- 24 Nisan 2010
- 4.153
- 5.729
Bakın siz sonuna kadar haklısınız..tek cümlesinde eksin yok.benim çocuğum disleksi ve orta okul öğrencisi dun öğretmeni angut beyinsiz özürlü mal demis.bir anne olarak canımın nasil yandığını tahmin nile edemezsiniz.Kizilan nokta ne biliyirmusunuz sanki normal lise ortaokul kreş her taraftaki öğretmenler mükemmel verilen eğitim davranış yaklaşım mükemmel sadece diyanete bağlı kısım sıkıntılı.bizimde şiddetle karşı çıktığımız bu.Offfff
Okul diye nereye gittiniz derken? sınavla girilen İstanbul’un göbeğindeki bir Anadolu İmam Hatip Lisesine gittim, diyanetin yetiştirdiği meb in görevlendirdiği öğretmenlerden hayatımın dersini aldım, İslamiyet ne değildir islam a nasıl zarar verilir sapkınlık nedir nasıl uygulanır yeterli donanımı olmayan kendini korumayı bilmeyen çocukların beyni nasıl yıkanır insanlar nasıl uydurma bir dine inandırılır insanlar nasıl Müslüman olduklarını zannederken dinsizleştirilir öğrencilere nasıl şiddet uygulanır erkek öğretmenler kızlar tuvaletinin kabinlerine içeride kızlar hacetlerini görürken nasıl kapıyı tekmeyle açarak dalar erkek öğretmenler kız öğrencilerin başörtülerini nasıl çekiştirerek açar bu ve daha nicelerini bizzat öğrendim.
O çok güvenilen diyanetin yetiştirdiği öğretmenlerin Adnan Oktar kitapları dağıttığı Fethullah Gülen cemaatine üye topladığı vehhabiliğin son hak din olarak lanse edildiği bir “dini eğitim veren” okulda okudum. Tek eksik tecavüzdü. Onu da Adnan Oktar a kapılanlar okul dışında yaşıyordu zaten.
Şimdi söyler misiniz dini ve dünyevi eğitim verilmesi gereken, ailelerin bu beklentiyle çocuklarını güvenip yolladığı bu okulda hangi dinin eğitimi verilmiş? Siz böyle bir din duydunuz mu?
Hala benim İslam düşmanı olduğumu mu düşünüyorsunuz? Benim düşman olduğum şey İslam değil
Eğittikleri eğitmenlere güvenmiyorsunuz ama diyanetin okullarına güveniyorsunuz öyle mi
Eğittiği görevlendirdiği denetlediği öğretmenler (elbette hepsi değil) böyleyse bu insanların görev aldığı okullara neye güvenerek çocuğunuzu yollayacaksınız? Kime emanet bu çocuklar? Hangi beklentinizi karşılayacak bu eğitmenler?
Ben tarikat nedir cemaat nedir gayet iyi biliyorum. Elimi kolumu sallayarak bir tarikata girerim zira onların misyonu öğretmek teşvik etmek yol göstermek, talep edene kapılarını açmak yaşam biçimleri. Amaçları yalnızca kendilerini kurtarmak değil inançlarını şahsi bazda öğrenmek ve uygulamak değil. Tarikat bir yoldur, isteyen el pençe divan yürür isteyen elini kolunu sallaya sallaya.
İşini ciddiyetle yapmayan ve her çocuğa verilen zarardan kişi kurum yer farketmeksizin karşıyım ben kendi adıma.
Ki konu sahibinin bahsettiği ogretmene de cunku işini hakkıyla yapmiyor.ama diyanetin ana okulu küçümseme si cok yanlis ..çünkü çok güzel bir eğitimi var.yanlis öğretmen sadece