gündelik hayatımda böyle değilim ayrıca. ve ayrıca zaten psikiatriye gidiyorum ben. neden kızımı elimden alsınlar?siz bi psikiyatri ve nörolojiye uğrayın artık. gündelik hayatınızda da bu şekilde davranıyorsanız eninde sonunda kızınızın velayetini kaybedersiniz.
evet ederim ben küfür bu arada. boğazımı sıkan adama küfür ederim anasına bacısına da küfür ederim."Nafaka peşinde koşan şiddet görmüş olamaz" benim cümlem değil hanımefendi:) Konu ekstra harcama için maliye tehdidiyle kart bilgilerinin alınmış olması ve bu konuda "artık hep bu yöntemi deneyeceğim" diye kahkaha atılması. Nafaka diye çarpıtmayın. Nafaka için adli makamlara başvurmasını 500 kez söyleyen üye benim zaten:)
Psikologa götüren erkek karısını dövebilir, hatta psikolog çıkışında da dövebilir. Fakat sizin boğazınızı sıkan bir adamın annesine adamın gözünün içine bakarak rahatça küfür edebilir misiniz mesala?
Siz kaç konudur devam eden olayın ortasından girip anlam yaratmaya çalışıyorsunuz.
Söylediklerimi çarpıtmayın, hiç hoşuma gitmez.
Yukarıdaki cümleyi direkt alıntılayın varsa:)
Mirtam konunun özeli mözeli yok dizi gibi her konu bir öncekinin devamı. son 6-7 sayfayı okusan yeterliO zaman sizin de yorumlarınızı konu özelinde yapmanız lazım.
ben bipolar yada şizofren değilim ki anksiyetem varbir şeyleri hatırlamıyor olmanıza istinaden demedim zaten. seri şekilde yalan söylemenize ve pek sağlıklı görünmeyen tutumunuza istinaden söyledim.
ve evet, psikiyatrik rahatsızlıklar sizin velayeti kaybetmenize sebep olabilir.
Sen lohusayken 3 aylık, anasına küfrediyormuşsun.evet ederim ben küfür bu arada. boğazımı sıkan adama küfür ederim anasına bacısına da küfür ederim.
kızım 5 6 aylıktı boğazımı sıktığında. zaman kavramım yok benim net bir bilgi veremem ama o civardaydı. annesi benim üstüme yürüdüğünde 4 aylıktı sanırım.Sen lohusayken 3 aylık, anasına küfrediyormuşsun.
Boğaz sıkma olayı ne zaman oldu net bir bilgi verir misin?
bu anasına küfür ettiğim kısmı alıntılar mısın? hatırlamama yardımcı olması açısından. konuyu tam hatırlamıyorum ben çünkü.Sen lohusayken 3 aylık, anasına küfrediyormuşsun.
ben bipolar yada şizofren değilim ki anksiyetem varneden anksiyetem var diye kızımı alsınlar? ya sabır.
ben yalan söylemiyorum. bunu da dolamışsınız ağzınıza habire yalan söylüyor yalan söylüyor. yalan söylediğime inanıyorsanız lütfen yazmayın ben engellemek zorunda kalmak istemiyorum kimseyi.
sigrid ben yaşımı doğru söylemediğimi zaten beyan ediyorum. bu konuda da itiraaz etmiyorum ama bu benim tüm hayatımı yalan yapmaz siz de orada yanlışsınız.insanların hatalı olduğuna inanıyorsanız engelleyin. hiç durmayın. fakat bunca insan, her açtığınız başlığın altında sizin bir takım yalan ya da yanlış bilgilerinizi yakalıyorsa yanlış olan insnaların kendisi değil.
evet resime baktım 6 aylıktı kızım boğazımı sıktığında.Sen lohusayken 3 aylık, anasına küfrediyormuşsun.
sigrid ben yaşımı doğru söylemediğimi zaten beyan ediyorum. bu konuda da itiraaz etmiyorum ama bu benim tüm hayatımı yalan yapmaz siz de orada yanlışsınız.
3 aylıkken annesine niye küfür etmişim birşey yapmıştır kadın ay normal değildi ki! ne diyorsun anlamıyorum kiTamam sen 3 aylık lohusayken annesine hakaret edip duruyormuşsun. Konun ve mesajların var. Yani öncesinde iddia ettiğin boğaz sıkma olayının.
Az önce de benim boğazımı sıkana hakaret ederim tabi ki dedin.
Geleceği gördün demek ki.
:)
neyi mesela doğru söylemiyorum ya nerden biliyorsunuz yaşım dışında doğruyu söylemediğimi?şiddete maruz kaldığımı yazmadığım için mı benim yalancı olduğumu düşünüyorsunuz nedir?siz birçok şeyi doğru söylemiyorsunuz. böyle küçük bir problem var ortada.
velev ki lenadan geldi ne diyor diye okumadan önyargılı cevap yazman da normal değil jameyaben burda yazışırken lena ile yazıştığım için ondan cevap geldi sandım sizi alıntılamışım isminize bakmadan. ay anormal yorumlar yapıyorsunuz şaşkınım
yorumlar karıştı kime ne dedim hatırlamıyorumvelev ki lenadan geldi ne diyor diye okumadan önyargılı cevap yazman da normal değil jameya
neyi mesela doğru söylemiyorum ya nerden biliyorsunuz yaşım dışında doğruyu söylemediğimi?şiddete maruz kaldığımı yazmadığım için mı benim yalancı olduğumu düşünüyorsunuz nedir?
Yahu az önce sana sordum boğazını sıkan adamın rahatça nasıl annesi için yüzüne karşı hakaret ediyorsun defalarca dedim?3 aylıkken annesine niye küfür etmişim birşey yapmıştır kadın ay normal değildi ki! ne diyorsun anlamıyorum ki
En azından şiddet uygulayan adam karısını psikoloğa götürmez fikrinizden vazgeçmişsiniz bu da bir gelişme"Nafaka peşinde koşan şiddet görmüş olamaz" benim cümlem değil hanımefendi:) Konu ekstra harcama için maliye tehdidiyle kart bilgilerinin alınmış olması ve bu konuda "artık hep bu yöntemi deneyeceğim" diye kahkaha atılması. Nafaka diye çarpıtmayın. Nafaka için adli makamlara başvurmasını 500 kez söyleyen üye benim zaten:)
Psikologa götüren erkek karısını dövebilir, hatta psikolog çıkışında da dövebilir. Fakat sizin boğazınızı sıkan bir adamın annesine adamın gözünün içine bakarak rahatça küfür edebilir misiniz mesala?
Siz kaç konudur devam eden olayın ortasından girip anlam yaratmaya çalışıyorsunuz.
Söylediklerimi çarpıtmayın, hiç hoşuma gitmez.
Yukarıdaki cümleyi direkt alıntılayın varsa:)
Ben sürekli kadını ağzı yüzü mor gezdiren, aldatan bir adamın eşinin lohusalığını önemseyip kendi psikolog teklif ettiğini görmedim. Hatta 20 yıldır burada gördüğüm her konuda, şiddet uygulayan adamı karısı doktora götürmeye çalışır, belki düzelir diye (ki ağzım açık kalır bu konulara) adamlar gelmez, beni sen delirttin diye.
Hayatın akışına ters yazdıkların.
boniva, konu normalde hiç ilgimi çekmemişti. Bunca sayfaya kadar yorum da yazmamıştım. Ve söylediklerim de bu konu özelinde değil. Arkadaş çok yanlış ve tehlikeli şeyler yazmış. Çünkü benim rastladığım şiddet olaylarında da bunu yapanlar var ve mahkemeleri yanıltmaya çalışıyorlar.Mirtam konunun özeli mözeli yok dizi gibi her konu bir öncekinin devamı. son 6-7 sayfayı okusan yeterli
bizde günlerce bunu diyoruz sanayorumlar karıştı kime ne dedim hatırlamıyorum