kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Romanya’ya da böyle pakisi surisi afganı rusu ukraynalısı romanyalısı sırpı afrikalısı herkes gelip doluşşa görürdüm seni🙄
bende diyorum ki Türkler de her yerde mesela. onlar için de keşke dönse ülkelerine diyor musun? ispanyada italyada romanyada belçikada almanyada birçok türk var. ve Türkiyeyi kötülüyorlar üstelik. ay bu konuyu burda tartışamam lütfen banlanmak istemiyorum. ben istediğim yerde yaşarım istediğim ülkede kalırım kimseye hesap vermek zorunda değilim heleki bu ülkede vergi ödeyen ve kız çocuğu olan bir kadın olarak bana lütfen ülkene git deme.

ben eziğim mı dedim? nerde dedim ezik bir kadındım diye?
pısmış da değildim sadece o dönem depresyondaydım ve bazı şeylere şimdi ki gibi tepki vermiyordum. daha ne kadar önüme eski konularımı koyacağını merak ediyorum :)şiddet gördüğümü gösteren bir görsel paylaştım onun hakkında neden birşey demiyorsun? çünkü sen kadın düşmanısın. şiddet gördüğünü söyleyen hiçbir kadına bu şekilde yaklaşmam ben.
Bir şey dedim gayet şiddet gördüysen hiç korkmuyor musun dedim?
Jameya sorumu yeniliyorum: Bu adamdan hiç korkmuyor musun sana şiddet uygularsa diye?
:) bende tekrar tekrar belirtiyorum, benim kimseden korkum yok hele ki bir kadına el kaldıran bir korkağa karşı hiç korkum yok. tatmin olur musun artık?

Bu da cevabın:) Üzerine ne söylenir ki:)?

bende diyorum ki Türkler de her yerde mesela. onlar için de keşke dönse ülkelerine diyor musun? ispanyada italyada romanyada belçikada almanyada birçok türk var. ve Türkiyeyi kötülüyorlar üstelik. ay bu konuyu burda tartışamam lütfen banlanmak istemiyorum. ben istediğim yerde yaşarım istediğim ülkede kalırım kimseye hesap vermek zorunda değilim heleki bu ülkede vergi ödeyen ve kız çocuğu olan bir kadın olarak bana lütfen ülkene git deme.
Bence de bu konuyu kurcalama zaten doluyum

Bir şey dedim gayet şiddet gördüysen hiç korkmuyor musun dedim?

:) bende tekrar tekrar belirtiyorum, benim kimseden korkum yok hele ki bir kadına el kaldıran bir korkağa karşı hiç korkum yok. tatmin olur musun artık?

Bu da cevabın:) Üzerine ne söylenir ki:)?
bence sen daha fazla birşey de söylememelisin ya. neyi kanıtlıyorsun böyle yaparak biliyormusun bir kadın düşmanı olduğunu kanıtlıyorsun. bir kadın ben şiddet gördüm diyor ve sen hala basit şeyler peşine düşüp üstüne gidiyorsan başka açıklaması yok bununç yeto bırak artık ya.

Evlerinizi kendi halkınıza kiralayacaksınız o zaman 😌 hem ülkemizde yabancıları istemeyoz hem kiracım Rus 😵‍💫
Kocası türk.Ben kocasına kiraladım rusla evlendi

Kocası türk.Ben kocasına kiraladım rusla evlendi
O vakit kiracınızı niye Rus diye tanıttınız?

Yapmayın Allah aşkına, mevzu jameya’nın eski eşi iken bir anda herkes ülkesine dönseye ve milliyetçiliğe döndü.

Jameya belki gerçekten yaşadıklarını çarpıtarak anlatıyor ama sizlerde konuyu çok farklı yerlere götürmeye başladınız, inanmadığınız bir kadının konusunda ısrarla yazıp duruyorsunuz.

e yani.10 yıl önceki mevzuyu mu soruyorsun bana adam türk rusla evlenmezsin mi demeliydim
yok desenekeşke herkes ülkesine dönse diye bende sonuçta türkle evlenip çocuk yaptım aynı şey bana neden bunu söylüyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X