kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes siz iyi olun diye yazdı baba kız iluskileri onlara kalmış sadece siz bir adım gidemezsiniz tüm bağı kesmeden belliki adam sizden hiç hoslanmiyor dost arkadaş çocuğumun annesi olarak bile görmüyor yük ayak bağı olarak görüyor...Doğru olan bu değil elbet ama ne yaşandı ise böyle olmuş ....Anasını sevmeyen danasini sevmez derler buda ne kadar yanlış olsada öyle işte...Yani bu adama babalık vasfı yüklenmez tabi gıyabında yazıyorum bilemem siz çok sık konu açıyorsunuz eski eşle ilgili o hayatına bakıyor siz aynı yerde sayıyor gibisiniz bir gün kızınız büyüyecek siz sağlıkla inşallah bı 80 yaşına geldiginizde bunların önemi kalmayacak inşallah babası aklını başına toplar kızı ile sağlıklı doğru iletişim kurar bu olmasada kızınız büyüdüğünde zaten yapması gerekeni yapar.Sizde adama bayilmiyorsunuz bunu anladım o da size çocuğu bile aranızda bağ olarak görmüyor o barışmak falan hikaye barışacak adam başta ölürdü bosanmazdi ikiniz yola devam edecek her zerrenizi bunu daha iyi hale getirmek için ugrasacaksiniz malesef bu adama söylenecek herşeyi üyeler her konuda söylemiş gerisi tekrara giriyor.Bu arada tabiki içinizi dökün istediğiniz kadar da konu açın sadece size faydası yok sizi rahatlatıyor sa iyi birşey bu tabiki
Ben adam bana bayılsın istemiyorum zaten bende kendisine bayılmıyorum. Hiç hoşlanmıyorum ama kızım babam beni sevmiyor diye defalarca ağladı. Bu durumda benim canımın sıkılması normal değil mı? Ben teselli ediyorum seviyor yanlış anlıyorsun o sadece sevgisini gösteremiyor diye. Bunları anlatıyorum ben ve bu adam doğum günün kutlu olsun demeyi bile çok görmüş ramazan diye 3 kuruş atıyo çocuğuna. Bu vicdansızlık bu iğrençlik ya gelip kızını görsün benden uzakta kimse bir beklentiye girmiyor ama benim kızımı bu şekilde değersiz hissetmesi,bana yaptıklarını kızıma yapması beni üzüyor.

maalesef babalar anneden ayrılınca çocuktan da ayrılıyor genel olarak. sizin yine kızınızın allahim ömür versin inşallah her sene doğum günü olacak. benim eski eniştem oğlunun sünnet düğününe gelmedi😔 bunların hepsinin mi kanı bozuk acaba?
Hepsinin öyle besbeli ki.

Uzulmeniz elbette normal ama adam bu işte siz ne yaparsanız yapın biz ne yazarsak yazalım adam bu .Olan olmuş bunu değiştirecek bir güç yok dünya uzerinde adam bunu düşünmediği sürece siz kızınıza olabildiğince siper olacak bunu onun gözünde daha vahim hale getirmeden normallestireceksiniz ben öyle yaptım kızıma öyle atlattık biz

Yorumlarda adam benimle ugrasiyor demissiniz ama bu konuda oyle bir sey yok. Adam kizina para gondermis sadece, nasil sizinle ugrasiyor olmus anlamadim. Bu kadar dert etmeyin siz de. Anneliginizden sorumlusunuz, adamin anladigi babalik buysa yapacaginiz bir sey yok. Bunca yil bu adami tanimis olmaniz lazim artik. Ben para gonderdigi icin mutlu olurdum sanirim en azindan. Hic hatirlamamasindan iyidir.
Yorumlarda bu konuya istinaden demedim zaten genel anlamda adam ben kötü olayım diye uğraşıyor. Açlıktan öleceğimi bilse keyif alır o derece. Adamın gelgitleri var geçen yaz brnimle tekrar evlenmek istediğini söylüyordu o dönem de hayatında bu kadın vardı. Başkasıyla nişanlanıyordu,bi bana dönüyordu benden yüz görmeyince beni aldattığı kadına döndü onla evlendi mı nilanlandı mı ne yaptı bilmiyorum. Yani ben yüz vermedikçe ne yapacağını şaşırdı.

Burada ben konu açıp alın bu benim sayfam demedim soranlara yazdım ve o benim ilk açtığım sayfamdı. O sayfa kapanalı seneler oldu. Son açtığım konumda bikaç kişi sordu bende özelden yazdım. Tüm kk benim sayfamı bilmiyor. Ve evet bilgilerimi doğru yazmak zorunda değilim 40 yaşındayım desem ne 30 desem ne oluyo?

Eski konudan mesajın aşağıda. Mesela ben seninle dmden konuşmamışım hiç, mesaj siliniyor mu bilmiyorum gerçi pay bırakayım oraya.

Şimdi alıntıyı sildim yanlışlıkla da, sayfam kapandı yenisini açtım tadında aşağıdaki konudaki ilk mesajın da.

Yine başladın yani "yanlış hatırlamaya"

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-17-14-07-37-13_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-03-17-14-07-37-13_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 109
Uzulmeniz elbette normal ama adam bu işte siz ne yaparsanız yapın biz ne yazarsak yazalım adam bu .Olan olmuş bunu değiştirecek bir güç yok dünya uzerinde adam bunu düşünmediği sürece siz kızınıza olabildiğince siper olacak bunu onun gözünde daha vahim hale getirmeden normallestireceksiniz ben öyle yaptım kızıma öyle atlattık biz
Zaten onu yapıyorum. Ya evet adam bu değilmez ama bende bıktım bakın bıktım bu adamdan.neler yaşadım bilmiyorsunuz bu adam gerçekten dengesiz ne yaptığı belli değil. Bigün 500₺ nin lafını eder bigün bakarsınız para göndermiş vicdanını rahatlatır. Ya kursun hayatını aksine sevinirim beni rahat bırakmış olur çünkü. Ben bu adamın gelgitleriyle senelerdir uğraşıyorum bunalıyorum bende. Benle uğraşmayı bırakıyo kızıma başka türlü psikolojik baskılar e son gittiğinde eve biri geldiğinde ayağa kalkıcaksın demiş küçücük çocuğa. Değişik değişik haller

Eski konudan mesajın aşağıda. Mesela ben seninle dmden konuşmamışım hiç, mesaj siliniyor mu bilmiyorum gerçi pay bırakayım oraya.

Şimdi alıntıyı sildim yanlışlıkla da, sayfam kapandı yenisini açtım tadında aşağıdaki konudaki ilk mesajın da.

Tamam soruldu bende cevap verdim. Sonra yasak olunca özelden soranlara cevap verdim

Yorumlarda bu konuya istinaden demedim zaten genel anlamda adam ben kötü olayım diye uğraşıyor. Açlıktan öleceğimi bilse keyif alır o derece. Adamın gelgitleri var geçen yaz brnimle tekrar evlenmek istediğini söylüyordu o dönem de hayatında bu kadın vardı. Başkasıyla nişanlanıyordu,bi bana dönüyordu benden yüz görmeyince beni aldattığı kadına döndü onla evlendi mı nilanlandı mı ne yaptı bilmiyorum. Yani ben yüz vermedikçe ne yapacağını şaşırdı.
Siz yüz vermedikçe değil sizin onun gözünde bu gidip geldiği kadınlardan bı farkı niz yok çocuğunun annesi olsanız bile .....Tekrar evlenir tekrar ayrılırdı bu böyle....siz bu adamdan kızınız üzülse bile içinize taş basıp komple çekilin geriye en geriye yoksa sizde psikoloji kalmayacak hayatınız böyle bitecek.Omrun en sonunda kizinizda eski esinizde yoluna bakacak olan size olacak ....ben sadece bunu diyorum

Siz yüz vermedikçe değil sizin onun gözünde bu gidip geldiği kadınlardan bı farkı niz yok çocuğunun annesi olsanız bile .....Tekrar evlenir tekrar ayrılırdı bu böyle....siz bu adamdan kızınız üzülse bile içinize taş basıp komple çekilin geriye en geriye yoksa sizde psikoloji kalmayacak hayatınız böyle bitecek.Omrun en sonunda kizinizda eski esinizde yoluna bakacak olan size olacak ....ben sadece bunu diyorum
Haklısınız yaptıklarına takılmamam gerekiyor. Ben zaten (büyük konuşmak istemiyorum daha önce konuştum başıma geldi evlendim bu adamla) bir daha barışmak gibi bir düşüncem yok. Adamın mayası boxuk haklısınız kafaya takmamak lazım. Uzakta bile psikolojimi alt üst ediyor şimdi de sanki ben onunla barışmak istemişim gibi davranıyor gerçekten acayip bir insan. Kızı için konuştuğumda bile bunu bahane ettiğimi barışmak istiyormuşum gibi lanse etti o kadına.

Haklısınız yaptıklarına takılmamam gerekiyor. Ben zaten (büyük konuşmak istemiyorum daha önce konuştum başıma geldi evlendim bu adamla) bir daha barışmak gibi bir düşüncem yok. Adamın mayası boxuk haklısınız kafaya takmamak lazım. Uzakta bile psikolojimi alt üst ediyor şimdi de sanki ben onunla barışmak istemişim gibi davranıyor gerçekten acayip bir insan.
Bakmayın artık bu çürük kapıya hiç durmayın önünde eskiyi gömün yeni şeyler çekin hayatınıza illa bir ilişki değil ne bileyim yeni olan keyifli olan güzel olan ne varsa onlari çekin o enerjiye geçin öldü gömüldü sayın onu ......kendinizde onunla geçirdiğiniz zamanı öldü sayın onuda gömün....bu iyi gelir size yoksa inanın değişmiyor gün sonunda hastalık hastası olup çıkıyor insan Allah öylemi dertmi arıyorsun yetmedimi hala anlamadinmi diye hop yeni bir sınav çıkarıyor maazallah olacak olan oldu ben uyarıyı aldım uzulmeyecegim dimdik zor da olsa hayat herkese zor hepimize tuzaklar farklı farklı bir şekilde baş ediyoruz iletliyoruz diyerek çıkın bu handikaptan artık inşallah bir daha üzmesin sizi bu son konu bu son üzülüş olsun

Bakmayın artık bu çürük kapıya hiç durmayın önünde eskiyi gömün yeni şeyler çekin hayatınıza illa bir ilişki değil ne bileyim yeni olan keyifli olan güzel olan ne varsa onlari çekin o enerjiye geçin öldü gömüldü sayın onu ......kendinizde onunla geçirdiğiniz zamanı öldü sayın onuda gömün....bu iyi gelir size yoksa inanın değişmiyor gün sonunda hastalık hastası olup çıkıyor insan Allah öylemi dertmi arıyorsun yetmedimi hala anlamadinmi diye hop yeni bir sınav çıkarıyor maazallah olacak olan oldu ben uyarıyı aldım uzulmeyecegim dimdik zor da olsa hayat herkese zor hepimize tuzaklar farklı farklı bir şekilde baş ediyoruz iletliyoruz diyerek çıkın bu handikaptan artık inşallah bir daha üzmesin sizi bu son konu bu son üzülüş olsun
Ben her seferinde zaten hayatıma baktım ve onun yaptıklarını unutup önüme baktım. Bakmaya da devam ediyorum ondan da benim kendi şahsıma hiçbir beklentim yok. Daha fazla yaptıklarına takılmak bende istemiyorum. Kızım da az görüşsün görüşmesine gerek yok çocuğun da psikolojisini alt üst ediyor sonra ben uğraşıyorum anlatmak istediğim o. Neyse hayatıma bakmaya devam edicem haklısınız çok teşekkür ederim

Jameya atıp tutuyorsun insanlar senin yalan yanlış bilgilerini buraya kopyalıyormuş diye. Cevap hakkım var sanırım atıp tuttuğun için.
Her konunda kendi ağzından farklı tarihlerde çıkanları -senin cümlelerini- alıntıladım. Sanki yaşını, ilini konuşuyormuşuz gibi algı yaratmaya çalışma.

Ben şöyle söyleyeyim: Bir üye düşünün. Bir gün eşinden şiddet görüyor, ağzı yüzü mor geziyor. Diğer gün adamı telefonla maliyeye şikayet tehdidiyle kart bilgilerini alarak istediklerini alıyor.

2023 Eylül'den beri güya nafakası yatmıyor ama şu an Mart 2024 ve bu üye çocukla açlık sınırında olmasına rağmen 600 kişi dilekçe ver hemen icra başlat dediği halde son beyanına göre 2 hafta önce icraya vermiş. Ama hala bir şey olmamış.9 Ocak 2023'te açıldığı söylenen nafaka arttırım davası ise asla yok ve beyanlarına göre 1 yılı aşkın süredir fiş topluyor.

Aldatılmaktan ve şiddetten ayrıldığını söylüyor; ama eski konularında eşiyle olan iletişim eksikliği üzerine onlarca mesajı var, ne şiddet var ne aldatma. Nedense sonra aniden konu sahibi kendi sevgilisinden ayrılınca eski eş onu aldattığı kadınla evleniyor. Ve konuda yorum yapan üyelere çemkiriyor "o dönem söylemek zorunda değildim hiçbirini" diye. Yani düşünsenize anonim bir hesap açıp tüm dertlerinizi yıllarca yazıyorsunuz, ama meğer hiçbiri öyle değilmiş.

Süpürge götüren eski sevgiliyle dava konusu zaten en az 20 sayfa burada özete gerek yok.

Daha kaç madde sayarım bu şekilde:)

Ama en bombası tüm konuların özeti: Konu sahibinin başta eski eş, anası, ablası olmak üzere herkes "ruh hastası ve konu sahibine takmış durumda" Konu sahibi ise yeni doğmuş bir bebek gibi masum ve mağdur..

Son olarak biz de bu çizgideki gibi kötü insanlarız. Yani anonim bir platformda da aynı personayla mağdur kendisi.

Kapanan hesap konusunu da manipüle ediyor. Yeni dediği hesabı verdi zaten kk'da. Hatta bir sürü yerden silmiş, bir yeri silmeyi unutmuş, (alıntı yapılan mesajların birinde kalmış).

Yine eski hesap, seneler önce diye aynı manipülasyon. Yenisini söylediğiniz konuda paylaşmamış olsa ben nereden bileceğim:)?

Burada ben konu açıp alın bu benim sayfam demedim soranlara yazdım ve o benim ilk açtığım sayfamdı. O sayfa kapanalı seneler oldu. Son açtığım konumda bikaç kişi sordu bende özelden yazdım. Tüm kk benim sayfamı bilmiyor. Ve evet bilgilerimi doğru yazmak zorunda değilim 40 yaşındayım desem ne 30 desem ne oluyo?
Konu açıp benim sayfam dedin. O açtığın ilk sayfan da değildi. Son şu an güncel olanı paylaştın. Hala da o konuda alıntılanan mesajların birinde silinmemiş duruyor.
Bana özelden de yazmadın. Konundan gördük.

Ben kendi ebeveynliğime odaklıyım zaten ve kızıma çok da iyi bakıyorum. Ama ben bu çocuğu yalnız yapmadım dimi! Yapması gereken şeyler var çocuğu manevi olarak hiçbir konuda doyurmuyor e haliyle bende babasız büyüdüğüm için bundan etkileniyorum. Kızım ileride yanlış seçimler yapıcak onun yüzünden. Kızım kaç gün babam beni sevmiyor diye kucağımda ağladı. Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmak kolay geliyor ama ben kızımla kolay süreçler yaşamadım yaşamıyorum da.

Şimdi gördüm don yazınızı evet etkileniyorum. Tüylerim diken diken oluyor sesini duyunca :)
Uzmanlardan destek almak dışında çareniz yok. Çocuğu yalnız yapmadınız, çocuğu kimden yapacağınızın kararını siz verdiniz.
Sihirli değneğim olsaydı bunları düzeltmek için sallardım, belki yani bilemedim.

Jameya atıp tutuyorsun insanlar senin yalan yanlış bilgilerini buraya kopyalıyormuş diye. Cevap hakkım var sanırım atıp tuttuğun için.
Her konunda kendi ağzından farklı tarihlerde çıkanları -senin cümlelerini- alıntıladım. Sanki yaşını, ilini konuşuyormuşuz gibi algı yaratmaya çalışma.

Ben şöyle söyleyeyim: Bir üye düşünün. Bir gün eşinden şiddet görüyor, ağzı yüzü mor geziyor. Diğer gün adamı telefonla maliyeye şikayet tehdidiyle kart bilgilerini alarak istediklerini alıyor.

2023 Eylül'den beri güya nafakası yatmıyor ama şu an Mart 2024 ve bu üye çocukla açlık sınırında olmasına rağmen 600 kişi dilekçe ver hemen icra başlat dediği halde son beyanına göre 2 hafta önce icraya vermiş. Ama hala bir şey olmamış.9 Ocak 2023'te açıldığı söylenen nafaka arttırım davası ise asla yok ve beyanlarına göre 1 yılı aşkın süredir fiş topluyor.

Aldatılmaktan ve şiddetten ayrıldığını söylüyor; ama eski konularında eşiyle olan iletişim eksikliği üzerine onlarca mesajı var, ne şiddet var ne aldatma. Nedense sonra aniden konu sahibi kendi sevgilisinden ayrılınca eski eş onu aldattığı kadınla evleniyor. Ve konuda yorum yapan üyelere çemkiriyor "o dönem söylemek zorunda değildim hiçbirini" diye. Yani düşünsenize anonim bir hesap açıp tüm dertlerinizi yıllarca yazıyorsunuz, ama meğer hiçbiri öyle değilmiş.

Süpürge götüren eski sevgiliyle dava konusu zaten en az 20 sayfa burada özete gerek yok.

Daha kaç madde sayarım bu şekilde:)

Ama en bombası tüm konuların özeti: Konu sahibinin başta eski eş, anası, ablası olmak üzere herkes "ruh hastası ve konu sahibine takmış durumda" Konu sahibi ise yeni doğmuş bir bebek gibi masum ve mağdur..

Son olarak biz de bu çizgideki gibi kötü insanlarız. Yani anonim bir platformda da aynı personayla mağdur kendisi.
Evet şiddetten bahsetmedim burada çünkü bu durumu yazmayı bırak kendim bile kabullenebildiğim bişey değildi. Ayrılırken de ayrılma nedenim banana vurmuş oldğundan değildi,ben zaten evden gitmiştim annemlere tatile diye çıktım evden,uzun süredir şiddet olayı yoktu. Ben bir kadından şüphelendim o sebeple boşanma kararı aldm. Hiçbir konuda yalan söylemiyorum lena istediğini iddia edebilirsin. Yaşımı doğru yazmak bilgilerimi doğru yazmak zorunda değilim. Şiddet gördüm. Bebek gibi masum olduğumu da iddia etmiyorum ama sen tam bir kadın düşmanısın o net.

Ben kendi ebeveynliğime odaklıyım zaten ve kızıma çok da iyi bakıyorum. Ama ben bu çocuğu yalnız yapmadım dimi! Yapması gereken şeyler var çocuğu manevi olarak hiçbir konuda doyurmuyor e haliyle bende babasız büyüdüğüm için bundan etkileniyorum. Kızım ileride yanlış seçimler yapıcak onun yüzünden. Kızım kaç gün babam beni sevmiyor diye kucağımda ağladı. Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmak kolay geliyor ama ben kızımla kolay süreçler yaşamadım yaşamıyorum da.

Cocugunuz icin psikolojik destek aliyor musunuz?
Devlet hastanelerinde cocuk ve ergen psikiyatristleri var. Hic gidip fikir aldiniz mi? Bunlar ucretsiz.

Konu açıp benim sayfam dedin. O açtığın ilk sayfan da değildi. Son şu an güncel olanı paylaştın. Hala da o konuda alıntılanan mesajların birinde silinmemiş duruyor.
Bana özelden de yazmadın. Konundan gördük.
Konu açıp ahanda benim hesap demedim konumda bu hesabım takip edin yazmıyordu soranlara cevap olarak hesabımı yazdım sen konuyu her defasında bambaşka yerlere getirip ortadaki yalancı benmişim gibi konuşuyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X