bende diyorum ki Türkler de her yerde mesela. onlar için de keşke dönse ülkelerine diyor musun? ispanyada italyada romanyada belçikada almanyada birçok türk var. ve Türkiyeyi kötülüyorlar üstelik. ay bu konuyu burda tartışamam lütfen banlanmak istemiyorum. ben istediğim yerde yaşarım istediğim ülkede kalırım kimseye hesap vermek zorunda değilim heleki bu ülkede vergi ödeyen ve kız çocuğu olan bir kadın olarak bana lütfen ülkene git deme.Romanya’ya da böyle pakisi surisi afganı rusu ukraynalısı romanyalısı sırpı afrikalısı herkes gelip doluşşa görürdüm seni
Bir şey dedim gayet şiddet gördüysen hiç korkmuyor musun dedim?ben eziğim mı dedim? nerde dedim ezik bir kadındım diye?
pısmış da değildim sadece o dönem depresyondaydım ve bazı şeylere şimdi ki gibi tepki vermiyordum. daha ne kadar önüme eski konularımı koyacağını merak ediyorum :)şiddet gördüğümü gösteren bir görsel paylaştım onun hakkında neden birşey demiyorsun? çünkü sen kadın düşmanısın. şiddet gördüğünü söyleyen hiçbir kadına bu şekilde yaklaşmam ben.
:) bende tekrar tekrar belirtiyorum, benim kimseden korkum yok hele ki bir kadına el kaldıran bir korkağa karşı hiç korkum yok. tatmin olur musun artık?Jameya sorumu yeniliyorum: Bu adamdan hiç korkmuyor musun sana şiddet uygularsa diye?
Evlerinizi kendi halkınıza kiralayacaksınız o zamanRomanya’ya da böyle pakisi surisi afganı rusu ukraynalısı romanyalısı sırpı afrikalısı herkes gelip doluşşa görürdüm seni
ben Türk milleti ırkçı demedim kimse dönüp bana bu zamana kadar ülkene dön de demedi :) sen bir ilksin.Jameya delirtme beni. Türk milleti ırkçı olsaydı burada bu kadar at koşturmazdı kimse
Bence de bu konuyu kurcalama zaten doluyumbende diyorum ki Türkler de her yerde mesela. onlar için de keşke dönse ülkelerine diyor musun? ispanyada italyada romanyada belçikada almanyada birçok türk var. ve Türkiyeyi kötülüyorlar üstelik. ay bu konuyu burda tartışamam lütfen banlanmak istemiyorum. ben istediğim yerde yaşarım istediğim ülkede kalırım kimseye hesap vermek zorunda değilim heleki bu ülkede vergi ödeyen ve kız çocuğu olan bir kadın olarak bana lütfen ülkene git deme.
Kapağın sesi Malatya'dan duyulduEvlerinizi kendi halkınıza kiralayacaksınız o zamanhem ülkemizde yabancıları istemeyoz hem kiracım Rus
bence sen daha fazla birşey de söylememelisin ya. neyi kanıtlıyorsun böyle yaparak biliyormusun bir kadın düşmanı olduğunu kanıtlıyorsun. bir kadın ben şiddet gördüm diyor ve sen hala basit şeyler peşine düşüp üstüne gidiyorsan başka açıklaması yok bununç yeto bırak artık ya.Bir şey dedim gayet şiddet gördüysen hiç korkmuyor musun dedim?
:) bende tekrar tekrar belirtiyorum, benim kimseden korkum yok hele ki bir kadına el kaldıran bir korkağa karşı hiç korkum yok. tatmin olur musun artık?
Bu da cevabın:) Üzerine ne söylenir ki:)?
Kocası türk.Ben kocasına kiraladım rusla evlendiEvlerinizi kendi halkınıza kiralayacaksınız o zamanhem ülkemizde yabancıları istemeyoz hem kiracım Rus
Evlerinizi kendi halkınıza kiralayacaksınız o zamanhem ülkemizde yabancıları istemeyoz hem kiracım Rus
ama sonuçta rus flkgkfkgfkgKocası türk.Ben kocasına kiraladım rusla evlendi
Burhan gereksiz konuştun şuvanKapağın sesi Malatya'dan duyuldu
hahahaahahahKapağın sesi Malatya'dan duyuldu
ben size demedim ki :) ırkçılık böyle birşey.
Şaka kız alınma. Jameya sen de hemen alıntılayıp yüz bulma. Eski kocana takıntılısın şu herifi ne zaman salacaksınBurhan gereksiz konuştun şuvan
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffhayır ırkçılık böyle bi şey değil. buyrun öğrenin. gerçi siz biliyorsunuz ama gerçeği çarpıtmak istiyorsunuz
e yani.10 yıl önceki mevzuyu mu soruyorsun bana adam türk rusla evlenmezsin mi demeliydimama sonuçta rus flkgkfkgfkg
saldım saldım merak etmeŞaka kız alınma. Jameya sen de hemen alıntılayıp yüz bulma. Eski kocana takıntılısın şu herifi ne zaman salacaksın
O vakit kiracınızı niye Rus diye tanıttınız?Kocası türk.Ben kocasına kiraladım rusla evlendi
yok desenekeşke herkes ülkesine dönse diye bende sonuçta türkle evlenip çocuk yaptım aynı şey bana neden bunu söylüyorsun?e yani.10 yıl önceki mevzuyu mu soruyorsun bana adam türk rusla evlenmezsin mi demeliydim