- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.307
Türkçeyi bizimkilerden iyi konuşuyor maşallahRomanya
Sıkmaya başladı ama biraz renklendirin mesela süpürgeli sevgilinizden bir haber yokmu ? Arkasına bakmadan kaçmıştı en sone eğlenin o zaman işte durun buralarda :) eğlenecek başka birşeyiniz yoksa siz de haklısınız
Romanya
Evet lena ben vatandaş değilim benim soyadımı değiştirmem için önce yurt dışına gitmem lazım,boşandığımı orada belirtmem lazım. Kimliğimi değiştirmem lazım,sonra pasaportumu değiştirmem lazım. Bunlar süre ve para demek farkındasın dimi?
asıl sıkmaya başlayan sensin farkında değilsin.Sıkmaya başladı ama biraz renklendirin mesela süpürgeli sevgilinizden bir haber yokmu ? Arkasına bakmadan kaçmıştı en son
Jameya sorumu yeniliyorum: Bu adamdan hiç korkmuyor musun sana şiddet uygularsa diye?"tabi ki az değilim kötüye tabi ki kötülükle cevap vericem napıcam pısırık ğ-pısırık oturayım mı? çocuğum için uğraşıyorum"
heveslisi değil ama ülkeden çıkarmama izin vermez, çocuğa çok hevesli olduğundan değil benim gitmemi istemez :) 8 Şubat 2024
"canım her yaz ayrıldığımızdan beri düzenli bir şekilde bana gelip barışmak istediğini söylüyor üstelik o kadın hayatındayken. eğer öyle bir derdim olsaydı yapardım. sinirlendiğimde söylediğim birşey bu. istesem kolaylıkla ayırırım zaten. kışkırtma konusuna gelince evet sinirlerim tepeme çıktığında ister istemez kışkırtmak için uğraşıyorum hıncımı alamıyorum çünkü"
maliyeye şikayet ederim dedim hemen kartı gönderdi aldım listeyicidden g.t korkusu varmış bu bahsettiklerim 5 dk içinde oldu
Mağduriyetinin profilinle hiç uyuşmaması:)
ne dediğinizi tam olarak anlayamadım.Romanyalı arkadaşım, "pasaport istiyorsanız biraz rüşvet veririz. size pasaportu postalarlar" derken kadının dertlendiği sürece bak.
çalışma izni ile bebeğim :)Jameya koca da gitti,evlilik de yok.3 yıl sonra nasıl vatandaş oluyorsun
:) bende tekrar tekrar belirtiyorum, benim kimseden korkum yok hele ki bir kadına el kaldıran bir korkağa karşı hiç korkum yok. tatmin olur musun artık?Jameya sorumu yeniliyorum: Bu adamdan hiç korkmuyor musun sana şiddet uygularsa diye?
çalıştığın günleri sayıyorlardı öyle bir şeydi dimi.benim kiracım da rus oradan biliyorum.5 yıl resmi olarak çalışınca vatandaşlık veriliyormuş.bizim ülkemiz böyle işte maalesefçalışma izni ile bebeğim :)
evet5 yılın sonunda vatandaşlık hakkı doğuyor. bu birtek Türkiyede geçerli değil birçok ülkede geçerli bir kural.çalıştığın günleri sayıyorlardı öyle bir şeydi dimi.benim kiracım da rus oradan biliyorum.5 yıl resmi olarak çalışınca vatandaşlık veriliyormuş.bizim ülkemiz böyle işte maalesef
keşke herkes kendi ülkesine gitseevet5 yılın sonunda vatandaşlık hakkı doğuyor. bu birtek Türkiyede geçerli değil birçok ülkede geçerli bir kural.
normal hayatta da böyle misin sen? ırkçılık yaptığının farkında mısın? tepki vermen gereken kişi ben değilim demiştim. tekrar söylüyorum ülkeye hiçbir faydası olmayan onca insan var onun acısını benden çıkarma istersen, benim bu ülkeye faydam var ve tc vatandaşı olan bir kızım var. mesela türkler de kendi ülkelerine dönse diyor musun? çünkü birçok tanıdığım var yurt dışına yerleşip başka ülkenin yardımını almaya çalışan? ben bir yardım da almıyorum neden bu kadar zoruna gidiyor senin Ülkende yaşamam?keşke herkes kendi ülkesine gitse
normal hayatta da böyle misin sen? ırkçılık yaptığının farkında mısın? tepki vermen gereken kişi ben değilim demiştim. tekrar söylüyorum ülkeye hiçbir faydası olmayan onca insan var onun acısını benden çıkarma istersen, benim bu ülkeye faydam var ve tc vatandaşı olan bir kızım var. mesela türkler de kendi ülkelerine dönse diyor musun? çünkü birçok tanıdığım var yurt dışına yerleşip başka ülkenin yardımını almaya çalışan? ben bir yardım da almıyorum neden bu kadar zoruna gidiyor senin Ülkende yaşamam?
ben eziğim mı dedim? nerde dedim ezik bir kadındım diye?İyi geceler kızlar. Dünkü konumu bilenler bilir ayrıntı vermicem,eşimle konuştuk tartıştık adam benim şartımı kabul etmiyormuş :)
- 24 Temmuz 2018
- Konu Sahibi
Jameya - Favorilere Ekle
Şartım beni bir daha annenle yan yana getirme,bu konuda ısrar etmeye devam edersen bu evliliği daha fazla sürdürmeyi düşünmüyorum dedim ve öyle birşey yok dedi ben ömür boyu böyle sürdüremem annem bu eve gelecek torununu da görecek diyor.
Torununu görmesin demedim halbuki ama anlamamakta ısrar ediyor bu mevzuyu. Ben boşanma kararı aldım,beni ciddiye alıyor mu almıyor mu bilmiyorum tamam dedi,annesine de tazminat davası açıp hakkımı arayacağımı söyledim çünkü ben haklıyken olayların üstünü kapatıp hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar. Bende buna tahammül edemiyorum üstüme yüründü el kol hareketi yapıldı,kızımın arabasını sarstı ama abarttığımı ve hasta olduğumu böyle olmadığını söylüyor.
Herneyse dava açalım dedim bana adliye şuan tatilde dedi. Gerçekten öyle birşey var mı kızlar?
Burada pısmış, ezik, sindirilmiş bir kadın var mı:)_?
ben size demedim ki :) ırkçılık böyle birşey.ırkçılık böyle bi şey değil. lütfen çarpıtmayın.
Romanya’ya da böyle pakisi surisi afganı rusu ukraynalısı romanyalısı sırpı afrikalısı herkes gelip doluşşa görürdüm seninormal hayatta da böyle misin sen? ırkçılık yaptığının farkında mısın? tepki vermen gereken kişi ben değilim demiştim. tekrar söylüyorum ülkeye hiçbir faydası olmayan onca insan var onun acısını benden çıkarma istersen, benim bu ülkeye faydam var ve tc vatandaşı olan bir kızım var. mesela türkler de kendi ülkelerine dönse diyor musun? çünkü birçok tanıdığım var yurt dışına yerleşip başka ülkenin yardımını almaya çalışan? ben bir yardım da almıyorum neden bu kadar zoruna gidiyor senin Ülkende yaşamam?
Jameya delirtme beni. Türk milleti ırkçı olsaydı burada bu kadar at koşturmazdı kimseben size demedim ki :) ırkçılık böyle birşey.