Cnm sizin Bahsettiğiniz lazımlık bu mu? Klozete uyumlu adaptörü var. Ne bileyim sen de büyük tuvalet deyince direk aklıma şu alaturka tuvaletler geldi sen klozetten bahsediyorsun sanırım . Bende kendi kendime " Allah allah daha neler icat edecekler" diye şaşırmıştım. Çok yaşayasın emiCanm dosya yükle diyom hiç bişe çıkmio ya nasıl olcak fotosunu kendim çektim telden dosya yükleye bastım altta insert an album falan yazio bişe çıkmio
Sedef-armina almış sanırım ama çocuk oynsmaktan çiş yapmaya Fırsatı olmuyormuşÇok güzelmi̇ş ya
Eminim bunu kullanacak çocuk hemn çişe alisir
evet canım bu hay allah benide güldürdün doğru insan bu anda her şeyi düşünüyo valla çıkıo üstündeki mavi kapaklı yer. Şimdi onu çıkardım alaturka tuvalete yaptırmayada çalıştım ama aa o hiç olmuyo ilahi valla her çareyi arıyoruz canmm:)))Cnm sizin Bahsettiğiniz lazımlık bu mu? Klozete uyumlu adaptörü var. Ne bileyim sen de büyük tuvalet deyince direk aklıma şu alaturka tuvaletler geldi sen klozetten bahsediyorsun sanırım . Bende kendi kendime " Allah allah daha neler icat edecekler" diye şaşırmıştım. Çok yaşayasın emi
Evet canım ya normalde çişini veya kakasını yaptığı zaman sadece şarkı söylüyor bidaha ki sefere görüşürüz falan die ama bizim cimcime altındaki sensörü keşfetti söyletiyo oynuyo bide sonra bi gör:))bende üstündeki adaptör klozete takılıo öyle yaptım kaldırımda başka türlü oyundan yapmıyo pekSedef-armina almış sanırım ama çocuk oynsmaktan çiş yapmaya Fırsatı olmuyormuşgeçenlerde oyuna çevirdi diye yazmıştı
Klozete oturuyorsa sorun yok canım ordan devam edin benimki ilk Başlarda oturmayı ret etti mecburen lazımlıkla başladık dün bezledim yatırdım anne çişin var dedi klozete oturttum baktım işi uzayacak işi bitince çağırır ne de olsa biraz uzanayım dedim ( migren var da bekleyemedim)babası da nöbetten gelmişti İkimiz de uyuya kalmışız kız işini bitirmiş gitmiş yatağına yatmış sabah bir Kalktım "ay kızı tuvalette unuttum " diyeEvet canım ya normalde çişini veya kakasını yaptığı zaman sadece şarkı söylüyor bidaha ki sefere görüşürüz falan die ama bizim cimcime altındaki sensörü keşfetti söyletiyo oynuyo bide sonra bi gör:))bende üstündeki adaptör klozete takılıo öyle yaptım kaldırımda başka türlü oyundan yapmıyo pek
Klozete oturuyorsa sorun yok canım ordan devam edin benimki ilk Başlarda oturmayı ret etti mecburen lazımlıkla başladık dün bezledim yatırdım anne çişin var dedi klozete oturttum baktım işi uzayacak işi bitince çağırır ne de olsa biraz uzanayım dedim ( migren var da bekleyemedim)babası da nöbetten gelmişti İkimiz de uyuya kalmışız kız işini bitirmiş gitmiş yatağına yatmış sabah bir Kalktım "ay kızı tuvalette unuttum " diyebir baktım yatakta mışıl mışıl uyuyor bez de akşamdan kalma kenarda atılı Allahtan altına yapmamış. Ama az önce bir kazamız oldu aslında arada soruyorum yok diyor zorlamak da istemiyorum isteğiyle oturup yapsın zamanla düzelir inşallah sizin nasıl gidiyor hiç mi yapmadı tuvalete
Sorma canm hep öle ya nezamn istikrar sağlanacak acaba walla allah yardimcimiz olsun bizimde miniklerinde insiallhMerhaba kızlar dün başa döndük yazmıştım hatırlarsınız. O yazıdan sonra hep tuvalete yaptı gece kuru kalmış bugün de hep tuvalete yaptı ve kendi söyledi anne çiş diye.bir nalına bir mıhına devam ediyor.
Bende telden yazıyorum canm mavi çizgi orda oluyo genelde du bi deneyim bak gene basta hay allahım deli cikcam burda ndn olmuyo yafuuuuYazarken mavi çizgi nerdeyse orda çıkar ben telden yazışıyorum bu arada mavi çizgi yoksa başa geçer o zaman Yazının üzerine bir dokunuver mavi çizgi gelir umarım anlatabilmişimdir bir dene istersen
Bir sakıncası olmaz zannetmem bunun için bir de ayrı topik mi açalım şimdi
Bide burası başka konu ya bu soruyu sormak yasakmi canm bak gene basta
Yazarken istediğin yerde ama gönderince başa mı geçiyor yaniAynısı canm gösterdiğinin valla deli cikcam burda olmuyooor deli etti beni
Evet aynen öle bacim çok saçma gelio dimi mesala mesajın sonunda koyuyom hop başta hey allahım ayarları falan yokmu bunun kiraladı bulamıyom hayretYazarken istediğin yerde ama gönderince başa mı geçiyor yani
Çok ilginç
Evet aynen öle bacim çok saçma gelio dimi mesala mesajın sonunda koyuyom hop başta hey allahım ayarları falan yokmu bunun kiraladı bulamıyom hayret