kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz bi psikiyatri ve nörolojiye uğrayın artık. gündelik hayatınızda da bu şekilde davranıyorsanız eninde sonunda kızınızın velayetini kaybedersiniz.
gündelik hayatımda böyle değilim ayrıca. ve ayrıca zaten psikiatriye gidiyorum ben. neden kızımı elimden alsınlar? ben burda yazışırken lena ile yazıştığım için ondan cevap geldi sandım sizi alıntılamışım isminize bakmadan. ay anormal yorumlar yapıyorsunuz şaşkınım.

evet ederim ben küfür bu arada. boğazımı sıkan adama küfür ederim anasına bacısına da küfür ederim.

ben bipolar yada şizofren değilim ki anksiyetem var neden anksiyetem var diye kızımı alsınlar? ya sabır.
ben yalan söylemiyorum. bunu da dolamışsınız ağzınıza habire yalan söylüyor yalan söylüyor. yalan söylediğime inanıyorsanız lütfen yazmayın ben engellemek zorunda kalmak istemiyorum kimseyi.

Sen lohusayken 3 aylık, anasına küfrediyormuşsun.

Boğaz sıkma olayı ne zaman oldu net bir bilgi verir misin?
kızım 5 6 aylıktı boğazımı sıktığında. zaman kavramım yok benim net bir bilgi veremem ama o civardaydı. annesi benim üstüme yürüdüğünde 4 aylıktı sanırım.

Sen lohusayken 3 aylık, anasına küfrediyormuşsun.

Boğaz sıkma olayı ne zaman oldu net bir bilgi verir misin?
bu anasına küfür ettiğim kısmı alıntılar mısın? hatırlamama yardımcı olması açısından. konuyu tam hatırlamıyorum ben çünkü.

insanların hatalı olduğuna inanıyorsanız engelleyin. hiç durmayın. fakat bunca insan, her açtığınız başlığın altında sizin bir takım yalan ya da yanlış bilgilerinizi yakalıyorsa yanlış olan insnaların kendisi değil.

sigrid ben yaşımı doğru söylemediğimi zaten beyan ediyorum. bu konuda da itiraaz etmiyorum ama bu benim tüm hayatımı yalan yapmaz siz de orada yanlışsınız.

Tamam sen 3 aylık lohusayken annesine hakaret edip duruyormuşsun. Konun ve mesajların var. Yani öncesinde iddia ettiğin boğaz sıkma olayının.

Az önce de benim boğazımı sıkana hakaret ederim tabi ki dedin.

Geleceği gördün demek ki.

:)

3 aylıkken annesine niye küfür etmişim birşey yapmıştır kadın ay normal değildi ki! ne diyorsun anlamıyorum ki

siz birçok şeyi doğru söylemiyorsunuz. böyle küçük bir problem var ortada.
neyi mesela doğru söylemiyorum ya nerden biliyorsunuz yaşım dışında doğruyu söylemediğimi?şiddete maruz kaldığımı yazmadığım için mı benim yalancı olduğumu düşünüyorsunuz nedir?

ben burda yazışırken lena ile yazıştığım için ondan cevap geldi sandım sizi alıntılamışım isminize bakmadan. ay anormal yorumlar yapıyorsunuz şaşkınım
velev ki lenadan geldi ne diyor diye okumadan önyargılı cevap yazman da normal değil jameya

evet bu şiddet mevzusu da bir tanesi ama söylediğiniz birçok şeyin doğruluğu benim açımdan şüpheli.
isterseniz savunmaya geçin sürekli yaptığınız gibi, isterseniz bunu bir eleştiri olarak alıp kendinizi nasıl daha iyi ifade edebielceğiniz konusunda çalışmaya başlatın. fakat durum budur.

3 aylıkken annesine niye küfür etmişim birşey yapmıştır kadın ay normal değildi ki! ne diyorsun anlamıyorum ki
Yahu az önce sana sordum boğazını sıkan adamın rahatça nasıl annesi için yüzüne karşı hakaret ediyorsun defalarca dedim?

Boğazımı sıkan adama az bile dedin.
Olay sonra olmuş yani. (İddiana göre)

En azından şiddet uygulayan adam karısını psikoloğa götürmez fikrinizden vazgeçmişsiniz bu da bir gelişme hala yanlış genellemeler yapıyosunuz bu arada.

Mirtam konunun özeli mözeli yok dizi gibi her konu bir öncekinin devamı. son 6-7 sayfayı okusan yeterli
boniva, konu normalde hiç ilgimi çekmemişti. Bunca sayfaya kadar yorum da yazmamıştım. Ve söylediklerim de bu konu özelinde değil. Arkadaş çok yanlış ve tehlikeli şeyler yazmış. Çünkü benim rastladığım şiddet olaylarında da bunu yapanlar var ve mahkemeleri yanıltmaya çalışıyorlar.

Mesela kadın şiddet gördüğünü söylüyor, adamı doğru düzgün tanıyan tanımayan insanlar mahkemeye gelip bu adam şöyle şöyle bir adam hakim bey, böyle biri şiddet uygulamaz, kadın iftiracı diye tanıklık yapıyor. Söylenenler de bu arkadaşın söylediği gibi. Karısı hasta olunca ilgilenir, hastaneye, psikoloğa götürür vs vs O yüzden o yazılanlar beni çok gıcık etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…