bana konu açsana diye her yerde yazdığını unutturma bare seni davet etmemin sebebi oydu :)bak her kadın şiddet görebilir en yakınımızda bile ruhumuz duymaz.anlıyorum ben senin ne demek istediğini ne tür manyaklar var dışarıda örnek gösterilip karıncayı incitemez tam bir beyefendi dediğimiz. Jameya da şiddet görmüş olabilir diğer kadınlardan hatta hiç birimizin garantisi yok dayak yemyeceğimize dahil Allah da büyük konuşturmasın.
ama jameyayı normal vakalardan ayrı tutmanın öneririm.iki kelimesinden biri yalan.anlattığı “masum köylü” profilinden bambaşka hayatı olan,kendini kimseye ezdirmeyen yapısı var öyle dayak yiyip oturacak pasiflikte biri değil.
sevgilisi aldığı 30-40 bin tl süpürgeyi ayrıldıktan sonra götürdü diye burada konu açan biri.Dava açacağım hırsız diyeceğim sürüm sürüm süründürüp siciline işleteceğim. Hırsımı alamıyorum diyen biri. Adam 40 bin liralık ürünü bırakmalıydı buna.
Eski eşi nedense nafakayı aylarca jameyanın kız kardeşine yatırmış. Eski yönelik yatırılan nafakaları hiç yatırmamış gibi yapıp iftira ile tekrar alacağım diyen birisi.
İlgiyi konuşulmayı seviyor sudan sebepten konu açıp “götümden yeni bir konu uydurdum,gelsene” diye bana özelden davetiye yollayan biri.
E bunları bildiğim halde niye konularında yazıyorum salağım çünkü. Bile bile yazıyorum. Yalanlarını okumak eğlendiriyor
Aynen benim de denk geldiklerim aksine karısını manipüle ederek hasta olduğuna inandırıp psikoloğa götürmeye çalışıyorlar. Kadına deli damgası vurmaya çalışıyorlar ve gerçekten çok sık rastlanan bir durum.ben kendi aile geçmişimden örnek vereyim: ebeveynlerimde asla şiddet ve hatta hakaret durumu söz konusu olmadı. birbirilerine şaka yollu da olsa "salak" demiş insanlar değillerdi.
fakat babamın orta yaşta kamışına su yürüyüp azgın tekeye bağlamasından ötürü ortada bir metresi türeyince boşanası geldi. ve ilk olarak anneme boşanmada zırnık koklatmamak için yaptığı şey, eve psikiyatrların tedavide ancak yeşil ve kırmızı reçete ile reçetelendirebileceği sakinleştiricileri getirmek oldu. bunları da misafir banyosuna koydu ki gelen misafirler ilaçları görüp anneme "vah vah" etsin ve mahkemede de bunu dillendirsinler.
eşine şiddet gösteren adamların kimilerinin de psikiyatr yolunu tuttuğunu çok iyi biliyorum. aslında evde olayların kadının gibi yaşanmadığı ve kadının derin bir depresyonda, sanrı halinde olduğunu iddia ederek (tabir-i caizse hekimi de yanıltarak) reçete ve rapor üzerinde kanıt oluşturmak adına bunu yapıyorlar.
Anladım. Zaten kendisine yazılan diğer mesajlara muhalefet olmama sebebim de bu tarz olayların olduğunu tahmin etmem. Senin veya diğer başka arkadaşların yazdıklarını alıntılamadım bu sebeple. İtirazım erkeklerin sakin ve iyi anlarında yaptıkları normal ve insancıl hareketlerin sinir harbiyle yaptıkları hareketlerle aynı olmayabileceği.bak her kadın şiddet görebilir en yakınımızda bile ruhumuz duymaz.anlıyorum ben senin ne demek istediğini ne tür manyaklar var dışarıda örnek gösterilip karıncayı incitemez tam bir beyefendi dediğimiz. Jameya da şiddet görmüş olabilir diğer kadınlardan hatta hiç birimizin garantisi yok dayak yemyeceğimize dahil Allah da büyük konuşturmasın.
ama jameyayı normal vakalardan ayrı tutmanın öneririm.iki kelimesinden biri yalan.anlattığı “masum köylü” profilinden bambaşka hayatı olan,kendini kimseye ezdirmeyen yapısı var öyle dayak yiyip oturacak pasiflikte biri değil.
sevgilisi aldığı 30-40 bin tl süpürgeyi ayrıldıktan sonra götürdü diye burada konu açan biri.Dava açacağım hırsız diyeceğim sürüm sürüm süründürüp siciline işleteceğim. Hırsımı alamıyorum diyen biri. Adam 40 bin liralık ürünü bırakmalıydı buna.
Eski eşi nedense nafakayı aylarca jameyanın kız kardeşine yatırmış. Eski yönelik yatırılan nafakaları hiç yatırmamış gibi yapıp iftira ile tekrar alacağım diyen birisi.
İlgiyi konuşulmayı seviyor sudan sebepten konu açıp “götümden yeni bir konu uydurdum,gelsene” diye bana özelden davetiye yollayan biri.
E bunları bildiğim halde niye konularında yazıyorum salağım çünkü. Bile bile yazıyorum. Yalanlarını okumak eğlendiriyor
ben zaten konularımda (eski) konularımda olan biten herşeyi yazmadığımı açık açık belirtiyorum lena. şiddet gördüğümü yazmadığımı belirtiyorum. yaşımı farklı yazdığımı da belirtiyorumç konu açarken eskiden ben bazı şeyleri yazmadığımı açık açık neler yaşadığımı yazmadığımı belirtiyorum. e bu durumda yalancı olmuş olmuyorum ki aksine itirafçı oluyorum. birşeyleri sakladığımı açık açık anlatıyorum yahu.bu beni yalancı yapmazki. evet önceden pasitfim boşandıktan sonra aklım başıma geldi hayatımı elime aldım ve ayaklarımın üstünde durup aslanlar gibi işimi de kurdum kızımı da büyütüyorum tek başıma. neden bu kadar anlaşılmıyor bu durum? yok jameya güçlü değil yok jameya yalancı yok şiddet görmemiş yok öyle yok böyle. bir insan değişebilir yahu, sen 3 sene önceki halin misin? hayır? eskiden cesaret edemediğim birçok şeye şuan cesaret ediyorum mesela.Yahu ben seni kişisel olarak tanımıyorum. Senin ne yaşadığını kendim araştırmış değilim. Fakat buraya 2013'ten beri yüzlerce mesaj yazan sensin. Benim bugüne dek tek yaptığım "senin kendin bizzat kurduğun cümleleri" sana sormak oldu. Bir konuda bile net bir yanıt vermedin.
Klasik cevap: "benim ne yaşadığımı nereden bileceksiniz" Direkt Joker kart.
Hukuki konularda da: "Bu pazartesi açıyorum".
Hiçbir konunda ve cevabında "tutarlılık" yok.
bu durumu ben yaşadım mesela. beni çileden çıkarıp saçımı başımı yolduğumda da sen hastasın senin doktora götürmemiz lazım normal davranmıyorsun derdi. ama beni çileden çıkaran da kendisiydi.Aynen benim de denk geldiklerim aksine karısını manipüle ederek hasta olduğuna inandırıp psikoloğa götürmeye çalışıyorlar. Kadına deli damgası vurmaya çalışıyorlar ve gerçekten çok sık rastlanan bir durum.
Anladım. Zaten kendisine yazılan diğer mesajlara muhalefet olmama sebebim de bu tarz olayların olduğunu tahmin etmem. Senin veya diğer başka arkadaşların yazdıklarını alıntılamadım bu sebeple. İtirazım erkeklerin sakin ve iyi anlarında yaptıkları normal ve insancıl hareketlerin sinir harbiyle yaptıkları hareketlerle aynı olmayabileceği.
Sallamasyon yapınca hatırlamamanız normalbu anasına küfür ettiğim kısmı alıntılar mısın? hatırlamama yardımcı olması açısından. konuyu tam hatırlamıyorum ben çünkü.
ben kendi adıma konuşayım.şiddet görmediysem neden burada şiddet gördüğümü söyleyeyim? mesela bana bu konuda neden inanmıyorsunuz?
6 sene önce açtığınmbir konu için konuşuyorsunuz. lütfen dikkatli konuşun.Sallamasyon yapınca hatırlamamanız normal
konu aç diyen sendin ben sana ona istinaden mesaj attım.ben kendi adıma konuşayım.
sen ki ilgi isteyip ama konu açmak için konu bulamayan “götümden konu uydurdum gelsene” diyip uyduruk uyduruk konuları açan biri şiddet görecek konu açmayacak hı? Sen şiddet gördüğün dönem şiddet görüyorum dememişsin zaten toz pembe evliliğin varmış da aynı filmi izleyemediniz için boşanmışsın gibi konular açıp,aradan 3 yıl geçince ve yalanların ayağına dolanınca köşeye sıkışıp “Of aslında olay hiç de öyle değil ben şiddet görüyordum,aldatılıyordum” diyorsun.
Her şiddet gösteren adama karşıyım.Gerçek hayatta tanısaydım müdahale bile ederdim eşine sana dayak attığını görseydim.Dünya kaç bucak görürdü.
Fakat kendini mağdur göstermek için ortaya atılan “şiddet “ pek inandırıcı gelmiyor.
Çünkü şiddet görüp hala onunla uğraşıyorsun sal gitsin senden uzak Allah a yakın.
Senarist olmayı düşündünüz mü hiç yada teklif geldi mi sizdeki cevheri farkeden biri tarafından6 sene önce açtığınmbir konu için konuşuyorsunuz. lütfen dikkatli konuşun.
dilerim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmazsınız :)Senarist olmayı düşündünüz mü hiç yada teklif geldi mi sizdeki cevheri farkeden biri tarafından
Evet dedim.Başkalarının konularında seni alakadar etmeyen yorumlarımı alıntılayıp “beni özletmiyorlar bakıyorum hehe”,” linçleyecek başkalarını bulmuşsun” diye yazdiğin için “jameya ne kadar da çok seviyorsun ilgiyi konuşulmayı,başkasının konusunu sabote etme git kendine konu aç da gelelim “ dedimbana konu açsana diye her yerde yazdığını unutturma bare seni davet etmemin sebebi oydu :)
"Yaşadıklarımı" derken nasıl da minnoşsunuzdilerim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmazsınız :)
off tamam sen haklısın neyi ıspatlamaya çalışıyorsun? son beni alıntıladığın yerden bahsediyorum sıktın artık dediğimde ''konu açsana'' diyen sensin.Evet dedim.Başkalarının konularında seni alakadar etmeyen yorumlarımı alıntılayıp “beni özletmiyorlar bakıyorum hehe”,” linçleyecek başkalarını bulmuşsun” diye yazdiğin için “jameya ne kadar da çok seviyorsun ilgiyi konuşulmayı,başkasının konusunu sabote etme git kendine konu aç da gelelim “ dedim
öyleyimdir genel anlamda ya. minnoş bir kadınım :) peki siz neden bana sataşmaya çalışıyorsunuz ısrarla ki anlamadım?"Yaşadıklarımı" derken nasıl da minnoşsunuz
konu aç diyen sendin ben sana ona istinaden mesaj attım.
Evet dedim.Başkalarının konularında seni alakadar etmeyen yorumlarımı alıntılayıp “beni özletmiyorlar bakıyorum hehe”,” linçleyecek başkalarını bulmuşsun” diye yazdiğin için “jameya ne kadar da çok seviyorsun ilgiyi konuşulmayı,başkasının konusunu sabote etme git kendine konu aç da gelelim “ dedim
tazminat aldığımı yazmamıştım evet. 35 k çok büyük bir miktar mı? adamın 3 katlı şirketi var, bitane binek arabası ve bitane şirkete ait bir arabası vardı. 35 k tazminat bunların yanında çok mu? neden belirteyim?"evet ben tazminat yada mal varlığı işine hiç girmedim malları paylaşmadık hiç birşey almadım salak gibi halbuki tüm malları paylaştırabilirdik. bilsem bu kadar kötü olacağını yarı yarıya alırdım herşeyi. nafakayı 2000 istedim ondan şu an iyi de bu zamanda bu para hiçbirşeye yetmiyor. siz nasıl karşılıyorsunuz?"
"biz evlendiğimizde açtık o dükkanı, ben altınlarımı verdim araba alsın da iş yapsın diye :) boşanırken de o şirket büyümüştü ve ben hiçbirşey talep etmedim. sadece çocuğuna nafaka ve okul masraflarını karşılamasını talep ettim. benim gözüm o malda niye olsun? altınlarımı bile geri almamışım boş yapıp durma" 8 ŞUBAT 2024
Şu anki konuda tazminat aldığını yazmış mıydın Jameya ? 30 gibi bir rakam geçmişti sanki?
"nasıl neyin tazminatı ban arsızı? 35 k aldım ben neyin tazmitanı ne demek? malını mülkünü paylaştırmadım çocuğumla bir düzen kurmak için aldım tazminatı.""evet ben tazminat yada mal varlığı işine hiç girmedim malları paylaşmadık hiç birşey almadım salak gibi halbuki tüm malları paylaştırabilirdik. bilsem bu kadar kötü olacağını yarı yarıya alırdım herşeyi. nafakayı 2000 istedim ondan şu an iyi de bu zamanda bu para hiçbirşeye yetmiyor. siz nasıl karşılıyorsunuz?"
"biz evlendiğimizde açtık o dükkanı, ben altınlarımı verdim araba alsın da iş yapsın diye :) boşanırken de o şirket büyümüştü ve ben hiçbirşey talep etmedim. sadece çocuğuna nafaka ve okul masraflarını karşılamasını talep ettim. benim gözüm o malda niye olsun? altınlarımı bile geri almamışım boş yapıp durma" 8 ŞUBAT 2024
Şu anki konuda tazminat aldığını yazmış mıydın Jameya ? 30 gibi bir rakam geçmişti sanki?
ben o küçük miktarı ev tutmak için aldım. onu tazminattan saymadım o sebeple."evet ben tazminat yada mal varlığı işine hiç girmedim malları paylaşmadık hiç birşey almadım salak gibi halbuki tüm malları paylaştırabilirdik. bilsem bu kadar kötü olacağını yarı yarıya alırdım herşeyi. nafakayı 2000 istedim ondan şu an iyi de bu zamanda bu para hiçbirşeye yetmiyor. siz nasıl karşılıyorsunuz?"
Sallamasyon konular dikkatimi cekiyoröyleyimdir genel anlamda ya. minnoş bir kadınım :) peki siz neden bana sataşmaya çalışıyorsunuz ısrarla ki anlamadım?