- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
-
- Konu Sahibi sekerzadem
Doktorunuz ne diyor.Merhaba 3 buçuk yaşında bir kızım var kilosu 12.400gr çok zayıf ama boyu gayet iyi kızım prematüre dogdu 7aylik2.140gr doğmuştu.Esimde bende çok iri insanlar değiliz ben simdiye kadar kızımın kilosuna fazla takilmiyordum sağlıklı olsun yeter diyordum ama cevremden o kadar çok baskı aliyorum ki bu cocuk hiç kilo almiyormu hic gelismiyor çok zayıf vs.Bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar ben çocuğumun elimden geldiğince beslenmesine dikkat ediyorum ama bu sözleri duydukca sinirleniyorum ve bu sefer her yemekte kızımın üstüne gidiyorum onuda ye bunu da ye bu seferde ters tepki yapıyor ve kızım bu sıralar hiç bir şey yemiyor çünkü üstüne çok gidiyorum sevgili anneler konu da ne yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz?
Merhaba 3 buçuk yaşında bir kızım var kilosu 12.400gr çok zayıf ama boyu gayet iyi kızım prematüre dogdu 7aylik2.140gr doğmuştu.Esimde bende çok iri insanlar değiliz ben simdiye kadar kızımın kilosuna fazla takilmiyordum sağlıklı olsun yeter diyordum ama cevremden o kadar çok baskı aliyorum ki bu cocuk hiç kilo almiyormu hic gelismiyor çok zayıf vs.Bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar ben çocuğumun elimden geldiğince beslenmesine dikkat ediyorum ama bu sözleri duydukca sinirleniyorum ve bu sefer her yemekte kızımın üstüne gidiyorum onuda ye bunu da ye bu seferde ters tepki yapıyor ve kızım bu sıralar hiç bir şey yemiyor çünkü üstüne çok gidiyorum sevgili anneler konu da ne yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz?
Canım benim ablamın oglu da öyle yani çocuk yemek istemiyor yese de kilo almıyor her çocuk aynı olacak degil ondan küçük kardeşi var aynı boydalar ne sorun olacak ki ilerde toparlar kendini boşuna çevrenin sözüne bakıp çocugunu zorlama hepsi aynı olacak diye bişey yok Allah korusun çocugun üstüne giderken ters teper psikolojisi bozulur falan bırak acıktıgında yer şimdi benim normal kiloda olan yegenim de var senin dedigin gibi zayıf olan da kimin eksigi var hepsi aynı hiçbir sorun yok milletin lafıyla yola gidilmez bırak konuşsunlar boş boşMerhaba 3 buçuk yaşında bir kızım var kilosu 12.400gr çok zayıf ama boyu gayet iyi kızım prematüre dogdu 7aylik2.140gr doğmuştu.Esimde bende çok iri insanlar değiliz ben simdiye kadar kızımın kilosuna fazla takilmiyordum sağlıklı olsun yeter diyordum ama cevremden o kadar çok baskı aliyorum ki bu cocuk hiç kilo almiyormu hic gelismiyor çok zayıf vs.Bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar ben çocuğumun elimden geldiğince beslenmesine dikkat ediyorum ama bu sözleri duydukca sinirleniyorum ve bu sefer her yemekte kızımın üstüne gidiyorum onuda ye bunu da ye bu seferde ters tepki yapıyor ve kızım bu sıralar hiç bir şey yemiyor çünkü üstüne çok gidiyorum sevgili anneler konu da ne yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz?
kendimden bildiriyorum, sakın üstelemeyin daha da tiksindirirsiniz yemekten.çocukluk fotoğraflarımı görseniz bu kızı aç susuz kör kuyularda büyütüyolar dersiniz.sağlıklıysa sorun değil.herkes kendine baksın hamur işiyle tekerlek gibi şişiriyolar çocukları boş boş çok sağlıklı geliyo onlara o.ben zamanla açıldım , hatta kilolu statüsüne bile geçtim :) zamanla açılır büyüdükçe he açılmazsa da sağlığı yerindeyse normal.o elleriyle kilolu yaptıkları çocuklarına da liseye gelince obez gibisin zayıfla baskısı yapıyolar bu seferMerhaba 3 buçuk yaşında bir kızım var kilosu 12.400gr çok zayıf ama boyu gayet iyi kızım prematüre dogdu 7aylik2.140gr doğmuştu.Esimde bende çok iri insanlar değiliz ben simdiye kadar kızımın kilosuna fazla takilmiyordum sağlıklı olsun yeter diyordum ama cevremden o kadar çok baskı aliyorum ki bu cocuk hiç kilo almiyormu hic gelismiyor çok zayıf vs.Bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar ben çocuğumun elimden geldiğince beslenmesine dikkat ediyorum ama bu sözleri duydukca sinirleniyorum ve bu sefer her yemekte kızımın üstüne gidiyorum onuda ye bunu da ye bu seferde ters tepki yapıyor ve kızım bu sıralar hiç bir şey yemiyor çünkü üstüne çok gidiyorum sevgili anneler konu da ne yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz?