- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
-
- Konu Sahibi sekerzadem
Doktorunuz sağlıklı normal gelişimde diyorsa duymayın etrafı ağzı olan konuşuyorMerhaba 3 buçuk yaşında bir kızım var kilosu 12.400gr çok zayıf ama boyu gayet iyi kızım prematüre dogdu 7aylik2.140gr doğmuştu.Esimde bende çok iri insanlar değiliz ben simdiye kadar kızımın kilosuna fazla takilmiyordum sağlıklı olsun yeter diyordum ama cevremden o kadar çok baskı aliyorum ki bu cocuk hiç kilo almiyormu hic gelismiyor çok zayıf vs.Bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar ben çocuğumun elimden geldiğince beslenmesine dikkat ediyorum ama bu sözleri duydukca sinirleniyorum ve bu sefer her yemekte kızımın üstüne gidiyorum onuda ye bunu da ye bu seferde ters tepki yapıyor ve kızım bu sıralar hiç bir şey yemiyor çünkü üstüne çok gidiyorum sevgili anneler konu da ne yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz?
Doktorunuz sağlıklı diyorsa değerleri normalse benim çocuğum gayet sağlıklı diyin geçin. Etrafa bakmayın onlara göre nerdeyse obez klasmanındaki çocuklar sağlıklı. Benim oğlum da zayıf doğdu hala da zayıf doktoru gayet sağlıklı diyor hiç takmıyorum millet ne der.Merhaba 3 buçuk yaşında bir kızım var kilosu 12.400gr çok zayıf ama boyu gayet iyi kızım prematüre dogdu 7aylik2.140gr doğmuştu.Esimde bende çok iri insanlar değiliz ben simdiye kadar kızımın kilosuna fazla takilmiyordum sağlıklı olsun yeter diyordum ama cevremden o kadar çok baskı aliyorum ki bu cocuk hiç kilo almiyormu hic gelismiyor çok zayıf vs.Bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar ben çocuğumun elimden geldiğince beslenmesine dikkat ediyorum ama bu sözleri duydukca sinirleniyorum ve bu sefer her yemekte kızımın üstüne gidiyorum onuda ye bunu da ye bu seferde ters tepki yapıyor ve kızım bu sıralar hiç bir şey yemiyor çünkü üstüne çok gidiyorum sevgili anneler konu da ne yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz?
Seni cok iyi anliyorum bendede bi fasulye sirigi var ama cok cok zayif ayni tepkiyi bende aliyorum allahtan boyu kisa degil yoksa yanmistim yani bu cevredekiler gercekten omur torpusu hic bisey yokken insanin aklina is sokuyolarMerhaba 3 buçuk yaşında bir kızım var kilosu 12.400gr çok zayıf ama boyu gayet iyi kızım prematüre dogdu 7aylik2.140gr doğmuştu.Esimde bende çok iri insanlar değiliz ben simdiye kadar kızımın kilosuna fazla takilmiyordum sağlıklı olsun yeter diyordum ama cevremden o kadar çok baskı aliyorum ki bu cocuk hiç kilo almiyormu hic gelismiyor çok zayıf vs.Bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar ben çocuğumun elimden geldiğince beslenmesine dikkat ediyorum ama bu sözleri duydukca sinirleniyorum ve bu sefer her yemekte kızımın üstüne gidiyorum onuda ye bunu da ye bu seferde ters tepki yapıyor ve kızım bu sıralar hiç bir şey yemiyor çünkü üstüne çok gidiyorum sevgili anneler konu da ne yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz?
3 yas 3 aylik kizim var, boyu uzun gillerden babasina cekmis (1.95 esim), 19kg. Ben morbid obez dim onceden. O yuzden kilo konusuna cok takigim. Gecirmis olsugum ameliyatlar solayisi ile anne sutum gelmedi, mama ile buyudu. Kilosu hep fazla gitti. Size yemin ederim, 8 olcek suya 5 olcek mama katarak verdim kilo almasi dursun diye. Doktor kontrolu ile sadece 1 numara mama kullandik daha dusuk kalorili diye.Merhaba 3 buçuk yaşında bir kızım var kilosu 12.400gr çok zayıf ama boyu gayet iyi kızım prematüre dogdu 7aylik2.140gr doğmuştu.Esimde bende çok iri insanlar değiliz ben simdiye kadar kızımın kilosuna fazla takilmiyordum sağlıklı olsun yeter diyordum ama cevremden o kadar çok baskı aliyorum ki bu cocuk hiç kilo almiyormu hic gelismiyor çok zayıf vs.Bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar ben çocuğumun elimden geldiğince beslenmesine dikkat ediyorum ama bu sözleri duydukca sinirleniyorum ve bu sefer her yemekte kızımın üstüne gidiyorum onuda ye bunu da ye bu seferde ters tepki yapıyor ve kızım bu sıralar hiç bir şey yemiyor çünkü üstüne çok gidiyorum sevgili anneler konu da ne yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz?
Bende çok zayiftim çöp gibiydim ve hicbisey de yrmezdim annemin ömrü bana yemek yedirmekle geçti. Şuanda da gayet fit minyon bı kadınım kilom çok iyi hamile olmama rağmen sadece karnım çıktı görenler çok özeniyor. Yani kilo aldırmaya çalışanlar büyüyünce kıskanacak kızınıMerhaba 3 buçuk yaşında bir kızım var kilosu 12.400gr çok zayıf ama boyu gayet iyi kızım prematüre dogdu 7aylik2.140gr doğmuştu.Esimde bende çok iri insanlar değiliz ben simdiye kadar kızımın kilosuna fazla takilmiyordum sağlıklı olsun yeter diyordum ama cevremden o kadar çok baskı aliyorum ki bu cocuk hiç kilo almiyormu hic gelismiyor çok zayıf vs.Bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar ben çocuğumun elimden geldiğince beslenmesine dikkat ediyorum ama bu sözleri duydukca sinirleniyorum ve bu sefer her yemekte kızımın üstüne gidiyorum onuda ye bunu da ye bu seferde ters tepki yapıyor ve kızım bu sıralar hiç bir şey yemiyor çünkü üstüne çok gidiyorum sevgili anneler konu da ne yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz?
Gida takviyesi ve propolis gibi doğal şeyler kullanabilirsiniz onlar çok faydalı oluyor. Çiğnenen jelibon gibi vitaminler var easy fish oil ablam çocuğuna kullanıyor çok memnun kilo da aldı yeğenim tavsiye ederim doktorunuza danışıp gıda takviyesi baslamak en doğrusu olur :)Eğer doktor kilosunu zayıf bulmuyorsa kesinlikle sorun yapmayın kilonun alt ve üst sınırı var sağlık ocağında bile hemen üstüne düşüyorlar