kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Engeli de basmıyor kovuyor gitmiyoruz da biz de az değiliz

ben demem yazmayın diye banane yazmak istiyorsanız yazın. ben cevap vermeye devam ederim sıkılmam.
e canına minnet tabi 3-5 sana “takık” üye olmasa 700 mesaj alır mıydın akıllı kadınsın sen bilirsin işini. Ama ben bu konu özelinde sıkıldım. Başka bir konu açıp geldiğinde ilgimi çekerse yazarım yeni ama bu konuda benden bu kadar. Gosça gal.

"Güçlü kadın değilsin" cümlesini bana alıntılar mısın nerede?

bende sıkıldım valla ama daha konu açmak istemiyorum

yada sigrid ile de karıştırıyor olabilirim üzerinden çok konu geçti çünkü ama bakıcam.
Ok bak çünkü ben gerçekten öyle bir cümlemi hatırlamıyorum. Belki karışmıştır. Göster sen bana ben açıklamamı yaparım sana.

yada sigrid ile de karıştırıyor olabilirim üzerinden çok konu geçti çünkü ama bakıcam.

yine aynı şeyi yapıyorsun. böyle bi şeyde adımı anacaksanız arşive dönüp bulun. bulamıyorsanız ben değilimdir. o halde temelsiz iddialarla aıdmı anlamyın

Ben boyle bir konu acsam ve cocugumdan dolayi canim sıkkın olsa (burda bir anne olarak empati kuruyorum) asla bu kadar uzatmazdim Jameya. Sana yorum yapan uyeler zamaninda benim konumada yorum yaptilar. Hatta Lena9 ile fikirlerim çoğu zaman uyusmuyor ama onun benim konuma yazmis oldugu bir cumleyi eski esime kurmustum, cok mantikli gelmisti soyledigi sey. Sunu demek istiyorum: her hafta konu acip bir adim ileriye gidemiyorsun. Kendini sorgulaman gerekmiyor mu?

bugün bir yorumunuzu gördüm, kızınızın babası ile ilişkisi çok sağlıkllı çünkü kızınızın babası adam.
benim böyle bir rahatlığım yok. malesef eski eşim kızıma çok büyük travmalar yaşatıyor. ben de daha fazla travması olmasın diye (yanlış yapsam da birdaha tekrarlamayacağım bunu) köprü olmaya çalıştım. evet yanlış bir davranış bazı şeyleri burada konu açarken verilen fikirlerden dolayı anlıyorum demek ki bazı şeyleri düşünemiyorum. ben çok ilerledim ama bu konuda size katılamam. eski eşim konusunda diyorsanız ilerlemediğimi ona katılıyorum.

benim var öyle bir mesajım, sigrid'in de varsa bilmiyorum
o yorumunuza cevap vermemişim. ben güçlü bir kadınım. evlendiğimde değildim ama ayrıldığımda gayet kendi ayaklarımın üzerinde durup işimi kurup kızıma da bakıyorum. nafakayı da kesti kendi imkanlarımla kızıma bu zamana kadar baktım onun verdiği nafaka da zaten okuluna gidiyordu. pek birşey değişmedi. güçlü kadın olmadığımı belirttiğiniz için yazma gereği duydum.

lena mantıksız konuşuyor demiyorum bende zaten. lena bana çok saldırıyor. tüm konularımı yeni konularıma ekliyor, konunun kapandığı halde eski konulşarımı konuşuyor ona uyuz oluyorum çünkü kapanan bir konuyu konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum. yoksa mantıksız bir yorumu yok tabi.

yani ben yetişkin bir insanın kendisine ve çocuğuna bakmasının güçlü olması değil, zaten yapması gereken en basit bir şey olarak görüyorum tabi...

Baska bir açıdan yazayim. Benim annem kotu bir anne, babamda ben 7 yasindayken vefat etti. Manevi olarak zaman zaman zorlandim. Cok ofkelendigim de oldu, neden benim annem böyle diye.doğumumda bile beni yipratti. Ama şunu anladım, kabullenmekten baska yapacak bisey yok. Sizinde durumunuz boyle. Adam bu, malzeme bu, kotu seyler yasadiniz, kabullenmelisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…