- 23 Ocak 2019
- 684
- 1.032
-
- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
Hayır ben acilde direkt çözüm bulunur diye konuşanlar için söyledim. Ayrıca da diğer belirtiler artınca zaten gerekeni yaptım. İlk başlarda olan tek şey dudak kıpırtısıysı. Konuşurken bi şey izlerken oldupu için kelimeyi denk getiremiyor ya da o an düşüncesi daha hızlı gidiyor o yüzden öyle oluyor diye düşündük çünkü başlarda dudak kıpırdaması olurken başka hiç bi belirti yoktu. Algısı elleri gözleri her şeyi normalken sadece dudağı kıpırdadı desem acile gidip ne biliyim böyle direk teşhis konulur muydu bilemiyorum.Aynı anda yazmışız.
Konuyu acile gidip gitmemeye sabitlemeyin. İlk belirtide niye hastaneye götürmedinlz dedik. O zaman normal randevu alsaydınız acilde bunları yaşamazdınız. 2 ay gecikmenin sinirini bizden çıkarmayın. Üzüldüm epilepsiye ama en azından sebebini biliyorsunuz artık. Kusura bakmayın ama ben yine de sizi ihmalkar buluyorum. Acile git dediniz gittim bunlar şunlar oldu diye bize şikayet etmeyin. Direk Cimer'e yazın şikayetlerinizi.
Aynen ya yemin ederim o kadar çeşitli bi forum ki insanlar her konuda danışıyor diyet gruplaro var grup açmayın buraya yazma git diyetisyene mi diycez, ya da gelinlik modeli nasıl diyor bize sorma git ne alıyosan al mı diycez gerçekten burası neden var? Ben zaten götürücem diyorum arkadaşlar hala niye götürmedin diyor e aldım zaten diyorum 1 2 ay önce niye götürmedin diyoye ya hu tek bir belirti var ve anormal değil gibiydi diğerleir eklenince bariz sorun olduğu belli pldu zaten biz de gerizekalı değiliz yani elbet gidicez ama bazı insanlar bence başka şeylere sinirlenip burdaki insanlardan hıncını çıkarmaya çalışıyor. Onlara acil şifalar diliyoruz.Ya 3 sayfa okudum çıldırdım. Ne kadar anlayışsız insanlarsınız. Kadın doktora götüreceğim diyor zaten herkesin imkanı bir olmuyor. Bilgisi olan yaşayan var mı diye soruyor. Burada hiçbir şeyi sormayalım o zaman?
Konu sahibi evladınız nasıl? Gittiniz mi?
Neyse diğer güzel yürekli kalpler için bildiriyorum. Cuma günü randevu almıştık çocuk araştırma hastanesinden. Fakat gidelim bakalım perşembe gece belki bi şeyler yaparlar dedik acile gittik. Bu kısmı sürekli acile gitçiler için anlatıyorum görün bakın. Yatış yapıldı, mr eeg çekilecek çocuğu asla uyutmayın, uyutucu iğne yapıcaz yoksa asla etki etmez dendi. Ben 3 yaşında çocuğu akşam 4 buçukta uyanmış olmasına rağmen sabah 5buçuğa kadar oyaladım.asla ne hemşire ne başka bi haber geldi mr ya da eeg çekimi için. Eşime git bak kimse aramıyo çağırmıyo dedim. Gitmiş bakmış eeg de kimse yok gecr çalışmıyolarmış, mr a da gitmiş ordaki görevliyi koltukta uyurken bulmuş. Sonra uyandırmış bu ne demiş benim çocuğumu uyutmayın dediler çağırcaksınız diye bekliyoruz demiş adam uyanıp yok işte hasta gelcek onu bekliyodum falan diye gevelemiş.sonra orda böyle birilerine şikayet edince anında servise haber geldi mr a gidin diye. Hemşire geldi çocuğumu uyurken görünce aa uyudu mu tamam böyle al git dedi iğne falan yapmadı. Yani bana eve gitme gece 1de 2de mr çekilir dedikleri mr benim kocamın gidip görevliyi uyandırmasıyla çekiliyor. Ve acildekiler servistekiler herkes çocukta nöbet belirtisi olduğu halde asla arayıp ne oldu niye çağırmıyosunuz diye kimseyi aramadı. Ben gidip kaç kere sordum sadece dedikleri boşluk olursa alırlar. Her neyse hemşire uyutucu iğne yapmadan beni yolladı. Çocupu mr a koyduk başını falan sabitledik o kadar uykusuzluğa uyanmadı ama 5 dk sonra mrdan öyle bi sea geldi ki bilenler bilir sanki beton delici iş makinası sesi gibi. Çocuk mrda uyandı ağladı korktu kıpırdayamadı ve onun için bi tramva yaşandı. Ben geri döbdüm servise dedim siz niye böyle yolluyorsunuz bizi iğnesiz çocuk uyabdı korktı, zar zor gittik mr a onda da çektiremedik doğal olarak sinirlendim, her gün mr a girmiyorum o kadar sesli olduğunu unutmuşum. Çocuk kendi uyuyo sonuçta baygın değil nolursa olsun iğne yapmaları gerekirdi. Sonra sabah 8buçuk oldu tekrar iğne yapıldı vee biz mr çektirdik. Bakın zaten o saatte randevum vardı hastanaye gelecektim ama geceden gelmem çok afedersin ama yine de bi halta yaramadı. Gördünüz mü acile gidinci arkadaşlar?? Sonra eşim çocuk baygınken hazır eeg de çekilsin diye eeg ye gitmiş ama servisteki nöbetçi doktor eeg ye kapıt bile yollamamış kayıt açılmamış. Biz haydaa servise bi daha çık, bi daha kağıt al tekrar eeg ye git kayıt açtır çocuk uyanmadan eeg yi çektirdik. Onların bu işlerini doğru düzgün yapmamaları yüzünden eeg kaydını hemen yaptırmasaydık çocuk uyanıcaktı ve biz ona tekrar uyutucu iğne yapılmasını bekliycektik! Böyle berbattı işte ki bu dediğim olay Türkiyenin en büyük 3.ilinin göbeğindeki bi çocuk hastanesinde oluyor.
Sonuç olarak kuzumda epilepsi tespit edildi. Mr temiz ondan en azından içimiz rahat etti. Altta başka kötü bi sebep yokmuş buna da şükür. 2 yıl boyunca ilaç kullanıcaz düzenli kontroller yapılıcak grçme iyileşme ihtimali yüksek bi hastalık türüymüş. Videolarını da incelediler durdular. Dua eden insan gibi yorum yapan beni anlayan herkese çok teşekkürler.
Acile gidin deyip bunları yaşamanıza sebep olduğumuz için özür dileriz. Aksaklıkların sebebi biziz ne de olsa. Neyseki çocuğun nesi olduğu öğrenilmiş.Neyse diğer güzel yürekli kalpler için bildiriyorum. Cuma günü randevu almıştık çocuk araştırma hastanesinden. Fakat gidelim bakalım perşembe gece belki bi şeyler yaparlar dedik acile gittik. Bu kısmı sürekli acile gitçiler için anlatıyorum görün bakın. Yatış yapıldı, mr eeg çekilecek çocuğu asla uyutmayın, uyutucu iğne yapıcaz yoksa asla etki etmez dendi. Ben 3 yaşında çocuğu akşam 4 buçukta uyanmış olmasına rağmen sabah 5buçuğa kadar oyaladım.asla ne hemşire ne başka bi haber geldi mr ya da eeg çekimi için. Eşime git bak kimse aramıyo çağırmıyo dedim. Gitmiş bakmış eeg de kimse yok gecr çalışmıyolarmış, mr a da gitmiş ordaki görevliyi koltukta uyurken bulmuş. Sonra uyandırmış bu ne demiş benim çocuğumu uyutmayın dediler çağırcaksınız diye bekliyoruz demiş adam uyanıp yok işte hasta gelcek onu bekliyodum falan diye gevelemiş.sonra orda böyle birilerine şikayet edince anında servise haber geldi mr a gidin diye. Hemşire geldi çocuğumu uyurken görünce aa uyudu mu tamam böyle al git dedi iğne falan yapmadı. Yani bana eve gitme gece 1de 2de mr çekilir dedikleri mr benim kocamın gidip görevliyi uyandırmasıyla çekiliyor. Ve acildekiler servistekiler herkes çocukta nöbet belirtisi olduğu halde asla arayıp ne oldu niye çağırmıyosunuz diye kimseyi aramadı. Ben gidip kaç kere sordum sadece dedikleri boşluk olursa alırlar. Her neyse hemşire uyutucu iğne yapmadan beni yolladı. Çocupu mr a koyduk başını falan sabitledik o kadar uykusuzluğa uyanmadı ama 5 dk sonra mrdan öyle bi sea geldi ki bilenler bilir sanki beton delici iş makinası sesi gibi. Çocuk mrda uyandı ağladı korktu kıpırdayamadı ve onun için bi tramva yaşandı. Ben geri döbdüm servise dedim siz niye böyle yolluyorsunuz bizi iğnesiz çocuk uyabdı korktı, zar zor gittik mr a onda da çektiremedik doğal olarak sinirlendim, her gün mr a girmiyorum o kadar sesli olduğunu unutmuşum. Çocuk kendi uyuyo sonuçta baygın değil nolursa olsun iğne yapmaları gerekirdi. Sonra sabah 8buçuk oldu tekrar iğne yapıldı vee biz mr çektirdik. Bakın zaten o saatte randevum vardı hastanaye gelecektim ama geceden gelmem çok afedersin ama yine de bi halta yaramadı. Gördünüz mü acile gidinci arkadaşlar?? Sonra eşim çocuk baygınken hazır eeg de çekilsin diye eeg ye gitmiş ama servisteki nöbetçi doktor eeg ye kapıt bile yollamamış kayıt açılmamış. Biz haydaa servise bi daha çık, bi daha kağıt al tekrar eeg ye git kayıt açtır çocuk uyanmadan eeg yi çektirdik. Onların bu işlerini doğru düzgün yapmamaları yüzünden eeg kaydını hemen yaptırmasaydık çocuk uyanıcaktı ve biz ona tekrar uyutucu iğne yapılmasını bekliycektik! Böyle berbattı işte ki bu dediğim olay Türkiyenin en büyük 3.ilinin göbeğindeki bi çocuk hastanesinde oluyor.
Sonuç olarak kuzumda epilepsi tespit edildi. Mr temiz ondan en azından içimiz rahat etti. Altta başka kötü bi sebep yokmuş buna da şükür. 2 yıl boyunca ilaç kullanıcaz düzenli kontroller yapılıcak grçme iyileşme ihtimali yüksek bi hastalık türüymüş. Videolarını da incelediler durdular. Dua eden insan gibi yorum yapan beni anlayan herkese çok teşekkürler.
Çok geçmiş olsun sevgili konu sahibi.İnanin içim rahatladı.En azından teshisinizi aldınız,tedavinize basladiniz.Lutfen üzülmeyin.Cocukluk çağı epilepsileri 2 ila 4 yıl arasında yüksek oranla kayboluyormus.Eminim kızınızınki de öyle olucak.Ve lütfen burda derdini anlatan bir anneye saldiranlari kaale almayın.O tayfa ellerinde taş linclemek için fırsat kolluyolar.Tekrar geçmiş olsun.Neyse diğer güzel yürekli kalpler için bildiriyorum. Cuma günü randevu almıştık çocuk araştırma hastanesinden. Fakat gidelim bakalım perşembe gece belki bi şeyler yaparlar dedik acile gittik. Bu kısmı sürekli acile gitçiler için anlatıyorum görün bakın. Yatış yapıldı, mr eeg çekilecek çocuğu asla uyutmayın, uyutucu iğne yapıcaz yoksa asla etki etmez dendi. Ben 3 yaşında çocuğu akşam 4 buçukta uyanmış olmasına rağmen sabah 5buçuğa kadar oyaladım.asla ne hemşire ne başka bi haber geldi mr ya da eeg çekimi için. Eşime git bak kimse aramıyo çağırmıyo dedim. Gitmiş bakmış eeg de kimse yok gecr çalışmıyolarmış, mr a da gitmiş ordaki görevliyi koltukta uyurken bulmuş. Sonra uyandırmış bu ne demiş benim çocuğumu uyutmayın dediler çağırcaksınız diye bekliyoruz demiş adam uyanıp yok işte hasta gelcek onu bekliyodum falan diye gevelemiş.sonra orda böyle birilerine şikayet edince anında servise haber geldi mr a gidin diye. Hemşire geldi çocuğumu uyurken görünce aa uyudu mu tamam böyle al git dedi iğne falan yapmadı. Yani bana eve gitme gece 1de 2de mr çekilir dedikleri mr benim kocamın gidip görevliyi uyandırmasıyla çekiliyor. Ve acildekiler servistekiler herkes çocukta nöbet belirtisi olduğu halde asla arayıp ne oldu niye çağırmıyosunuz diye kimseyi aramadı. Ben gidip kaç kere sordum sadece dedikleri boşluk olursa alırlar. Her neyse hemşire uyutucu iğne yapmadan beni yolladı. Çocupu mr a koyduk başını falan sabitledik o kadar uykusuzluğa uyanmadı ama 5 dk sonra mrdan öyle bi sea geldi ki bilenler bilir sanki beton delici iş makinası sesi gibi. Çocuk mrda uyandı ağladı korktu kıpırdayamadı ve onun için bi tramva yaşandı. Ben geri döbdüm servise dedim siz niye böyle yolluyorsunuz bizi iğnesiz çocuk uyabdı korktı, zar zor gittik mr a onda da çektiremedik doğal olarak sinirlendim, her gün mr a girmiyorum o kadar sesli olduğunu unutmuşum. Çocuk kendi uyuyo sonuçta baygın değil nolursa olsun iğne yapmaları gerekirdi. Sonra sabah 8buçuk oldu tekrar iğne yapıldı vee biz mr çektirdik. Bakın zaten o saatte randevum vardı hastanaye gelecektim ama geceden gelmem çok afedersin ama yine de bi halta yaramadı. Gördünüz mü acile gidinci arkadaşlar?? Sonra eşim çocuk baygınken hazır eeg de çekilsin diye eeg ye gitmiş ama servisteki nöbetçi doktor eeg ye kapıt bile yollamamış kayıt açılmamış. Biz haydaa servise bi daha çık, bi daha kağıt al tekrar eeg ye git kayıt açtır çocuk uyanmadan eeg yi çektirdik. Onların bu işlerini doğru düzgün yapmamaları yüzünden eeg kaydını hemen yaptırmasaydık çocuk uyanıcaktı ve biz ona tekrar uyutucu iğne yapılmasını bekliycektik! Böyle berbattı işte ki bu dediğim olay Türkiyenin en büyük 3.ilinin göbeğindeki bi çocuk hastanesinde oluyor.
Aynen ya yemin ederim o kadar çeşitli bi forum ki insanlar her konuda danışıyor diyet gruplaro var grup açmayın buraya yazma git diyetisyene mi diycez, ya da gelinlik modeli nasıl diyor bize sorma git ne alıyosan al mı diycez gerçekten burası neden var? Ben zaten götürücem diyorum arkadaşlar hala niye götürmedin diyor e aldım zaten diyorum 1 2 ay önce niye götürmedin diyoye ya hu tek bir belirti var ve anormal değil gibiydi diğerleir eklenince bariz sorun olduğu belli pldu zaten biz de gerizekalı değiliz yani elbet gidicez ama bazı insanlar bence başka şeylere sinirlenip burdaki insanlardan hıncını çıkarmaya çalışıyor. Onlara acil şifalar diliyoruz.
Allah acil şifalar nasip etsin.Neyse diğer güzel yürekli kalpler için bildiriyorum. Cuma günü randevu almıştık çocuk araştırma hastanesinden. Fakat gidelim bakalım perşembe gece belki bi şeyler yaparlar dedik acile gittik. Bu kısmı sürekli acile gitçiler için anlatıyorum görün bakın. Yatış yapıldı, mr eeg çekilecek çocuğu asla uyutmayın, uyutucu iğne yapıcaz yoksa asla etki etmez dendi. Ben 3 yaşında çocuğu akşam 4 buçukta uyanmış olmasına rağmen sabah 5buçuğa kadar oyaladım.asla ne hemşire ne başka bi haber geldi mr ya da eeg çekimi için. Eşime git bak kimse aramıyo çağırmıyo dedim. Gitmiş bakmış eeg de kimse yok gecr çalışmıyolarmış, mr a da gitmiş ordaki görevliyi koltukta uyurken bulmuş. Sonra uyandırmış bu ne demiş benim çocuğumu uyutmayın dediler çağırcaksınız diye bekliyoruz demiş adam uyanıp yok işte hasta gelcek onu bekliyodum falan diye gevelemiş.sonra orda böyle birilerine şikayet edince anında servise haber geldi mr a gidin diye. Hemşire geldi çocuğumu uyurken görünce aa uyudu mu tamam böyle al git dedi iğne falan yapmadı. Yani bana eve gitme gece 1de 2de mr çekilir dedikleri mr benim kocamın gidip görevliyi uyandırmasıyla çekiliyor. Ve acildekiler servistekiler herkes çocukta nöbet belirtisi olduğu halde asla arayıp ne oldu niye çağırmıyosunuz diye kimseyi aramadı. Ben gidip kaç kere sordum sadece dedikleri boşluk olursa alırlar. Her neyse hemşire uyutucu iğne yapmadan beni yolladı. Çocupu mr a koyduk başını falan sabitledik o kadar uykusuzluğa uyanmadı ama 5 dk sonra mrdan öyle bi sea geldi ki bilenler bilir sanki beton delici iş makinası sesi gibi. Çocuk mrda uyandı ağladı korktu kıpırdayamadı ve onun için bi tramva yaşandı. Ben geri döbdüm servise dedim siz niye böyle yolluyorsunuz bizi iğnesiz çocuk uyabdı korktı, zar zor gittik mr a onda da çektiremedik doğal olarak sinirlendim, her gün mr a girmiyorum o kadar sesli olduğunu unutmuşum. Çocuk kendi uyuyo sonuçta baygın değil nolursa olsun iğne yapmaları gerekirdi. Sonra sabah 8buçuk oldu tekrar iğne yapıldı vee biz mr çektirdik. Bakın zaten o saatte randevum vardı hastanaye gelecektim ama geceden gelmem çok afedersin ama yine de bi halta yaramadı. Gördünüz mü acile gidinci arkadaşlar?? Sonra eşim çocuk baygınken hazır eeg de çekilsin diye eeg ye gitmiş ama servisteki nöbetçi doktor eeg ye kapıt bile yollamamış kayıt açılmamış. Biz haydaa servise bi daha çık, bi daha kağıt al tekrar eeg ye git kayıt açtır çocuk uyanmadan eeg yi çektirdik. Onların bu işlerini doğru düzgün yapmamaları yüzünden eeg kaydını hemen yaptırmasaydık çocuk uyanıcaktı ve biz ona tekrar uyutucu iğne yapılmasını bekliycektik! Böyle berbattı işte ki bu dediğim olay Türkiyenin en büyük 3.ilinin göbeğindeki bi çocuk hastanesinde oluyor.
Çok geçmiş olsunNeyse diğer güzel yürekli kalpler için bildiriyorum. Cuma günü randevu almıştık çocuk araştırma hastanesinden. Fakat gidelim bakalım perşembe gece belki bi şeyler yaparlar dedik acile gittik. Bu kısmı sürekli acile gitçiler için anlatıyorum görün bakın. Yatış yapıldı, mr eeg çekilecek çocuğu asla uyutmayın, uyutucu iğne yapıcaz yoksa asla etki etmez dendi. Ben 3 yaşında çocuğu akşam 4 buçukta uyanmış olmasına rağmen sabah 5buçuğa kadar oyaladım.asla ne hemşire ne başka bi haber geldi mr ya da eeg çekimi için. Eşime git bak kimse aramıyo çağırmıyo dedim. Gitmiş bakmış eeg de kimse yok gecr çalışmıyolarmış, mr a da gitmiş ordaki görevliyi koltukta uyurken bulmuş. Sonra uyandırmış bu ne demiş benim çocuğumu uyutmayın dediler çağırcaksınız diye bekliyoruz demiş adam uyanıp yok işte hasta gelcek onu bekliyodum falan diye gevelemiş.sonra orda böyle birilerine şikayet edince anında servise haber geldi mr a gidin diye. Hemşire geldi çocuğumu uyurken görünce aa uyudu mu tamam böyle al git dedi iğne falan yapmadı. Yani bana eve gitme gece 1de 2de mr çekilir dedikleri mr benim kocamın gidip görevliyi uyandırmasıyla çekiliyor. Ve acildekiler servistekiler herkes çocukta nöbet belirtisi olduğu halde asla arayıp ne oldu niye çağırmıyosunuz diye kimseyi aramadı. Ben gidip kaç kere sordum sadece dedikleri boşluk olursa alırlar. Her neyse hemşire uyutucu iğne yapmadan beni yolladı. Çocupu mr a koyduk başını falan sabitledik o kadar uykusuzluğa uyanmadı ama 5 dk sonra mrdan öyle bi sea geldi ki bilenler bilir sanki beton delici iş makinası sesi gibi. Çocuk mrda uyandı ağladı korktu kıpırdayamadı ve onun için bi tramva yaşandı. Ben geri döbdüm servise dedim siz niye böyle yolluyorsunuz bizi iğnesiz çocuk uyabdı korktı, zar zor gittik mr a onda da çektiremedik doğal olarak sinirlendim, her gün mr a girmiyorum o kadar sesli olduğunu unutmuşum. Çocuk kendi uyuyo sonuçta baygın değil nolursa olsun iğne yapmaları gerekirdi. Sonra sabah 8buçuk oldu tekrar iğne yapıldı vee biz mr çektirdik. Bakın zaten o saatte randevum vardı hastanaye gelecektim ama geceden gelmem çok afedersin ama yine de bi halta yaramadı. Gördünüz mü acile gidinci arkadaşlar?? Sonra eşim çocuk baygınken hazır eeg de çekilsin diye eeg ye gitmiş ama servisteki nöbetçi doktor eeg ye kapıt bile yollamamış kayıt açılmamış. Biz haydaa servise bi daha çık, bi daha kağıt al tekrar eeg ye git kayıt açtır çocuk uyanmadan eeg yi çektirdik. Onların bu işlerini doğru düzgün yapmamaları yüzünden eeg kaydını hemen yaptırmasaydık çocuk uyanıcaktı ve biz ona tekrar uyutucu iğne yapılmasını bekliycektik! Böyle berbattı işte ki bu dediğim olay Türkiyenin en büyük 3.ilinin göbeğindeki bi çocuk hastanesinde oluyor.
Gecmis olsun.Benim kizimda da göz dalması seklinde olmustu bir kac saniye gözü daliyordu.2 yil ilac kullandik sonra kestiler ilaci.Ilk basladiginda 8 yasindaydi.Ilaci kestikten sonrada ilac kullanirkende bir daha nobet gecirmedi.Cocukluk cagi absand epilepsisiydi %80 i ergenlik caginda kaybolan bir epilepsiymis sükur bizimkide gecti gitti 14 yasinda simdi.Darisi bqsinizaKetojenik beslenmeyi kendim çok diyet vs yaptığım içinn merak edip araştırmıştım. Evet baya faydalıymış şu an hastalık belli olunca tekrar araştırdım, uygulaması biraz zor yemek seçen bi çocuğum var ama artık dergiler kitaplar oyuncaklarla denemeye çalışcam inşallah. Ben de faydalı olucağına inanıyorum. Lütfen duanızda benim kuzuma da yer verin. İnşallah geçsin bitsin bu hastalıktan eser kalmasın. Hastaneler çok kötü, neler var neler insan kendi haline bile şükrediyor dertten ağladığı halde. Çok zor. Allahım herkese şifa versin inşallah kimseyi evlst acısıyla sınamasın.
Tıp okumadım ama en azından gözümün önünde nöbet geçiren çocuğu doktora götürebilecek zekaya sahibim.Millete cahil diyorsunuz kendin 6 yıl tıp okudun ihtisas mı yaptın çok hakimsin. O dediğin ölüm kasılmalı, bayılmalı nöbetlerde peşpeşe çok sık nöbet geçirip eğer solunum yapamazsa öküm gerçekleşiyomuş. Çocuk 3 4 saniye daldı eli boşaldı diye ölmüyot yani. Buraya insan gibi bi şey danışayım desim4ama sağ olun kibar insan çok ama senin gibi boş beleş oturduğı yerden çok bildiğini sanıp ahkam kesen tipler de var. Neyae işte sizi de idare etcez artıl yazıktır.
çok geçmiş Olsun,Neyse diğer güzel yürekli kalpler için bildiriyorum. Cuma günü randevu almıştık çocuk araştırma hastanesinden. Fakat gidelim bakalım perşembe gece belki bi şeyler yaparlar dedik acile gittik. Bu kısmı sürekli acile gitçiler için anlatıyorum görün bakın. Yatış yapıldı, mr eeg çekilecek çocuğu asla uyutmayın, uyutucu iğne yapıcaz yoksa asla etki etmez dendi. Ben 3 yaşında çocuğu akşam 4 buçukta uyanmış olmasına rağmen sabah 5buçuğa kadar oyaladım.asla ne hemşire ne başka bi haber geldi mr ya da eeg çekimi için. Eşime git bak kimse aramıyo çağırmıyo dedim. Gitmiş bakmış eeg de kimse yok gecr çalışmıyolarmış, mr a da gitmiş ordaki görevliyi koltukta uyurken bulmuş. Sonra uyandırmış bu ne demiş benim çocuğumu uyutmayın dediler çağırcaksınız diye bekliyoruz demiş adam uyanıp yok işte hasta gelcek onu bekliyodum falan diye gevelemiş.sonra orda böyle birilerine şikayet edince anında servise haber geldi mr a gidin diye. Hemşire geldi çocuğumu uyurken görünce aa uyudu mu tamam böyle al git dedi iğne falan yapmadı. Yani bana eve gitme gece 1de 2de mr çekilir dedikleri mr benim kocamın gidip görevliyi uyandırmasıyla çekiliyor. Ve acildekiler servistekiler herkes çocukta nöbet belirtisi olduğu halde asla arayıp ne oldu niye çağırmıyosunuz diye kimseyi aramadı. Ben gidip kaç kere sordum sadece dedikleri boşluk olursa alırlar. Her neyse hemşire uyutucu iğne yapmadan beni yolladı. Çocupu mr a koyduk başını falan sabitledik o kadar uykusuzluğa uyanmadı ama 5 dk sonra mrdan öyle bi sea geldi ki bilenler bilir sanki beton delici iş makinası sesi gibi. Çocuk mrda uyandı ağladı korktu kıpırdayamadı ve onun için bi tramva yaşandı. Ben geri döbdüm servise dedim siz niye böyle yolluyorsunuz bizi iğnesiz çocuk uyabdı korktı, zar zor gittik mr a onda da çektiremedik doğal olarak sinirlendim, her gün mr a girmiyorum o kadar sesli olduğunu unutmuşum. Çocuk kendi uyuyo sonuçta baygın değil nolursa olsun iğne yapmaları gerekirdi. Sonra sabah 8buçuk oldu tekrar iğne yapıldı vee biz mr çektirdik. Bakın zaten o saatte randevum vardı hastanaye gelecektim ama geceden gelmem çok afedersin ama yine de bi halta yaramadı. Gördünüz mü acile gidinci arkadaşlar?? Sonra eşim çocuk baygınken hazır eeg de çekilsin diye eeg ye gitmiş ama servisteki nöbetçi doktor eeg ye kapıt bile yollamamış kayıt açılmamış. Biz haydaa servise bi daha çık, bi daha kağıt al tekrar eeg ye git kayıt açtır çocuk uyanmadan eeg yi çektirdik. Onların bu işlerini doğru düzgün yapmamaları yüzünden eeg kaydını hemen yaptırmasaydık çocuk uyanıcaktı ve biz ona tekrar uyutucu iğne yapılmasını bekliycektik! Böyle berbattı işte ki bu dediğim olay Türkiyenin en büyük 3.ilinin göbeğindeki bi çocuk hastanesinde oluyor.
Merhaba çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin götürdünüz mu doktora ne dedilerHerkese merhaba arkadaşlar. Şu an karşınızda bebeği için çok endişelenen çaresiz bi anne var nolur okumadan geçmeyin. Çocuk sağlığı kısmı bu kadar ilgi görmüyor e benim dr derdim var buraya konu açmak zorunda kaldım. Çok sağ olun.
3 yaşında bi kızım var. Gelişimi, boyu kilosu herşeyi iyi. Derdini güzel anlatır çok güzel konuşur. Fakat son 1 2 ayda böyle bi şey sorunca ağzını kıpırdatma olmaya başladı. Acaba zihninde düşünüyo da kelimeye aktarmaya geç mi kalıyo o yüzden mi ağzı kıpırdıyo sadece dedik ama bu anlık bi şey dediğim o an geçince normal konuşmaya devam ediyor, gerçekten güzel konuşur. 2 yaşında başladı konuşmaya 1 yıldır çok iyi. Yalnız bu son 1 2 haftadır dudak kıpırdama olayına şu davranışlar eklendi: mesela yemek yiyor o an önünde telefon var diyelim böyle dudağı kıpırdamaya başlıyor, sonra eli ayağı boşalıyor gibi oluyor, hatta gözleri kayıyor gibi bile oldu, başı sağa sola doğru mesela hafif kaydı titredi gibi böyle şeylet yaşandı. Sadece bugün mesela parmak boyası ve kitap okuma yaptık yaklaşık 1-1,5 saat. Gözleri boş boş bakmaya başlıyor, dudakları kıpırdıyor, sonra elş ayağı boşalıyor başı vs vücudunun sanki dengesi gidiyor gibi. Hep böyle oldu bugün o kadar çok oldu ki defalarca video bile çektim. Sürekli ağzını sildi ağzının suyu akmaya başladı ağzı sürekli istemsiz kıpırdadığı için ve sanki ağzına da hakim olamıyor gibi yoksa tükürüğünü niye tutamasın? Ya sabah beri ağla ağla öldüm. Nette böyle şeyler aratınca epilepsi çıktı ama yaşayan var mı nolur yazın çok kötüyüm.
Çıldırın devam edin iki ay sonra en sonunda götürdü burdakilerin gazıyla acile gidebildi sonundaYa 3 sayfa okudum çıldırdım. Ne kadar anlayışsız insanlarsınız. Kadın doktora götüreceğim diyor zaten herkesin imkanı bir olmuyor. Bilgisi olan yaşayan var mı diye soruyor. Burada hiçbir şeyi sormayalım o zaman?
Konu sahibi evladınız nasıl? Gittiniz mi?
Amma uzattın ne bitmez bi şey varmış içinizde bence sizde bi terapi alınÇıldırın devam edin iki ay sonra en sonunda götürdü burdakilerin gazıyla acile gidebildi sonunda
Ne garip bir insansiniz nasil bir öfke var icinizde hic normal gelmedi şu tepkilerinizÇıldırın devam edin iki ay sonra en sonunda götürdü burdakilerin gazıyla acile gidebildi sonunda