- Konu Sahibi sekerzadem
değerleri herşeyi yerindeyse hiç dert etmeyin benim teyzemin oğlu bebekliğinde incecikti baya üzülüyorduk yemek yemeyle arası yoktu. Şimdi okulda basketbol takımında boyu kilosu yaşıtlarına göre çok çok daha iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cocuklukta cok zayifmisim ki yedigim halde annem artik cezali ac birakiyorum bile demis. 20 yasima kadar en yuksek 50 oldum 20den sonra 100u goruyordum nerdeyse diyetisyenle 60a dustum 30lu yaslarda yine aldim 90lardayim suan sizin cocugunuz prematüre doğmuş zaten cok iri bi cocuk olamaz iciniz rahat etmesi icin doktora goturun kontrol ettirin zaten zayifsa doktor ona gore yonlendirir.Merhaba 3 buçuk yaşında bir kızım var kilosu 12.400gr çok zayıf ama boyu gayet iyi kızım prematüre dogdu 7aylik2.140gr doğmuştu.Esimde bende çok iri insanlar değiliz ben simdiye kadar kızımın kilosuna fazla takilmiyordum sağlıklı olsun yeter diyordum ama cevremden o kadar çok baskı aliyorum ki bu cocuk hiç kilo almiyormu hic gelismiyor çok zayıf vs.Bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar ben çocuğumun elimden geldiğince beslenmesine dikkat ediyorum ama bu sözleri duydukca sinirleniyorum ve bu sefer her yemekte kızımın üstüne gidiyorum onuda ye bunu da ye bu seferde ters tepki yapıyor ve kızım bu sıralar hiç bir şey yemiyor çünkü üstüne çok gidiyorum sevgili anneler konu da ne yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz?
bu soru bana da soruldu. Neden senin kiz hic hasta olmuyor diye6 yaşındaki kızım 18 kilo:) boya gidiyor yapacak bir şey yok. Sağlığıda gayet yerinde. Umursamıyorum insanların eleştirilerini. Hem eleştirip hemde hiç hasta olduğunu duymuyoruz senin kızın hasta olmuyor galiba diye araştıran ruh hastaları var birde.
Bu tombul çocuk iyidir sağlıklıdır algısı eskide kaldı. Obezitenin bu kadar yaygınlaştığı günümüzde normal kilodaki fit çocuklar çok daha sağlıklı. Doktor kilosuyla ilgili bir problem görmüyorsa boşverin bence he deyin geçin. Herkes her şeyi çok iyi biliyor ya o yüzden böyle yerli yersiz eleştiriyorlar işte.Merhaba 3 buçuk yaşında bir kızım var kilosu 12.400gr çok zayıf ama boyu gayet iyi kızım prematüre dogdu 7aylik2.140gr doğmuştu.Esimde bende çok iri insanlar değiliz ben simdiye kadar kızımın kilosuna fazla takilmiyordum sağlıklı olsun yeter diyordum ama cevremden o kadar çok baskı aliyorum ki bu cocuk hiç kilo almiyormu hic gelismiyor çok zayıf vs.Bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar ben çocuğumun elimden geldiğince beslenmesine dikkat ediyorum ama bu sözleri duydukca sinirleniyorum ve bu sefer her yemekte kızımın üstüne gidiyorum onuda ye bunu da ye bu seferde ters tepki yapıyor ve kızım bu sıralar hiç bir şey yemiyor çünkü üstüne çok gidiyorum sevgili anneler konu da ne yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz?