ben seni kadın düşmanı bu sebeple ilan etmedim lena.Online anonim yerde manipüle edilebilir zaten. Eşini birebir seni tanıyan birini bu açıdan edemezsin.
Sen bize burada yaşım 54, mühendisim yazsan onu kabul ederiz.
Fakat başka konunda "ben bir avukatım, tavsiyem şöyle.." diye kendini tanıtsan.
Bir üye de gelip ama siz bunu dememiştiniz dediğinde;
"Seni kadın düşmanı!!" oluyor.
Ki bunlar çok basit örnek, meslek, yaş. Seninkiler bundan da çok uzak:)
tamam ben merakımda sordum sadece.Ben neden sana üyeliğini kapattırayım? Bu nasıl bir misyon? :)
Benim seninle tek bir hakaretim ya da başka bir durumum olmuş mu?
Ya da başka bir üyeyle.
Kimseyle saygısızca konuşmadım şu ana dek.
Dolayısıyla Mune'nin şahsi yorumu, beni bağlamaz.
Ay yok artıkbirde gerçekten amacınız üyeliğimi kapattırıp gitmemi mı istiyorsunuz? ben sadece Mune yazdı diye acaba bunu mu istiyorsunuz diye düşündüm? istiyorsan hemen kapatayım sende rahat et :)
siz eksik bir şey yapmıyorsunuz. adam arada gördüğü çocuğa neden bağırıyor ya terbiyesiz. o adamdan uzak dursa daha iyi.ya hayır full babalık gibi bir beklentim yok zaten beceremez de onu. kızım üzülüyor babamı özlüyorum diye ağlıyor ama gitmek de istemiyorum bana bağırıyor diyor. yani arada kalıyorum kızım yüzünden bu sefer diyorum ki ya ben mı eksik birşey yapıyorum?
neye şaşırdın bu kadar? sadece bir soruydu meraktan sordum benim bu aklıma gelmemişti.Ay yok artık
adam normal bir adam değil ki. en ufak birşeyde bağırıyor. adam hasta küçücük çocuğa eve biri geldiğinde ayağa kalkıcaksın bile demiş. normal bir insan değil.siz eksik bir şey yapmıyorsunuz. adam arada gördüğü çocuğa neden bağırıyor ya terbiyesiz. o adamdan uzak dursa daha iyi.
Tek bu konu mu Jameya her konuda en az sabit 6 yalanın var.ben seni kadın düşmanı bu sebeple ilan etmedim lena.
benim yazdıklarımı ifşaladın diye kadın düşmanı demiyorum sana. tamam ifşaladın bitti daha neyi uzatıyorsun sen şiddet görmedin diyorsun diyorum! daha ne demem lazım anlamadım ki. bir türlü inandıramadım sana ki benim ne çıkarım olucak? mağdur olucam öyle mı? hiç de mağdur bir kadın değilim ya kusura bakma.
Mune hanım yorumunu yapmış gitmiş sen niye bu kadar gaza geldin ki sanki beklediğin buymuş gibi.Senin gitmen beni veya başka birini ne mutlu eder ne mutsuz.Neden bu kadar önemsiyorsun kendi üyeliğini başkalarının hayatında.neye şaşırdın bu kadar? sadece bir soruydu meraktan sordum benim bu aklıma gelmemişti.
boşanmaya karar verdiğimde cebimde 200 tl vardı :)Tek bu konu mu Jameya her konuda en az sabit 6 yalanın var.
Mesela bir üyeye cebimde sadece 200 tl vardı diyorsun, tazminat almadım diyorsun.
Sonra 30bin küsür tazminat alıp iş kurdum diyorsun.
Sorunca ne var ya küçük rakamdı tazminat saymadım diyorsun.
Bir sürü örnek böyle her konunda.
Bunları sorunca da direkt kadın düşmanı:)
Saçma değil mi sence?
Bana da desin yazmayımTamam bak istemiyorsan yazmayayım ben senin hiçbir konuna? Sen yaz konularını. Seni üyelikten attırmak nedir? Sen bana bir daha yazma de. Burada söyle.
Sorun yok benim açımdan bu konuda.
vallahi de böyle bir derdim yok. ne mağdur ne popüler olmak gibi bir derdim yok buna siz taktınız ben değil.Mune hanım yorumunu yapmış gitmiş sen niye bu kadar gaza geldin ki sanki beklediğin buymuş gibi.Senin gitmen beni veya başka birini ne mutlu eder ne mutsuz.Neden bu kadar önemsiyorsun kendi üyeliğini başkalarının hayatında.
Ayrıca mağduriyet her zaman inandırıcı olmaz şu an fake mağduriyet yapıyorsun oysa ki tam da senin istediğin gibi ilerliyor her şey. Konun en üstte,günlerce inanmasak da yazıyoruz uyduruk konuların bile popüler tadını çıkarsana
ben yaz veya yazma niye diyim ki?Tamam bak istemiyorsan yazmayayım ben senin hiçbir konuna? Sen yaz konularını. Seni üyelikten attırmak nedir? Sen bana bir daha yazma de. Burada söyle.
Sorun yok benim açımdan bu konuda.
he bide güçlü değilsin var. güçlü bir kadın değilsin sen.Tamam bize yazma de. Rahatsız oluyorum sizden de.
Ama saçmasapan yok ırkçısınız yok yabancı düşmanlığı yok attıracak mısınız bilmem ne yapma yani.
Ne gerek var?
Direkt yaz buradan. YAZMAYIN de. Nicklerimizi de yaz.
yazmanızı istemesem engellerim söylememe de gerek yok ama ben nereye kadar gidebileceğinizi düşünüyorum bu konuda. ben her konu açtığımda konu ya süpürgeye dönüyor ya başka birşeye. konuya asla odaklanayım konu hakkında yorum yapayım yok sizde hep dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyorsunuz.Tamam bize yazma de. Rahatsız oluyorum sizden de.
Ama saçmasapan yok ırkçısınız yok yabancı düşmanlığı yok attıracak mısınız bilmem ne yapma yani.
Ne gerek var?
Direkt yaz buradan. YAZMAYIN de. Nicklerimizi de yaz.
ben demem yazmayın diye banane yazmak istiyorsanız yazın. ben cevap vermeye devam ederim sıkılmam.Bana da desin yazmayımgitmesine gerek yok
kısmethadi dağılın konu kapanmıştır daha da konu çaıp size eğlence çıkarmayacağım
ben hakaret ediyorsun demedim ki. yalan söylüyorsun ile yalancısın arasında nasıl bi fark var? sen şiddet görmedin, sen aldatılmadın, sen güçlü bir kadın değilsin... bunlar da hoş şeyler değil ki hakaret illa s***k demek mı yada ap***l demek mı?Konu "yalancısın" değil Jameya. Yalan söylüyorsun diyorum ben. Sana hakaret içeren hangi mesajım varmış? Göster.
Söylediklerin yarı gerçek yarısı da kurgulanmış, çarpıtılmış, ve her defasında bundan dolayı hatırlamıyorsun.
Bunu hakaret olarak yazmıyorum sana.