüğümz

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Canm dosya yükle diyom hiç bişe çıkmio ya nasıl olcak fotosunu kendim çektim telden dosya yükleye bastım altta insert an album falan yazio bişe çıkmio
Cnm sizin Bahsettiğiniz lazımlık bu mu? Klozete uyumlu adaptörü var. Ne bileyim sen de büyük tuvalet deyince direk aklıma şu alaturka tuvaletler geldi sen klozetten bahsediyorsun sanırım . Bende kendi kendime " Allah allah daha neler icat edecekler" diye şaşırmıştım. Çok yaşayasın emi

Eklentiler

• image.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar ben tuvalet egitimi ve diger konularda anadaolupedagojisini takip ediyorum
Adem güneş çok güzel anltyr tavsiye ediyorum

evet canım bu hay allah benide güldürdün doğru insan bu anda her şeyi düşünüyo valla çıkıo üstündeki mavi kapaklı yer. Şimdi onu çıkardım alaturka tuvalete yaptırmayada çalıştım ama aa o hiç olmuyo ilahi valla her çareyi arıyoruz canmm:)))

Sedef-armina almış sanırım ama çocuk oynsmaktan çiş yapmaya Fırsatı olmuyormuş geçenlerde oyuna çevirdi diye yazmıştı
Evet canım ya normalde çişini veya kakasını yaptığı zaman sadece şarkı söylüyor bidaha ki sefere görüşürüz falan die ama bizim cimcime altındaki sensörü keşfetti söyletiyo oynuyo bide sonra bi gör:))bende üstündeki adaptör klozete takılıo öyle yaptım kaldırımda başka türlü oyundan yapmıyo pek

Klozete oturuyorsa sorun yok canım ordan devam edin benimki ilk Başlarda oturmayı ret etti mecburen lazımlıkla başladık dün bezledim yatırdım anne çişin var dedi klozete oturttum baktım işi uzayacak işi bitince çağırır ne de olsa biraz uzanayım dedim ( migren var da bekleyemedim)babası da nöbetten gelmişti İkimiz de uyuya kalmışız kız işini bitirmiş gitmiş yatağına yatmış sabah bir Kalktım "ay kızı tuvalette unuttum " diye bir baktım yatakta mışıl mışıl uyuyor bez de akşamdan kalma kenarda atılı Allahtan altına yapmamış. Ama az önce bir kazamız oldu aslında arada soruyorum yok diyor zorlamak da istemiyorum isteğiyle oturup yapsın zamanla düzelir inşallah sizin nasıl gidiyor hiç mi yapmadı tuvalete

Merhaba kızlar dün başa döndük yazmıştım hatırlarsınız. O yazıdan sonra hep tuvalete yaptı gece kuru kalmış bugün de hep tuvalete yaptı ve kendi söyledi anne çiş diye.bir nalına bir mıhına devam ediyor.

Canm hay gülmekten kırıldım burda tuvalette mi unuttum sandin :)) yavrum ya Kıyamam aferin ona ne güzel yatmış bizde bu aksam sabahleyin eşim dedi sabaha yakın altı gibi ıslatmıyor altını sonra değiştirirken uyandı biraz uyanık kaldı tekrar uyudu bende uzandımdi azcık yanıma gelmiş anne kalk geldi geldi dio gittik şırıl şırıl çiş yaptık ama bi gör sanki ben yaptım ne mutluluk :))) canım bazen biraz kaçırıyor çamaşırına sonra geldi dio hemen gidio tamamlio bazende Geldi dio ama yanlis alarm oluyo şimdilik durum bu canm inşiallah yawrularımız öğrenir bi an evvel doğru diyosun sıkıştırıp sıkmamak lazım bunalırlarsa ters tepe ihtimali çok yüksek. Canm.bisoru sorabilirmiyim sana şu smiley lar var ya ben onlardan koyuyorum hiç kelime arasında çıkmio hep yazının başında çıkıo nasıl kelime arasında çıkıyo normalde koyduğum yerde çıkması lazım değilmi kardeşim herkezin oluyo

Yazarken mavi çizgi nerdeyse orda çıkar ben telden yazışıyorum bu arada mavi çizgi yoksa başa geçer o zaman Yazının üzerine bir dokunuver mavi çizgi gelir umarım anlatabilmişimdir bir dene istersen

Sorma canm hep öle ya nezamn istikrar sağlanacak acaba walla allah yardimcimiz olsun bizimde miniklerinde insiallh

Yazarken mavi çizgi nerdeyse orda çıkar ben telden yazışıyorum bu arada mavi çizgi yoksa başa geçer o zaman Yazının üzerine bir dokunuver mavi çizgi gelir umarım anlatabilmişimdir bir dene istersen
Bende telden yazıyorum canm mavi çizgi orda oluyo genelde du bi deneyim bak gene basta hay allahım deli cikcam burda ndn olmuyo yafuuuu

Mesela yazıyorum yazının önünde mavi çizgi var smily e basıyorum kafalar çıktı birini seçip basıyorum mavi çizgi hala burda ve gönderiyorum sende böyle olmuyor mu?

Eklentiler

• image.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 64
  • image.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 52
QUOTE="Veson, post: 41097233, member: 665341"]Bir sakıncası olmaz zannetmem bunun için bir de ayrı topik mi açalım şimdi[/QUOTE]
Ne bilem bacim işte zati olmuyo bak hede beni bulur mavi çizgi orda yazıya basiyom.ndn olmuyo bilmiyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…