Çocuk Hastalıkları Kızımın neyi var? Yaşayan bilen var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ben acilde direkt çözüm bulunur diye konuşanlar için söyledim. Ayrıca da diğer belirtiler artınca zaten gerekeni yaptım. İlk başlarda olan tek şey dudak kıpırtısıysı. Konuşurken bi şey izlerken oldupu için kelimeyi denk getiremiyor ya da o an düşüncesi daha hızlı gidiyor o yüzden öyle oluyor diye düşündük çünkü başlarda dudak kıpırdaması olurken başka hiç bi belirti yoktu. Algısı elleri gözleri her şeyi normalken sadece dudağı kıpırdadı desem acile gidip ne biliyim böyle direk teşhis konulur muydu bilemiyorum.

Aynen ya yemin ederim o kadar çeşitli bi forum ki insanlar her konuda danışıyor diyet gruplaro var grup açmayın buraya yazma git diyetisyene mi diycez, ya da gelinlik modeli nasıl diyor bize sorma git ne alıyosan al mı diycez gerçekten burası neden var? Ben zaten götürücem diyorum arkadaşlar hala niye götürmedin diyor e aldım zaten diyorum 1 2 ay önce niye götürmedin diyoye ya hu tek bir belirti var ve anormal değil gibiydi diğerleir eklenince bariz sorun olduğu belli pldu zaten biz de gerizekalı değiliz yani elbet gidicez ama bazı insanlar bence başka şeylere sinirlenip burdaki insanlardan hıncını çıkarmaya çalışıyor. Onlara acil şifalar diliyoruz.

Netice de nöbet diyenler haklı çıktı. Acilde yaşadığınız sıkıntılar o an ki doktorla ilgili. Bazen aksilikler yaşanıyor yaşanmıyor değil ama neticede evde beklemekten daha iyidir.

Burada çok geçmiş olsun. Umarım bir daha tekrarlamaz.

Acile gidin deyip bunları yaşamanıza sebep olduğumuz için özür dileriz. Aksaklıkların sebebi biziz ne de olsa. Neyseki çocuğun nesi olduğu öğrenilmiş.

Çok geçmiş olsun sevgili konu sahibi.İnanin içim rahatladı.En azından teshisinizi aldınız,tedavinize basladiniz.Lutfen üzülmeyin.Cocukluk çağı epilepsileri 2 ila 4 yıl arasında yüksek oranla kayboluyormus.Eminim kızınızınki de öyle olucak.Ve lütfen burda derdini anlatan bir anneye saldiranlari kaale almayın.O tayfa ellerinde taş linclemek için fırsat kolluyolar.Tekrar geçmiş olsun.

Doktor ne dedi canım? Gittiniz mi

Allah acil şifalar nasip etsin.
Ketojenik beslenme ve epilepsi ilişkisini araştırmanızı tavsiye ederim.
Çok fayda sağladığını okumuştum,doktorunuzada danışabilirsniz.
Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun
Bir arkadaşın belirttiği gibi ketojen beslenme faydalarını ben de duymuştum araştırmanızı öneririm umarım sizi ve bebeğinizi fazla zorlamadan geçer bu süreç

Konu sahibi bazi durumlarda ilaclari kullansada nobetler kontrol edilemiyor.Siz surekli gozetin.Mesela kardesim yuzerken surekli biri yaninda olurdu.Veya parkta oynarken,merdivenden inip cikarken…

Ketojenik beslenmeyi kendim çok diyet vs yaptığım içinn merak edip araştırmıştım. Evet baya faydalıymış şu an hastalık belli olunca tekrar araştırdım, uygulaması biraz zor yemek seçen bi çocuğum var ama artık dergiler kitaplar oyuncaklarla denemeye çalışcam inşallah. Ben de faydalı olucağına inanıyorum. Lütfen duanızda benim kuzuma da yer verin. İnşallah geçsin bitsin bu hastalıktan eser kalmasın. Hastaneler çok kötü, neler var neler insan kendi haline bile şükrediyor dertten ağladığı halde. Çok zor. Allahım herkese şifa versin inşallah kimseyi evlst acısıyla sınamasın.

Gecmis olsun.Benim kizimda da göz dalması seklinde olmustu bir kac saniye gözü daliyordu.2 yil ilac kullandik sonra kestiler ilaci.Ilk basladiginda 8 yasindaydi.Ilaci kestikten sonrada ilac kullanirkende bir daha nobet gecirmedi.Cocukluk cagi absand epilepsisiydi %80 i ergenlik caginda kaybolan bir epilepsiymis sükur bizimkide gecti gitti 14 yasinda simdi.Darisi bqsiniza

Tıp okumadım ama en azından gözümün önünde nöbet geçiren çocuğu doktora götürebilecek zekaya sahibim.
Siz acile gidince sizi eve yolladılarmı hayır .
O sağlık çalışanı uyuyup kaldı diye tembel değil yorgundur bu bir .
Size kızan insanlara teşekkür etmelisiniz bakınız bir şey daha öğrenmiş oldunuz .
Demek ki neymiş acile gidince kimse sizi eve yollamıyor .
Önce en acilleri alıp sizin iki ay sonra getirdiğiniz çocuk size göre bile acil sayılmazken hastane çalışanı elbette bekletir siz bile iki ay bekletmişsiniz siz bence kendiniz yoruldunuz ondan sinirlendiniz orasını anladık gazel okumayın.

Geçmiş olsun çocuğunuza annesi sonunda aklını başına aldı da bir hastaneye gitti yoksa nazardır nazar diyen cahil bir üyeyi dinleyip evde oturmaya devam edecekti .

Yazım hatalarınız da sinirden herhalde yavaş yazın sakin olun

çok geçmiş Olsun,

Merhaba çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin götürdünüz mu doktora ne dediler

Çıldırın devam edin iki ay sonra en sonunda götürdü burdakilerin gazıyla acile gidebildi sonunda

Çıldırın devam edin iki ay sonra en sonunda götürdü burdakilerin gazıyla acile gidebildi sonunda
Amma uzattın ne bitmez bi şey varmış içinizde bence sizde bi terapi alın bu kadar öfke kusmak normal değil uyarırsın kendince kızarsın ihmali için geçersin insanlara uzata uzata psikolojik baskı yapmak da biraz değişik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…