kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"nasıl neyin tazminatı ban arsızı? 35 k aldım ben neyin tazmitanı ne demek? malını mülkünü paylaştırmadım çocuğumla bir düzen kurmak için aldım tazminatı."

Kendime cevap vereyim:))
35 k ile anca bir ev tutup evi boyatıp eşyalarımı eve yerleştirebildim. tazminattan saymıyorum onu sadece evi tutmak için aldığım bir para o.

"tabi ki az değilim kötüye tabi ki kötülükle cevap vericem napıcam pısırık ğ-pısırık oturayım mı? çocuğum için uğraşıyorum"
heveslisi değil ama ülkeden çıkarmama izin vermez, çocuğa çok hevesli olduğundan değil benim gitmemi istemez :) 8 Şubat 2024
"canım her yaz ayrıldığımızdan beri düzenli bir şekilde bana gelip barışmak istediğini söylüyor üstelik o kadın hayatındayken. eğer öyle bir derdim olsaydı yapardım. sinirlendiğimde söylediğim birşey bu. istesem kolaylıkla ayırırım zaten. kışkırtma konusuna gelince evet sinirlerim tepeme çıktığında ister istemez kışkırtmak için uğraşıyorum hıncımı alamıyorum çünkü"
maliyeye şikayet ederim dedim hemen kartı gönderdi aldım listeyi :halay: cidden g.t korkusu varmış bu bahsettiklerim 5 dk içinde oldu :deli:

Mağduriyetinin profilinle hiç uyuşmaması:)

"tabi ki az değilim kötüye tabi ki kötülükle cevap vericem napıcam pısırık ğ-pısırık oturayım mı? çocuğum için uğraşıyorum"
heveslisi değil ama ülkeden çıkarmama izin vermez, çocuğa çok hevesli olduğundan değil benim gitmemi istemez :) 8 Şubat 2024
"canım her yaz ayrıldığımızdan beri düzenli bir şekilde bana gelip barışmak istediğini söylüyor üstelik o kadın hayatındayken. eğer öyle bir derdim olsaydı yapardım. sinirlendiğimde söylediğim birşey bu. istesem kolaylıkla ayırırım zaten. kışkırtma konusuna gelince evet sinirlerim tepeme çıktığında ister istemez kışkırtmak için uğraşıyorum hıncımı alamıyorum çünkü"
maliyeye şikayet ederim dedim hemen kartı gönderdi aldım listeyi :halay: cidden g.t korkusu varmış bu bahsettiklerim 5 dk içinde oldu :deli:

Mağduriyetinin profilinle hiç uyuşmaması:)
anlamadığın konu mağdur olmaya çalışmıyorum ki. bir türlü anlamıyorsun bunu.

benim teyzem bir siyasetçiye küfür etti ceza olarak 5 bin tl ödedi 5 bin vereyim biraz daha edeyim sana diye hikaye paylaştı durdu seçim zamanı sinirler çok bozuktu 🤣 yani aman aman ceza almıyorlar ki teyzem baya küfür etmişti burda hiçbir şey yok
"evet hakaretten birşey çıkmıyor ama benim amacım para almakdan ziyade onu uğraştırmak :)"

Para değil mi derdin Jameya? Kızının botu?

indir (1).jpeg

Nafakayı da nafakadan saymıyorsun o halde ondan 8 aydır ödemiyor diyorsun. Bir türlü icraya veremedin de:)
icraya verdim canım :) hemen sonuçlanmıyor. benim arkadaşım geçen sene icraya verdi eski kocasını hala bir sonuç alamadı.

evet hakaretten birşey çıkmıyor ama benim amacım para almakdan ziyade onu uğraştırmak :)
beni rahatsız eden bir insanı bende rahatsız ederim evet.n konuyla ilgisi olmayan şeyleri alıntılıyorsun sana alıntıla hatırlayayım dediğim konuyu alıntılamıyorsun. gereksiz.

beni rahatsız eden bir insanı bende rahatsız ederim evet.n konuyla ilgisi olmayan şeyleri alıntılıyorsun sana alıntıla hatırlayayım dediğim konuyu alıntılamıyorsun. gereksiz.
Ya evine gelip boğazını sıkarsa? Korkmuyor musun bu kadar sataşırken?

Türkiye tarihinde bir ilk olmuş o zaman.
İcra dairesine iştirak nafakası ödenmediği bildirilecek ve 1 yıl sürecek? :)
yok artık ya gerçekten. başına geldi mı bu? bu zamanda hemen herşey sonuçlanıyor mu? benim henüz 2 hafta oldu.

Ya evine gelip boğazını sıkarsa? Korkmuyor musun bu kadar sataşırken?
neyine sataşıyorum ya sen şaka mısın? adam rahat duruyor da ben kendi kendime mı sataşıyorum? niye adam mağdurmuş gibi lanse etmeye çalışıyorsun ?neyin peşindesin tam olarak?

"nasıl neyin tazminatı ban arsızı? 35 k aldım ben neyin tazmitanı ne demek? malını mülkünü paylaştırmadım çocuğumla bir düzen kurmak için aldım tazminatı."

Kendime cevap vereyim:))
Ben anlaşmalı boşanalım diye çok uğraştım.

Evet pozitif enerji doluyum ve negatif enerjiden hep etkileniyorum. O kadar kötüydü ki,film izlerken konuşuyorum diye azarlıyordu. “Salak salak konuşma jameya”. Zaten film yarıda kalıyordu ben kalkıp lavaboya gitsem asla durdurup birlikte izleriz demeden devam ederdi. Yada kızım uyandığında beni asla beklemeyip dizi izlerken öbür bölüme bile geçerdi. Yazık etmişim kendime gerçekten :)

Eşim daha nafaka ödemeye bile başlamadı diyim size. Biraz tazminatın bir kısmını ödedi o da çok komik bir rakam. Söylemiyim de gülmeyin bana :

"birde beni sahte kimlikle banka hesabı açtım diye tehtid ediyo şikayet edicem diye(yabancıyım hala malesef onun soyadını taşıyorum, benim işlemlerim çok uzun sürüyo ve euro bazında ödeme yapmam lazım, çalışma izni almam lazımdı oraya 40 bin ödeme yapmam gerekti o sebeple onu ertelemiştim. sözde onun soyadıyla sahte hesap açtım halbuki maaş hesabı açtım."

Adamın soyadını boşandığın halde 2 yıl kullanıp, adam kullanma deyince dinlemediğin için en son değiştir soyadını yoksa banka hesabını bildirecem demiş:)

neyine sataşıyorum ya sen şaka mısın? adam rahat duruyor da ben kendi kendime mı sataşıyorum? niye adam mağdurmuş gibi lanse etmeye çalışıyorsun ?neyin peşindesin tam olarak?
Adam mağdur değil. Ben sana soruyorum hiç korkmuyor musun şiddet uygulayan bu adamdan?

"birde beni sahte kimlikle banka hesabı açtım diye tehtid ediyo şikayet edicem diye(yabancıyım hala malesef onun soyadını taşıyorum, benim işlemlerim çok uzun sürüyo ve euro bazında ödeme yapmam lazım, çalışma izni almam lazımdı oraya 40 bin ödeme yapmam gerekti o sebeple onu ertelemiştim. sözde onun soyadıyla sahte hesap açtım halbuki maaş hesabı açtım."

Adamın soyadını boşandığın halde 2 yıl kullanıp, adam kullanma deyince dinlemediğin için en son değiştir soyadını yoksa banka hesabını bildirecem demiş:)
Hangi millettenmiş

Evet lena ben vatandaş değilim benim soyadımı değiştirmem için önce yurt dışına gitmem lazım,boşandığımı orada belirtmem lazım. Kimliğimi değiştirmem lazım,sonra pasaportumu değiştirmem lazım. Bunlar süre ve para demek farkındasın dimi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X