- 7 Ağustos 2016
- 1.682
- 1.051
-
- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
Canim benim uzulme yarin hemen goturAllah razı olsun. Hislerime tercüman ne diyim. Ben ağla ağşa ölmüşüm burda bi de bunlara laf anlatıyorum ki yaşayan bilen var mı demişim burdan medet ummadım doktora gidiyoruz zaten yarın ama içim öyle bir yanıyor ki dayanamadım sorıyım dedim belki başından geçen olmuştur diye
Ne değişik insanlar var kadın zaten randevu aldık yarın götürcem yazmış hala boş boş buraya yazana kadar hastaneye götür düşünememiş düşünmesini sağladık falan. Aynı durumu yaşayan var mı diyor fikir almaya çalışıyor yarına kadar içini kemiriyor ki birileriyle paylaşmak istemiş bi akıllı sizlersiniz zaten onun aklına gelmemiş doktora gitmekDusunememis iste dusunmesini sağladık. Baska yasayan varsa ona yarari ne, neyse banane, gozu kayan eli ayagini kontrol edemeyen bebesini daha burada tartışsin.
Yaparlar diye düşündüm ama şehire göre de değisebilir belki..Aciller bu konuda birşey yapamaz. Eğer büyük bayilmali nöbet olursa ona yönelik gecici durdurucu birşeyler uygulanıyor acil zaman kaybı
Hayati fonksiyon kaybı şuan yok peki olmayacağının garantisi ne?koşsanızda 2 saat sonra yine evinize dönerdiniz, randevularını almışlar çocukta hayati fonksiyon kaybı yok , yazık annesi belki rahatlamak iki iyi söz yada bir dua almak için yazmış . bu kadar eleştiri fazla degil mi
İçini kemiriyor olsaydı iki aydır evde oturmazdı neyi savunuyorsunuz yaNe değişik insanlar var kadın zaten randevu aldık yarın götürcem yazmış hala boş boş buraya yazana kadar hastaneye götür düşünememiş düşünmesini sağladık falan. Aynı durumu yaşayan var mı diyor fikir almaya çalışıyor yarına kadar içini kemiriyor ki birileriyle paylaşmak istemiş bi akıllı sizlersiniz zaten onun aklına gelmemiş doktora gitmek
Az bilekoşsanızda 2 saat sonra yine evinize dönerdiniz, randevularını almışlar çocukta hayati fonksiyon kaybı yok , yazık annesi belki rahatlamak iki iyi söz yada bir dua almak için yazmış . bu kadar eleştiri fazla degil mi
Acil ler niye var?Aciller bu konuda birşey yapamaz. Eğer büyük bayilmali nöbet olursa ona yönelik gecici durdurucu birşeyler uygulanıyor acil zaman kaybı
Düşünmüş olsaydı çocuk iki aydır çoktan doktora götürülmüş olurduArkadailar yapmayın o bir anne bu kadar kırıcı olmanıza gerek yok o düşünemiyormu hastaneye gitmeyi insan bazen yakıştıramıyor hele bilgi sahibi değilse anlamamıştır canım allah kızının yardımcıso olsun inşallah kötü bişey çıkmaz oy kuzum ya çok üzüldüm bak bende kızım bebekken yaşadım ağladı ağlayınca burun ve ağızda kayma oldu hemen acile gittim ordan sevk ettiler zaten sonra yattık bşr hafta kadar şükür ki bişey çıkmadı nazara bağladım çok seviyolardı kötü insanlarda vardı zaten etrafta allah yardımcın olsun
Hanımefendi bu nobet şekli benim eşimde de mevcut tam 10 senedir birçok nöbet çeşidi gördüm. Bende bana yargı dagitacaginiza bebeğin sağlığı için dua edelim. Biz defalaca nöbetlerde acile gittik teşhis koyamazlar acilde. poliklinik muayenesi gerekli oluyorAcil ler niye var?
Hayırdır siz teşhisi koydunuz heralde
Ya çocuk kalbindeki beynindeki bir sorun yüzünden bunları yaşıyorsa? Ya inme geçiriyorsa?
Acildekiler doktor komşu teyze değil
Epilepsi hakkında da zerre bilginiz olmadığını görüyorum. Yorumumu da dikkatli okuyun hasta bebek olduğu için nöbetleri de bayilmali nöbet olmadığı için acillerde verim alamazsınız. Biz hafif nobetlerde değil bayilmali nobetlerle ambulansla gittik acile çoğu zaman sadece yeni bir nöbet gelmesin diye tedbir alıyorlar tedavi düzenlenmiyor. keşke acillerde gidilince halledilebilir birşey olsaydı. Bu hastalık sabır ister sadece uygun tedavi doz bulununca rahat nefes alabilir insan.Acil ler niye var?
Hayırdır siz teşhisi koydunuz heralde
Ya çocuk kalbindeki beynindeki bir sorun yüzünden bunları yaşıyorsa? Ya inme geçiriyorsa?
Acildekiler doktor komşu teyze değil
Siz epilepsi teşhisi koydunuz yani bebeğe. Peki epilepsi değilse?Epilepsi hakkında da zerre bilginiz olmadığını görüyorum. Yorumumu da dikkatli okuyun hasta bebek olduğu için nöbetleri de bayilmali nöbet olmadığı için acillerde verim alamazsınız. Biz hafif nobetlerde değil bayilmali nobetlerle ambulansla gittik acile çoğu zaman sadece yeni bir nöbet gelmesin diye tedbir alıyorlar tedavi düzenlenmiyor. keşke acillerde gidilince halledilebilir birşey olsaydı. Bu hastalık sabır ister sadece uygun tedavi doz bulununca rahat nefes alabilir insan.
Tamam da saniyelik diyor anlamamış olabilir el boşalması falan yeni olmaya başlamış hiç bir anne bilerek çocuğunu riske atmazİçini kemiriyor olsaydı iki aydır evde oturmazdı neyi savunuyorsunuz ya
Bu ne rahatlık
Bir can bu kadar mı kıymetsiz
Aynı durumu yaşayanın ne faydası olacak bu yavruya
Fikri doktor verir doktor
Nöbete bağlı kalp ve solunum durması sonucu ölümler görülebilir epilepsi sırasında cahilsiniz ok ama öğrenin araştırın okuyun demiNe değişik insanlar var kadın zaten randevu aldık yarın götürcem yazmış hala boş boş buraya yazana kadar hastaneye götür düşünememiş düşünmesini sağladık falan. Aynı durumu yaşayan var mı diyor fikir almaya çalışıyor yarına kadar içini kemiriyor ki birileriyle paylaşmak istemiş bi akıllı sizlersiniz zaten onun aklına gelmemiş doktora gitmek
cahil oldugum kanaatine nerden vardın ben mi bakıyordum çocugaNöbete bağlı kalp ve solunum durması sonucu ölümler görülebilir epilepsi sırasında cahilsiniz ok ama öğrenin araştırın okuyun demi
Bir grip dersin ölüme götürür çocuk iki aya yakındır nöbet geçiriyor anne daha yeni bir zahmet randevu almış
Bu resmen ihmalkarlıktır
Haaa kaynımda da var kafası yaniHanımefendi bu nobet şekli benim eşimde de mevcut tam 10 senedir birçok nöbet çeşidi gördüm. Bende bana yargı dagitacaginiza bebeğin sağlığı için dua edelim. Biz defalaca nöbetlerde acile gittik teşhis koyamazlar acilde. poliklinik muayenesi gerekli oluyor
Ne anlatıyorsun sen yaEpilepsi hakkında da zerre bilginiz olmadığını görüyorum. Yorumumu da dikkatli okuyun hasta bebek olduğu için nöbetleri de bayilmali nöbet olmadığı için acillerde verim alamazsınız. Biz hafif nobetlerde değil bayilmali nobetlerle ambulansla gittik acile çoğu zaman sadece yeni bir nöbet gelmesin diye tedbir alıyorlar tedavi düzenlenmiyor. keşke acillerde gidilince halledilebilir birşey olsaydı. Bu hastalık sabır ister sadece uygun tedavi doz bulununca rahat nefes alabilir insan.
Atıyor işteTamam da saniyelik diyor anlamamış olabilir el boşalması falan yeni olmaya başlamış hiç bir anne bilerek çocuğunu riske atmaz
Sen baksan ne farkedecekti ki ben bu hastalığı biliyom yaaa kocamda da var bayılmıyor nasıl olsa otur aşşa diyecektincahil oldugum kanaatine nerden vardın ben mi bakıyordum çocugaben bilmiyorum mu demişim ama bilmeyen insanlar olabilir saniyelik daldı sandım falan demiş bile bile niye riske atsın çocuğunu herkes lince hazır bekliyor hatalı evet daha fazla gözlemleyip neden oldugunu araştırabilirdi ama kasten yapmamış onu anlatmaya çalışıyorum