Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tür adamlarin kurusun bir yerleri.. Sözde baba işte.kızımın doğum günü geldi çattı. 6 yaşına girecek ve çok heyecanlı.
doğum günü için hazırlık yaptım herşeyi hazırladım elbisesi ayakkabısı, parti hazırlıkları filan.
babası daha önce hiçbir doğum gününde hediye almadı nafakasını gönderdiği dönemlerde, nafaka ödüyrum zaten diye birşey almadı.gönderdiği para o dönem 2900tl o da okuluna gidiyordu zaten.
neyse geçen hafta durup dururken benim hesabıma 3000 tl göndermiş.
bu ne diye sorduğumda kızımın doğum günü için birşey almam için atmış.
gerçekten babalık bu mu ya?
çocuğun doğum günü için yanında olayım gidip kendim bir hediye alıp gelip mutlu edeyim yok. hiçbir doğum gününde de gelmedi ayrıldığımızdan beri. geçen sene ben herşeyi yok sayarak davet ettim, gelicem diyip gelmedi. 3000 tl göndermekle baba mı olunuyor? o kadar sinirim bozuluyor ki bu adamın bu şekilde çocuğu yokmuşçasına hayatına devam etmesi.
yani vicdanını 3000 tl ile temizlemiş mı oldu bu adam şimdi?
daha önce 500tl bot için bana etmediği hakaret kalmadı şimdi de sırf vicdanı rahat etsin diye bu parayı gönderdiğine o kadar eminim ki, sinirim inanılmaz derecede alt üst oldu kızım için inanılmaz üzülüyorum ben ne kadar büyük bir hata yapıp bu adamla çocuk yaptım inanamıyorum kendime.içim inanılmaz derecede huzursuz, yaptığı haksızlıklar bitmiyor. bana yaptıklarını hiç saymıyorum ama kızıma bunu yapması çok zoruma gidiyor
Ya birileri gelip yine konuyu dağıtıp konu sahibini banlatmış.
Bu da yeni moda. Yoo gerçek hayatta da söylerimGerçek hayatta yüz yüze asla söylemeye cesaret edemeyecekleri şeyleri burada yazıyorlar.
Sürekli kızınız üzerinden devamlı eski eş konusu açıyorsunuz artık bu iş kızınızla babası arasında kızınız ayrı bir birey artık yaşı kaç olursa olsun babasıyla bireysel ilişkisi her ikisini ilgilendirir anne olarak anlıyorum ama sürekli bu adamı şikayet etmek için kızınız üzerinden konu açıyorsunuz artık kendiniz de bir salın babalık yapsın yapmasın bu kızınızı ilgilendirir siz anneliğini yapar geçersiniz bir yere kadar müdahale edebilirsiniz zaten
Bugün hiçbir şekilde bir kuruş ödemeyip hiç nafaka vermeyip hiç kızını görmeyen bir baba da olabilirdi ve gün gelir kızınız babam diye gidip sarılaabilirdi buna da müdahale edemezdiniz ikisinin arası onları ilgilendirir artık salın şu konuyu
Yoo bence söyleemezsiniz söylemek istiyorsanız vaktimi ayırırım gelin yüzüme söyleyin ne söyleyecekseniz bakalım ne oluyor? :)Bu da yeni moda. Yoo gerçek hayatta da söylerim
Hanımefendi ilgi çekmeye çalışmıyorum ki :)Olmamış, bu sefer konunuz istediğiniz ilgiyi toplamamış began 2 hanım
Gerçek hayatta yapamadıklarını sanal alemde yapmaya çalışıyorlar işteYa birileri gelip yine konuyu dağıtıp konu sahibini banlatmış.
Ne savunulucak yeri yok hanımefendi? Ne biliyorsunuz söylediklerinin gerçek oldğunu? Yanlış yazılmış birkaç cümleyi cımbızlekip sürekli ısıtıp ısıtıp her konuma ekliyorlar hepsi bu. Ayrıca tüm gerçek bilgilerimi vermek zorunluluğum da yok.Yeterli.Ben sadece bu konuyu okuyup inandığım için yazmıştım.Boyleyse savunulacak yeri yok demek ki.Vah ki o çocuğa vah
E ben ticaret yapıyorum ya,kazancım belli olmuyor. Bugün 100₺ var cebimde 2 gün donra 10 k oluyor. Bunun hesaplamasnı bilemedğiniz için yapamıyorsunuz.E siz kiziniza bot alamiyordunuz simdi her seyi hazirladim ayakkabi,elbise,parti hazirliklari diyorsunuz hangisi dogru? O zaman bu bot meselesi sirf adamla ugrasmak icin miydi? Bu sefer pesimi birakmiyor diyorsunuz. Valla sizin konular cok ilginc bir hal almaya basladi hayirlisi.
Mantıklı :)O parayı iade edip kızımız “babam paralarını boşa harcamasın,ilerde kalacağı huzur evi için biriktirsin” diyor deyin.
Bana ne...Ne savunulucak yeri yok hanımefendi? Ne biliyorsunuz söylediklerinin gerçek oldğunu? Yanlış yazılmış birkaç cümleyi cımbızlekip sürekli ısıtıp ısıtıp her konuma ekliyorlar hepsi bu. Ayrıca tüm gerçek bilgilerimi vermek zorunluluğum da yok
Yo atmamışt 500₺ için bana hakaret etmişti. Şimdi böyle bir dengesize karşı tepki bile veremiyorum bende dolup dolup taşıyorum buraya yazıyorum. Adamı sal filan yazıyorsunuz da adamın yakasına yapışıp barış benimle mı demişim? Adam benim ömrümü çürüttü dengesizlikleriyle. 1 gün bot almaz birgün 3k yollar ramazan diye vicdanını rahatlatmaya çalışır. E ben anne olarak kızıma yapılan haksızlığı nasıl görmezden geleyim? Benim derdim kızım adam değil ki adam gözümün önünde yansa bir bardak su dökmem üstüneKonu sahibi geçen bu adamın 500 TL yolladigini söyledin . Attığın mesajda adam sana ruh hastası falan diyordu. Şimdi kendi kendine yollamış . Sen yine eski eşten gidiyorsun . Çocuğuna bunu yansıtmıyorsundur umarım . Artık bırak sal yani . Adam kötü bir baba . Uzaktan görülen senin adamla sürekli uğraştığın ve inatlastigin. Bunun sonucunda o çocuğuna böyle mi yapmalı asla yapmamalı . Berbat bir insan belli ki . Ama sende çocuğun çıkarını azıcık düşünüyorsan eski eşi bırak .
Sürekli düşündüğün şey ben bakıyorum o bir doğum gününe bile gelmiyor. Tek doğru olduğun nokta o çocuğu o adamdan yapmayı sen sectin . Artık bu adami hayatından sil
evlenip evlenmedikleriyle ilgilenmiyorum,ben yüzük gördüm elinde bunu araştırmadm. Ya evlendi yada nişanlandı. Evlenmeyedebilir. Kadın evli adamların parasını yiyen biri,bunları ben hayatına girmeden önce duymuştum kuzeni kız kardeşime anlatıyordu. Hep evli adamları ayartıyormuş.AA nıye evlenmıyorlar
Kurtulduğuma şükrediyorum tabi ki ama kızıma da bu şekilde yapması zoruma gidiyor. Çocuğu aramadı bile. İleride sıkıntısını kendisi çeker benim sorunum değil.Boşverin ne güzel kurtulmuşsunuz. Kızınızla mutlu olmaya bakın .
Eski kocayla eski sevgili arasında mı geçiyor? şaka gibisiniz ama cevap vermekle kendimi yormaya niyetim yok.Iyide her 3 lafinizin 4 ü eski kocanizla alakali nasil bir sey yapmaya calismiyorsunuz? Tum hayatinizin ekseni eski kocayla eski sevgili arasında gidip geliyor. O bunu yapti bu sunu yapti o oyle mi bu şöyle mi?
Tamam ex kocaniz kiziniza ozen gostermeliydi ama göstermedi ee? Ugrasasiniz yoksa konu acmada ki beklentiniz ne?
Şimdi bu yalan mı olmuş oluyor? Yaşımı net yazmak istemiyorum. Burdan da dünyanın yalancısı benmişim gibi bir algı yaratıyosunuz. Ben kimlik bilgilerimi de vereyim mı? Bu kadar açık açık ifşa edeceksek neden farklı isim kullanıyor herkes? İsim soyisim de koyalım bilinelim :) tüm bilgilerimi gerçek yazmak öecburiyetinde değilim