kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O vakit kiracınızı niye Rus diye tanıttınız?
Ayyy Mune ablacım lütfen sen yapma bari. Kiracım rus çalışma izni ile 5 yılda vatandaş olunabiliyormuş ondan biliyorum dedim.
Türk kiracımın rus eşinden biliyorum deseydim keşke🙄

bence sen daha fazla birşey de söylememelisin ya. neyi kanıtlıyorsun böyle yaparak biliyormusun bir kadın düşmanı olduğunu kanıtlıyorsun. bir kadın ben şiddet gördüm diyor ve sen hala basit şeyler peşine düşüp üstüne gidiyorsan başka açıklaması yok bununç yeto bırak artık ya.
Tamam Yeto.

Bugün de kadın düşmanı olduk çok şükür:)

Tamam Yeto.

Bugün de kadın düşmanı olduk çok şükür:)
öylesin zaten yoksa şiddet gördüğpünü iddia eden bir kadının üstüne bu derece gitmez ve konuyu başka yerlere saptırmazsınız.dediğin gibi kadın cinayetlerine kurban gidebileceğimi de düşünüyorsan hala üstüme geliyorsun. yok sen yalancısın yok nau nau

e tamam önyargı ayrımcılık diyor. ayrımcılık yapıyor ''keşke herkes ülkesine dönse'' diyerek
Herkes ülkesine dönse demek bir temennidir,bir dilektir,bir duadır 🤣ırkçılık başka bir şey. bir ırkın başka bir milletten üstünlüğünü taslamaktır ırkçılık,ten rengine,göz rengine,diline hakaret ve zorbalıktır ırkçılık.
Jameya işine gelmediği zaman ben Türkçeyi iyi anlamıyorum diyorsun. al sana ders.ırkçılık nedir oku gel

kızım da gitmek istemiyor hiç babasına. ayrı şehirlerde yaşıyoruz malesef gelip almıyor da zaten. 5 ay da bir çocuk görmeye gelip 1 gün geçirip geri gidiyor bidaha da ne arıyor ne soruyor. kızım da zaten bunların farkında oluyor ki hiç görüşmek dahi istemiyor
görüstürmek icin zorlamayın bence, kör istedi bir göz allah verdi iki göz yani.
neden bu kadar çabalisyosunuz görusmeleri icin boşverin gitsin

öylesin zaten yoksa şiddet gördüğpünü iddia eden bir kadının üstüne bu derece gitmez ve konuyu başka yerlere saptırmazsınız.
Konu başka yere sapmıyor Jameya.

Şiddet gördüğünü idda eden kadına ben defalarca uzaklaştırma al, asla iletişim kurma, ne olacaksa avukat üzerinden yürüt diye defalarca mesaj attım eski konularında.

Ağam bizimle eğleniyor:)

Herkes ülkesine dönse demek bir temennidir,bir dilektir,bir duadır 🤣ırkçılık başka bir şey. bir ırkın başka bir milletten üstünlüğünü taslamaktır ırkçılık,ten rengine,göz rengine,diline hakaret ve zorbalıktır ırkçılık.
Jameya işine gelmediği zaman ben Türkçeyi iyi anlamıyorum diyorsun. al sana ders.ırkçılık nedir oku gel
ayrımcılık ve düşmanlık da kapsıyor ırkçılığı. sende :nazar: hepsi mevcut

e tamam önyargı ayrımcılık diyor. ayrımcılık yapıyor ''keşke herkes ülkesine dönse'' diyerek

"herkes ülkesine dönse" bir temennidir. kendi ırkını sizinkinden üstün sayacak bir tutum içerisinde mi? siyasal olarak bunu mu savunuyor? sizin sosyal olarak herhangi bir haktan mahrum kalmanız için aksiyon alınmış mı?
romanya haklı için söylemiş sosyal ya da siyasi bir tespit var mı?
ırkçılık olduğuna can-ı gönülden inanıyorsanız yönetime şikayette bulunun. kural ihlalidir. siz de öyle olmadığını iyi bildiğinizden eliniz gitmiyor.

Konu başka yere sapmıyor Jameya.

Şiddet gördüğünü idda eden kadına ben defalarca uzaklaştırma al, asla iletişim kurma, ne olacaksa avukat üzerinden yürüt diye defalarca mesaj attım eski konularında.

Ağam bizimle eğleniyor:)
tamam madem sen şiddet gören kadınların yanındasın ve beni savundun eski konularımda şimdi bu düşmanca yaklaşımın neden?hadi çarpıtıyorum söylediklerimi evet. bu kadar düşmanca yaklaşım normal değil kusura bakma.

"herkes ülkesine dönse" bir temennidir. kendi ırkını sizinkinden üstün sayacak bir tutum içerisinde mi? siyasal olarak bunu mu savunuyor? sizin sosyal olarak herhangi bir haktan mahrum kalmanız için aksiyon alınmış mı?
romanya haklı için söylemiş sosyal ya da siyasi bir tespit var mı?
ırkçılık olduğuna can-ı gönülden inanıyorsanız yönetime şikayette bulunun. kural ihlalidir. siz de öyle olmadığını iyi bildiğinizden eliniz gitmiyor.
burada savunmuyor savunamaz çünkü banlanır. ama konu oraya geliyor eğer uzatabilse buralara gelecek zaten mevzu. bana anlatmayın bunları

Tam senlik yorum biliyor musun. İftira ile mağdur edebiyatı yapmak. Şaşırtmıyorsun ve haklı çıkartıyorsun millet
offfffffffffffffffffffffffffffffffffff mağdur da mağdur. benim gibi güçlü bir kadın mağdur olmak için çabalayacak.işim gücüm de yoktu

hadi dağılın konu kapanmıştır daha da konu çaıp size eğlence çıkarmayacağım :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X