Çocuk Hastalıkları Kızımın neyi var? Yaşayan bilen var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O an gitmeliydiniz çocuk nöbet geçiriyormuş yazık ya sizi yargılamıyorum ama bu yaptığınız çok yanlış hemen kapıp acile koşmalıydınız

Geçmiş olsun. Ufak açıklama yapacağım daha da fazla detaya girmeyeceğim.

Çocuğunuzda büyük ihtimalle absans nöbet vardır ama bir sürü benzer görünümde olup sonra alttan başka hastalık çıkabilen durumlar var. Nöbet türleri bir ayırt edilirken tetkik gözlem yapılıyor. Yine taranıyorlar. Burada aynısı vardı yazsa aynısı olduğunu kim ispat edebilecek?

Siz gördüğünüz anda videosunu çekeceksiniz ve doktora göstereceksiniz.

Eline boyalı şeyler vermeyin ciltten kimyasal emilimi zararlı. Tablet ekrandan televizyondan uzak tutun.

Doktorunuz size bir sürü tetkik yaptırır ve ona göre sonuç verir.

Not:
Türkiye’de doktora ulaşmak Avrupa’da Amerika’da ve Kanada’dan daha kolay. En kötü Üniversite hastanesi veya çocuk hastanesi acile götürseniz telefonla bile ulaşırlardı.

Canım benim oğlumda elleri genelde titrer ve uykusunda hep sıçrar. Hala öyle. Hem benim hem eşimin ailesinde yakın derecede epilepsi var o sepele genetik diye düşünüp götürdü eeg çekildi bşyi yoktu çok şükür
Abimden biliyorum annem anlatırdı çocukken ayağı takılıp aniden düşermiş. Gibi şeyler anlatırdı. Anlattığınz şeyler epilepsi gibi gelmedi bana. Eğer Allah korusun öyleyse bile herşeyin çaresi var inşallah korkmayın. Lütfen gelişmelerden haberdar edin olur mu

Geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur hiç beklemeyin ve bence çocuk doktoruna degil direk çocuk nörolojiye götürün eeg çekilsin. Bulgular ciddi.
O şekilde sıra alınmıyot malesef denedim ama önce genel pediatriye alınıyor doktor ordan sevk ediyormuş.

Küçük bi yerde yaşıyorum acile biz de çok kez gittik ama her gün başka doktor oluyor o yüzden yarın için direkt çocuk hastanesine randevu aldık. Acillik de pek bi şeyi yok gibi göründü hani o an nöbet geçiriyorsa bile bilinci yerinde ya da oynamaya konuşmaya falan devam ediyor anlık 3 4saniye durgunlaşıyor yoksa bayılma tamamen kendinden geçme durumu yok öyle olsa zaten hemen acile gitmiştik ama kendisi de o andan sonra gayet normal koşuyor oynuyor konuşuyor kafamı karıştırdı. Ve dün ve bugün 2 gündür 3 4 hareket birleşik olarak artmaya başladı. Önceden 2 hafta dediğim sadece dudak kıpırdamasıydı son 2 gündür ellerde boşalma, karşıya dalma ve susma ve ağız kıpırdaması şeklinde olmaya başladı ve endişelendik. Destek olan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah yarın yazacağım.

Gecmis olsun konu sahibi bende epilepsi sara hastasiyim annlatyiginiza göre bebegıniz nöbet geçiriyo geçmis olsun

Onu bile almamıştır mı? Ne diyim o kadar kötüsünüz ki sadece saldırmaya eleştirmeye odaklanıyosunuz. Okuduğunuzu anlayamayacak kadar cahilsiniz belli ben de o cahile neden laf anlatıyorum bilmiyorum ama ben sıramı aldım şu an merakıma yenik düştüm ve sordum. Bu kadar düşük profilli sizlerin konumda boş yapacağını düşünmedim. Ne diyim inşallah siz de böyle şeylerle imtihan olmazsınız. Bir daha yazmayın.

Neden acile gitmiyorsunuz. Yarına kadar bekleme nedeni ne? En azından acilde emar bir şey çekilir. Tehlikeli bir durum varsa çocuk nöroloji ile görüşülür. Zaman kazanmış olursunuz.

Birde kusura bakmayın ama üç tane bebem var. Doktora gitmeden konu açmak hiç aklıma gelmedi. Bir sürü hastalık atlattık. Çocuğum da bir sorun varken dünyayı gözüm görmüyor.

Lütfen olumsuz yorumlara üzülmeyin bu hep olur. Sakin olun ve acile gidin orda sizin yönlendirirler. Hiç bi bilgim olmamasına rağmen ilk aklıma acaba nöbetmi geçiriyor geldi. Eğer öyleyse de üzülmeyin epilepsi yakınlarımda var gayette güzel hayatları devam ediyor, hatta biri avukat olcak inşallah. İnşallah bişeyi yoktur varsa da Allah dermansız dert vermesin. Gelişmeleri yazın lütfen. Dua ediyor olacam.

Kızıyorsunuz ama 1-2 ay önce başlamış ve hala yarın götürücem diyorsunuz. Konuyu başkası açsa siz de aynı şeyleri yazardınız. Hadi diyelim devlet hastanesi sıra randevu vs yetişmedi, acile götürseydiniz. Eli ayağı boşalmış gözü kaymış bebeğin. Kendinizi yemenin ağlamanın bir faydası yok. En azından çocuğa hissettirmeyin durumunuzu. Kızmanın suçlamanın zamanı değil şimdi. İnşallah geçici bir durumdur.

Hastanenin Acil servis bölümüne gitmek yerine neden burada zaman kaybediyorsunuz ? Lütfen hemen çıkın evden.

Bazı üyeler de insanı konu açıp açacağına pisman ediyor he. Kadın iclenmis açmış başına gelen vardır belki diye teselli aramış işte. Tabii ki önce acile götürsün ama üç sayfa linçlenecek bir durum da yok hani.
Geçmiş olsun konu sahibi bilgim yok konu hakkında inşallah çocuğunuzun bir şeyi yoktur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…