kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tür adamlarin kurusun bir yerleri.. Sözde baba işte.

Bence adam sizinle uğraşmıyor. Maalesef adamın umrunda değil. Ama gönderdiği parayla çocuğa hediye alıp, baban almış diye söyleyip çocuğu mutlu etmeniz hatta teşekkür etmesi için arayıp konuşmanızı sağlasanız, hem baba kız ilişkisi için hem de çocuğun babam uzakta ama beni seviyor beni düşünüyor vs diye düşünmesi açısından iyi olur. Evet adam hak etmiyor bunu ama çocuğun babası tarafından terk edilmiş hissetmemesi için bu doğum günü hediyesini değerlendirebilirsiniz.

Ya birileri gelip yine konuyu dağıtıp konu sahibini banlatmış.

Hep böyle yapıyorlar. Konu sahipleri dertlerini paylaşmak rahatlamak için konu açıyor. Koğuş ağası gibi davranan bazı kişiler yüzünden banlanıyor.

Bu üye iyi bir kadıncağız.

Gerçek hayatta yüz yüze asla söylemeye cesaret edemeyecekleri şeyleri burada yazıyorlar.

Senede 2 defa görmekle banalık mı yapmış oluyor hanımefendi? Yada 3000₺ gönderdi diye yüceltmeli miyim şimd adamı? Kızıma canım dıkılıyor konu açtım bu sizi hiçbir şekilde ilgilendirmez ki,beğenmiyorsanız yazmazsınız ben istediğim kadar konu açarım bunun hesabını vermek zorunda değilim.

Yeterli.Ben sadece bu konuyu okuyup inandığım için yazmıştım.Boyleyse savunulacak yeri yok demek ki.Vah ki o çocuğa vah
Ne savunulucak yeri yok hanımefendi? Ne biliyorsunuz söylediklerinin gerçek oldğunu? Yanlış yazılmış birkaç cümleyi cımbızlekip sürekli ısıtıp ısıtıp her konuma ekliyorlar hepsi bu. Ayrıca tüm gerçek bilgilerimi vermek zorunluluğum da yok.

E ben ticaret yapıyorum ya,kazancım belli olmuyor. Bugün 100₺ var cebimde 2 gün donra 10 k oluyor. Bunun hesaplamasnı bilemedğiniz için yapamıyorsunuz.

Yo atmamışt 500₺ için bana hakaret etmişti. Şimdi böyle bir dengesize karşı tepki bile veremiyorum bende dolup dolup taşıyorum buraya yazıyorum. Adamı sal filan yazıyorsunuz da adamın yakasına yapışıp barış benimle mı demişim? Adam benim ömrümü çürüttü dengesizlikleriyle. 1 gün bot almaz birgün 3k yollar ramazan diye vicdanını rahatlatmaya çalışır. E ben anne olarak kızıma yapılan haksızlığı nasıl görmezden geleyim? Benim derdim kızım adam değil ki adam gözümün önünde yansa bir bardak su dökmem üstüne

AA nıye evlenmıyorlar
evlenip evlenmedikleriyle ilgilenmiyorum,ben yüzük gördüm elinde bunu araştırmadm. Ya evlendi yada nişanlandı. Evlenmeyedebilir. Kadın evli adamların parasını yiyen biri,bunları ben hayatına girmeden önce duymuştum kuzeni kız kardeşime anlatıyordu. Hep evli adamları ayartıyormuş.

Boşverin ne güzel kurtulmuşsunuz. Kızınızla mutlu olmaya bakın .
Kurtulduğuma şükrediyorum tabi ki ama kızıma da bu şekilde yapması zoruma gidiyor. Çocuğu aramadı bile. İleride sıkıntısını kendisi çeker benim sorunum değil.

Eski kocayla eski sevgili arasında mı geçiyor? şaka gibisiniz ama cevap vermekle kendimi yormaya niyetim yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…