kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim zaman kavramım yok gerçekten zamanları karıştırıyorum. boğazımı sıktığında mı söyledim bana o konuyu lütfen alıntılar mısın bi hatırlayayım?

Ya sen de hiçbir şey hatırlamıyorsun böyle olmaz ki! Ayrıca herkes konularını görüyorken ben artık eski konularını neden göremiyorum aşk olsun

Tamam zaten her konunda farklı hikaye farklı konu.

Bak hatırlamana gerek yok. Zaten yalan söylemesen her konunda detaylar aynı olur:)
lena bahsettiğin konu bebeğim 6 aylıkken yada 3 aylıkken olmuş dün gibi nasıl herşeyi hatırlayayım? iyi misin? ben dhaa dün ne yediğimi hatırlamam.

bizde günlerce bunu diyoruz sana kime ne yalan sıktığını kendin bile unutuyorsun hatırlatınca da agresifleşiyorsun
ya gözünü seveyim 6 sene önce ki konumu nasıl hatırlamamı beklersin ki ben lohusa ve doğum sonrası 4 günde 1 konu açardım bunaldığımdan dolayı. detayları da yazmadım her konumda birşeyleri saklayarak yazdım.

Siz ortasından söylediklerime atlayıp gıcık olabilirsiniz:)

Önceki 5 konuda neler yazdığımı okusanız, zaten bunları neden söylediğim rahatça anlaşılır.

Benim hiç umrumda değil, hayatımda da "şiddet gören" kimsenin karşısında olup yalan tanıklık etmedim.

Lütfen herkesi kadın düşmanı ilan etmeyin.

Jameya'nın yüzlerce "kendi ağzından" çıkan mesajını okudum ben, Jameya'nın kurgusuna itiraz etmekle mahkemede adama iyi halden indirim veren kafayı savunmak aynı şey değil. Çok yanlış kişileri eşleştiriyorsunuz.

Burada neyin ispatı yapılmaya çalışılıyor?
Sizler niye bu kadar takıntılı davranıyorsunuz?

Jameya sizlerin söylediği gibi belki olayları çarpıtıyor, belki kendi hayal dünyasını aktarıyor, belki birilerinin ilgisini çekmeyi seviyor, kimse ilgilenip yazmazsa bir süre sonra yazmayı bırakır, yazdıkları hayal ürünü şeylerse eğer bu hikayeyi yorum yazarak siz besliyorsunuz.

Ok Jameya. En mağdur sensin.

Sana tek temennim umarım daha da şiddet görmezsin.

ben kendi aile geçmişimden örnek vereyim: ebeveynlerimde asla şiddet ve hatta hakaret durumu söz konusu olmadı. birbirilerine şaka yollu da olsa "salak" demiş insanlar değillerdi.
fakat babamın orta yaşta kamışına su yürüyüp azgın tekeye bağlamasından ötürü ortada bir metresi türeyince boşanası geldi. ve ilk olarak anneme boşanmada zırnık koklatmamak için yaptığı şey, eve psikiyatrların tedavide ancak yeşil ve kırmızı reçete ile reçetelendirebileceği sakinleştiricileri getirmek oldu. bunları da misafir banyosuna koydu ki gelen misafirler ilaçları görüp anneme "vah vah" etsin ve mahkemede de bunu dillendirsinler.

eşine şiddet gösteren adamların kimilerinin de psikiyatr yolunu tuttuğunu çok iyi biliyorum. aslında evde olayların kadının gibi yaşanmadığı ve kadının derin bir depresyonda, sanrı halinde olduğunu iddia ederek (tabir-i caizse hekimi de yanıltarak) reçete ve rapor üzerinde kanıt oluşturmak adına bunu yapıyorlar.

şiddet görmediysem neden burada şiddet gördüğümü söyleyeyim? mesela bana bu konuda neden inanmıyorsunuz? hayır eleştirebilirsiniz buna hakkınız var elbette ama yalan söylüyorsun sen şiddet görmedin uyduruyorsun da diyemezsiniz. bunlar apayrı şeyler beni yalancılıkla suçluyorsunuz neler yaşadığımı bilmeden.

bak her kadın şiddet görebilir en yakınımızda bile ruhumuz duymaz.anlıyorum ben senin ne demek istediğini ne tür manyaklar var dışarıda örnek gösterilip karıncayı incitemez tam bir beyefendi dediğimiz. Jameya da şiddet görmüş olabilir diğer kadınlardan hatta hiç birimizin garantisi yok dayak yemyeceğimize dahil Allah da büyük konuşturmasın.
ama jameyayı normal vakalardan ayrı tutmanın öneririm.iki kelimesinden biri yalan.anlattığı “masum köylü” profilinden bambaşka hayatı olan,kendini kimseye ezdirmeyen yapısı var öyle dayak yiyip oturacak pasiflikte biri değil.
sevgilisi aldığı 30-40 bin tl süpürgeyi ayrıldıktan sonra götürdü diye burada konu açan biri.Dava açacağım hırsız diyeceğim sürüm sürüm süründürüp siciline işleteceğim. Hırsımı alamıyorum diyen biri. Adam 40 bin liralık ürünü bırakmalıydı buna.
Eski eşi nedense nafakayı aylarca jameyanın kız kardeşine yatırmış. Eski yönelik yatırılan nafakaları hiç yatırmamış gibi yapıp iftira ile tekrar alacağım diyen birisi.
İlgiyi konuşulmayı seviyor sudan sebepten konu açıp “götümden yeni bir konu uydurdum,gelsene” diye bana özelden davetiye yollayan biri.

E bunları bildiğim halde niye konularında yazıyorum salağım çünkü. Bile bile yazıyorum. Yalanlarını okumak eğlendiriyor

20'li yaşlarının başında partnerinden şiddet görmüş bir kadın olarak ve aynı zamanda kadına şiddet mevzusunda akademik alanda araştırmalar yapan birisi olarak biraz bu işin nasıl çalıştığını biliyorum diyelim.

ben gerçekten anlamıyorum ya.

araştırma yapıyorsun. güzel peki bu kadar bilgiliysen neden ısrarla benim şiddet görmediğimi iddia ediyorsun? ben sadece anlamaya çalışıyorum yanlış anlama.

araştırma yapıyorsun. güzel peki bu kadar bilgiliysen neden ısrarla benim şiddet görmediğimi iddia ediyorsun? ben sadece anlamaya çalışıyorum yanlış anlama.

bak ne güzel açıklıyor.

Yahu ben seni kişisel olarak tanımıyorum. Senin ne yaşadığını kendim araştırmış değilim. Fakat buraya 2013'ten beri yüzlerce mesaj yazan sensin. Benim bugüne dek tek yaptığım "senin kendin bizzat kurduğun cümleleri" sana sormak oldu. Bir konuda bile net bir yanıt vermedin.

Klasik cevap: "benim ne yaşadığımı nereden bileceksiniz" Direkt Joker kart.

Hukuki konularda da: "Bu pazartesi açıyorum".

Hiçbir konunda ve cevabında "tutarlılık" yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…