Jameya atıp tutuyorsun insanlar senin yalan yanlış bilgilerini buraya kopyalıyormuş diye. Cevap hakkım var sanırım atıp tuttuğun için.
Her konunda kendi ağzından farklı tarihlerde çıkanları -senin cümlelerini- alıntıladım. Sanki yaşını, ilini konuşuyormuşuz gibi algı yaratmaya çalışma.
Ben şöyle söyleyeyim: Bir üye düşünün. Bir gün eşinden şiddet görüyor, ağzı yüzü mor geziyor. Diğer gün adamı telefonla maliyeye şikayet tehdidiyle kart bilgilerini alarak istediklerini alıyor.
2023 Eylül'den beri güya nafakası yatmıyor ama şu an Mart 2024 ve bu üye çocukla açlık sınırında olmasına rağmen 600 kişi dilekçe ver hemen icra başlat dediği halde son beyanına göre 2 hafta önce icraya vermiş. Ama hala bir şey olmamış.9 Ocak 2023'te açıldığı söylenen nafaka arttırım davası ise asla yok ve beyanlarına göre 1 yılı aşkın süredir fiş topluyor.
Aldatılmaktan ve şiddetten ayrıldığını söylüyor; ama eski konularında eşiyle olan iletişim eksikliği üzerine onlarca mesajı var, ne şiddet var ne aldatma. Nedense sonra aniden konu sahibi kendi sevgilisinden ayrılınca eski eş onu aldattığı kadınla evleniyor. Ve konuda yorum yapan üyelere çemkiriyor "o dönem söylemek zorunda değildim hiçbirini" diye. Yani düşünsenize anonim bir hesap açıp tüm dertlerinizi yıllarca yazıyorsunuz, ama meğer hiçbiri öyle değilmiş.
Süpürge götüren eski sevgiliyle dava konusu zaten en az 20 sayfa burada özete gerek yok.
Daha kaç madde sayarım bu şekilde:)
Ama en bombası tüm konuların özeti: Konu sahibinin başta eski eş, anası, ablası olmak üzere herkes "ruh hastası ve konu sahibine takmış durumda" Konu sahibi ise yeni doğmuş bir bebek gibi masum ve mağdur..
Son olarak biz de bu çizgideki gibi kötü insanlarız. Yani anonim bir platformda da aynı personayla mağdur kendisi.