Şubat'tan marta dek olan sürede "kadın düşmanına" evrildim sanırım.tamam madem sen şiddet gören kadınların yanındasın ve beni savundun eski konularımda şimdi bu düşmanca yaklaşımın neden?hadi çarpıtıyorum söylediklerimi evet. bu kadar düşmanca yaklaşım normal değil kusura bakma.
hiç hoş değil ama bu dediğiniz
ya düşman değilsen neyi uzatıyorsun ısrarla lena? şiddet gördüysen uzak dur de geç kapat konuyu ne bu birşeyleri ıspatlama merakın, bu yalancısın ıh pis eh kaka demelerin? neyi ıspatlıyorsun kime neyi ıspatlıyorsun? tamam sen haklısın ben yalancı iftiracı pis eh biriyim. tamam bitti.Şubat'tan marta dek olan sürede "kadın düşmanına" evrildim sanırım.
İnfluenza türü sanırım aniden kapıyorsun.
Önceki konularında sana yazdığım mesajlarıma bakalım istersen kadın düşmanı mıyım?:)
Kimse sana düşman değil, ağzından çıkan cümlelerin ayrı tarihlerde iki "TEZAT" halini mesaja taşımak mı kadın düşmanlığı oldu?
Biliyorsunuz da madem neden Jameya’ya bildiğiniz bir konuyu soruyorsunuz? Ne yalanlar atacak bakalım diye mi?Ayyy Mune ablacım lütfen sen yapma bari. Kiracım rus çalışma izni ile 5 yılda vatandaş olunabiliyormuş ondan biliyorum dedim.
Türk kiracımın rus eşinden biliyorum deseydim keşke
Öfke kontrolü olmayan Jameya geri geldi:)ya düşman değilsen neyi uzatıyorsun ısrarla lena? şiddet gördüysen uzak dur de geç kapat konuyu ne bu birşeyleri ıspatlama merakın, bu yalancısın ıh pis eh kaka demelerin? neyi ıspatlıyorsun kime neyi ıspatlıyorsun? tamam sen haklısın ben yalancı iftiracı pis eh biriyim. tamam bitti.
şikayetçi olan ben değilim şikayetçi olan sizsiniz. ama kimse kimseye evine dön diye bir tabir de kullanamaz buna hakkı olduğunu düşünmüyorum.senin yaptığın hoş değil.
"burada yapmadı" diyerek aslında varolmayan bir suçu birisinin üstüne yıktığının farkında mısın? şu anda iftira atıyorsun.
kaldı ki, ıkçı bir şablon ile düşünüyor olabilir. bence sorun değil. beni ilgilendirmez. bizi ilgilendirmez. sitede topluluk kuralları dahilinde davranıyorsa ve bize bu tutumunu yöneltmiyorsa kendisi dilediği kadar ırkçı olabilir.
şikayetin nedir bu noktada?
Ah jameya sence ben ırkçı olsam bandan mı korkardım? komiksin gerçekten.bak hani türkçeyi iyi bilmiyorum diyorsun ya.iyi bilenler sana ırkçılık başka bir şey diyor.bilenlere güvenburada savunmuyor savunamaz çünkü banlanır. ama konu oraya geliyor eğer uzatabilse buralara gelecek zaten mevzu. bana anlatmayın bunları
eskiden yoktu şuan benim öfke kontrolüm var kimseyle tartışmıyorum ama sennin yaptığın şeye de susamam sonuçta.Öfke kontrolü olmayan Jameya geri geldi:)
ben türkçeyi iyi bilmiyorum demedim. bazı kelimelerin anlamlarını farklı biliyorum dedim. benim kadar iyi Türkçe konuşan başka yabancı tanıdığın var mı? bak gurur duymalısın senin gibi bir insan Türkçemizi ne kadar düzgün konuşuyor diye gurur duyman lazım demek ki seviyorum. hala saptırmaya çalışıyorsun her dediğimi.Ah jameya sence ben ırkçı olsam bandan mı korkardım? komiksin gerçekten.bak hani türkçeyi iyi bilmiyorum diyorsun ya.iyi bilenler sana ırkçılık başka bir şey diyor.bilenlere güven
ben kimse ile eğlenmedim lena :):):) ama sen çok basit şeylerle eğleniyorsun dikkatini başka birşeye vermelisin.Benimle eğlenmek için kurgu dolu şeylerle dolu olan biriyle benim de eğlenmemde ben etik açıdan bir sorun görmüyorum.
Jameya herkesi manipüle ederek, kandırarak, bizi de saf gibi (zamanında) yorumlara teşvik ederek bol bol eğlendi.
Ben de saygı sınırları için de eğleniyorum. Tek yaptığım da soru sormak bu kadar:)
manipule edecek kadar da rahatsızım yani. keşke eski eşimi de manipule etseydim belki daha güzel bir hayatım olurdu evliliğimdeBenimle eğlenmek için kurgu dolu şeylerle dolu olan biriyle benim de eğlenmemde ben etik açıdan bir sorun görmüyorum.
Jameya herkesi manipüle ederek, kandırarak, bizi de saf gibi (zamanında) yorumlara teşvik ederek bol bol eğlendi.
Ben de saygı sınırları için de eğleniyorum. Tek yaptığım da soru sormak bu kadar:)
şikayetçi olan ben değilim şikayetçi olan sizsiniz. ama kimse kimseye evine dön diye bir tabir de kullanamaz buna hakkı olduğunu düşünmüyorum.
bakın ben de boşanmayı düşünüyorum. boşandığınız adamdan bu kadar beklenti neden! maalesef ki erkekler yarım varlıklar. bizim gibi birkaç işi aynı anda yapamazlar. merhamet ve empati de sıkıntılı. parasını göndermiş keyfinizce bir gün geçirin. evde çocuğunun başında olmayan baba anca şam babası olur. boş yere üzülüp beklentiye giriyorsunuz. ful babalık istiyorsanız boşanmayacaktınız. o da mümkün değilse bari bundan sonra oluruna bakın. iletişimi de minimuma indirinyok ben heba etmemek için zaten elimden geleni yapıyorum. kendim içimde üzülüyorum ama kızıma asla yansıtmıyorum bu durumu. neden çocuğun gününü yada hayatını heba edeyim yapmıyorsa ben yapıyorum zaten. ama kızımın çocukluğu en önemli yaşlarında babasıyla güzel anısı yok. bir mutlu ettiği bişey yok. gidip tablet alıp babanın hediyesi diye verdim zaten. ama üzülüyorum bunu kendisi yapıp gelip hediyesini verip mutlu edebilirdi kızlar için babaları çok değerlidir çünkü. he ileride herşeyin farkında olur o da babasıyla vakit geçirmez büyüdüğünde, o da onun düşüneceği birşey beni ilgilendirmez. birşey de yapmam artık kendi kaybediyor.
jameya 3 yıl yazdı da ben de 5 yıl diye duymuştum onun için yazdım.aslında gereksiz bir soruydu sormasam da olurmuşBiliyorsunuz da madem neden Jameya’ya bildiğiniz bir konuyu soruyorsunuz?
Asla.Dedğiniz gibi banane gitse elime ne geçecek aklımın ucundan bile geçmedi üyelik iptali yapıp gitsin diye. Burada kendi yalanlarına boğuluyor yazıyor gidiyor aynı şekilde bizde uygulamayı kapatınca unutuyoruz her şeyi buradaki. Bir zararı yok yani şahsen bana gitmesini niye isteyimBaşa çıkamayacağını anlayıp üyelik iptali yapar diye mi düşünüyorsunuz? Hadi iptal etti gitti diyelim, hiç tanımadığınız birini gönderince elinize ne geçecek?
birde gerçekten amacınız üyeliğimi kapattırıp gitmemi mı istiyorsunuz? ben sadece Mune yazdı diye acaba bunu mu istiyorsunuz diye düşündüm? istiyorsan hemen kapatayım sende rahat et :)Öfke kontrolü olmayan Jameya geri geldi:)
2 yıldır çalışma iznim var kalan 3 yılım var şuan vatandaş olmam için o sebeple 3 yıl yazdım. ay dur bu damı yalan dlgkdkgkgkjameya 3 yıl yazdı da ben de 5 yıl diye duymuştum onun için yazdım.aslında gereksiz bir soruydu sormasam da olurmuş
Asla.Dedğiniz gibi banane gitse elime ne geçecek aklımın ucundan bile geçmedi üyelik iptali yapıp gitsin diye. Burada kendi yalanlarına boğuluyor yazıyor gidiyor aynı şekilde bizde uygulamayı kapatınca unutuyoruz her şeyi buradaki. Bir zararı yok yani şahsen bana gitmesini niye isteyim
Online anonim yerde manipüle edilebilir zaten. Eşini birebir seni tanıyan birini bu açıdan edemezsin.manipule edecek kadar da rahatsızım yani. keşke eski eşimi de manipule etseydim belki daha güzel bir hayatım olurdu evliliğimde
ya hayır full babalık gibi bir beklentim yok zaten beceremez de onu. kızım üzülüyor babamı özlüyorum diye ağlıyor ama gitmek de istemiyorum bana bağırıyor diyor. yani arada kalıyorum kızım yüzünden bu sefer diyorum ki ya ben mı eksik birşey yapıyorum?bakın ben de boşanmayı düşünüyorum. boşandığınız adamdan bu kadar beklenti neden! maalesef ki erkekler yarım varlıklar. bizim gibi birkaç işi aynı anda yapamazlar. merhamet ve empati de sıkıntılı. parasını göndermiş keyfinizce bir gün geçirin. evde çocuğunun başında olmayan baba anca şam babası olur. boş yere üzülüp beklentiye giriyorsunuz. ful babalık istiyorsanız boşanmayacaktınız. o da mümkün değilse bari bundan sonra oluruna bakın. iletişimi de minimuma indirin
Ben neden sana üyeliğini kapattırayım? Bu nasıl bir misyon? :)birde gerçekten amacınız üyeliğimi kapattırıp gitmemi mı istiyorsunuz? ben sadece Mune yazdı diye acaba bunu mu istiyorsunuz diye düşündüm? istiyorsan hemen kapatayım sende rahat et :)