"maliyeye şikayet ederim dedim hemen kartı gönderdi aldım listeyi
cidden g.t korkusu varmış bu bahsettiklerim 5 dk içinde oldu
"
9 Şubat 2024 tarihli mesajın, yani 1 ay önce.
Adam sana nafaka ödüyor, icraya verdim diye 2 ay öncesinden mesajların var. İcra verildiği gibi ödenmemiş nafakalar için ödeme emri ve sonunda haciz gider, hatta bazı bankalar hesaplarına bloke koyuyor.
Eski eşin sana nafaka ödüyor, hatta nafaka harici kendi ağzınla söylediğin gibi ihtiyaçlarını da alıyorsun. Hatta istediğin zamanda ve miktarda olmazsa tehdit ve kavga ediyorsun. Adam deniz manzaralı evde oturuyor, kaç tane arabası var diye mesajların var Jameya.
Hatta istersen buraya araştırıp kopyalarım ben çocuğumu babasına bir kaç saatten fazla vermiyorum, göstermiyorum diye de mesajların var.
Anlattıklarında tek doğru nafaka arttırım davasının uzun sürmesi, bu doğru, ama geçen konunda yazmıştım, 2023 yılı ocak ayında bu hafta "nafaka arttırım açıyorum, avukatla görüştüm" diye mesajın var. Şu an 15 Mart 2024. Fakat hala açılmış dava yok.
Sana adam nafakaları ödüyor, tehditle sana isteklerini de ekstra yolluyor, okul parasını da toptan ödemiş. Sen nafakaları aylardır almayacaksın da bu adamı icraya vermeyeceksin öyle mi?:)
Eylül'den beri nafaka almayacaksın, icraya vermiş olacaksın ama aylardır işlem olmayacak öyle mi?
Bir de yukarıda adamı tehdit ederek ekstra liste vermişsin, bu ay doğumgünü parası yatırmış.
Yahu kreş çocuğu daha iyi hikaye yazar:) Bir anne olarak nafaka kavgası etmedin, ekstra liste mi verdin geçen ay?:)
Maliyeye şikayet edicem dedin mesela o da çok korktu istediğini yaptı, ama nedense adam nafaka yatırmamaktan korkmuyor? Hem de eylülden bu yana.
Kurgu konusunda daha iyi çalışmalısın.