kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gönderdiği para ramazan diye vicdanını rahatlatmak için gnderdiği bir para.
velev ki ramazan diye yollamış bu sana neden dert oldu daha bir ay önce 500 lira yollamıyor diye konu açmış insansın
çocuk babam beni sevmiyor diye defalarca ağladı kucağımda
geçen çocuk babasını sevmiyor gitmek istemiyorum ona diyor demiştin

velev ki ramazan diye yollamış bu sana neden dert oldu daha bir ay önce 500 lira yollamıyor diye konu açmış insansın

geçen çocuk babasını sevmiyor gitmek istemiyorum ona diyor demiştin
Evet gitmek istemiyor zaten. Sevilmediğini hissettiğinden gitmek istemiyor ama her çocuk gibi babasının onu sevmesini istiyor. Anormal olan ne burda?

Evet gitmek istemiyor zaten. Sevilmediğini hissettiğinden gitmek istemiyor ama her çocuk gibi babasının onu sevmesini istiyor. Anormal olan ne burda?
Çocukta hiç bir anormallik yok. Annesinde var.
Babası para verse dert vermese dert.Ne için yollamış ramazan için mi doğum günü için mi yollamış mı yollamış üstelik nafakayı bile yatırmayan adam.Sorgulama al çocuğuna hediyesini gerisini adamın bu parayı yollarken niyetini boşver sana ne. Günahı da onun sevabı da. Ne istiyorsun

Çocukta hiç bir anormallik yok. Annesinde var.
Babası para verse dert vermese dert.Ne için yollamış ramazan için mi doğum günü için mi yollamış mı yollamış üstelik nafakayı bile yatırmayan adam.Sorgulama al çocuğuna hediyesini gerisini adamın bu parayı yollarken niyetini boşver sana ne. Günahı da onun sevabı da. Ne istiyorsun
bende öyle yaptım zaten ban arsızı hediye aldım babanın hediyesi dedim. Zoruma gideni anlatamıyorum ne desem farklı yerlere çekiyorsunuz.

bende öyle yaptım zaten ban arsızı hediye aldım babanın hediyesi dedim. Zoruma gideni anlatamıyorum ne desem farklı yerlere çekiyorsunuz.
Jameya gülüm çiçeğim söyle bana zoruna giden ne. Ne istiyorsun sen. Kk olarak gidip adamı mı dövelim ne istiyorsun

Tamam onu bunu boşver de. Sahiden merak ettiğim bir soru sana. Ama bak net soruya net cevap ver olur mu. Laf salatası yapmadan(unutma uzun uzun yazarsan yalan katmak zorunda kalacaksın sonra unutuyorsun kendi yazdıklarını) o yüzden kısa ve net cevap ver lütfen .

Eski kocan. Seninle şu an tam olarak nasıl uğraşıyor ?

Şimdi bu yalan mı olmuş oluyor? Yaşımı net yazmak istemiyorum. Burdan da dünyanın yalancısı benmişim gibi bir algı yaratıyosunuz. Ben kimlik bilgilerimi de vereyim mı? Bu kadar açık açık ifşa edeceksek neden farklı isim kullanıyor herkes? İsim soyisim de koyalım bilinelim :) tüm bilgilerimi gerçek yazmak öecburiyetinde değilim
Evet yalan olmuş oluyor, bir de üvey baba çıktı şimdi. Size üzülmüyorum o küçük çocuğa üzülüyorum sadece. Gerçek hayatınızda da buradaki gibiyseniz tedavi olmanız gerekiyor. Büyük ihtimalle karakterinizden ötürü terk edildiniz, evlilik içinde de böyle yalanlar yakaladıysa eşiniz boşanmak istemiştir. Sakın şiddet demeyin, utandım şiddeti anlatmadım falan hikaye bunlar. Şiddet olsaydı darp raporu için bile 100 konu açardınız. Siz ki süpürge için bile üşenmeyip konu açan kişisiniz. Konularınızın büyük bir kısmı hayal ürünü, bu bariz belli. Umarım tedavi olursunuz. Kendiniz için değilse bile kızınız için bunu yapın.

Ya sen ne diyorsun kendi kendine beni manipulatif yalancı çıkarıyorsun. Kadın kadının düşmanı dediğimizin örneğisin geekten. Sen benim konularmdan uzak durursan sevinirim. Asıl yalan konuşan manipule eden sensin ben deilim.
Jameya kusura bakmayın ama sizde tuhafsınız, konularımdan uzak durun dediğiniz üyeleri konudan yasaklama özelliğini kullanıp engellemiyorsunuz, sabah akşam polemik tartışma, sizde sizinle tartışanlarda banlanıyorsunuz.

Bu arada satış yaptığınız yerin Instagram sayfasını paylaştınız diye banlanmıştınız hatırlarsanız, rica ediyorum özelden de yollamayın reklama girdiği için yasak, hem de gizliliğinize bu kadar özen gösteriyorsanız kendi kendinizi deşifre ediyorsunuz, üyelere Insta hesabınızı göndermeye devam ediyorsanız yarın öbür gün kim olduğumu biliyorlar deşifre oldum diye bize gelmeyin lütfen.

Evet yalan olmuş oluyor, bir de üvey baba çıktı şimdi. Size üzülmüyorum o küçük çocuğa üzülüyorum sadece. Gerçek hayatınızda da buradaki gibiyseniz tedavi olmanız gerekiyor. Büyük ihtimalle karakterinizden ötürü terk edildiniz, evlilik içinde de böyle yalanlar yakaladıysa eşiniz boşanmak istemiştir. Sakın şiddet demeyin, utandım şiddeti anlatmadım falan hikaye bunlar. Şiddet olsaydı darp raporu için bile 100 konu açardınız. Siz ki süpürge için bile üşenmeyip konu açan kişisiniz. Konularınızın büyük bir kısmı hayal ürünü, bu bariz belli. Umarım tedavi olursunuz. Kendiniz için değilse bile kızınız için bunu yapın.
Üvey baba çıktı şimdi mı? Ne anlattım ben ya bunlar olacak şeyler şimdi de öz babamla büyümediğim konusu mu yalan ne ima ediyorsunuz? Tedavi olması gereken aksine sizsiniz. Benim hayatımda yalana yer yok. Burada yaşımı farklı söyledim hepsi bu bu da beni yalancı yapmıyor oldu bide kimlik atayım siz inanın diye.

kızımın doğum günü geldi çattı. 6 yaşına girecek ve çok heyecanlı.
doğum günü için hazırlık yaptım herşeyi hazırladım elbisesi ayakkabısı, parti hazırlıkları filan.
babası daha önce hiçbir doğum gününde hediye almadı nafakasını gönderdiği dönemlerde, nafaka ödüyrum zaten diye birşey almadı.gönderdiği para o dönem 2900tl o da okuluna gidiyordu zaten.
neyse geçen hafta durup dururken benim hesabıma 3000 tl göndermiş.
bu ne diye sorduğumda kızımın doğum günü için birşey almam için atmış.
gerçekten babalık bu mu ya?
çocuğun doğum günü için yanında olayım gidip kendim bir hediye alıp gelip mutlu edeyim yok. hiçbir doğum gününde de gelmedi ayrıldığımızdan beri. geçen sene ben herşeyi yok sayarak davet ettim, gelicem diyip gelmedi. 3000 tl göndermekle baba mı olunuyor? o kadar sinirim bozuluyor ki bu adamın bu şekilde çocuğu yokmuşçasına hayatına devam etmesi.
yani vicdanını 3000 tl ile temizlemiş mı oldu bu adam şimdi?
daha önce 500tl bot için bana etmediği hakaret kalmadı şimdi de sırf vicdanı rahat etsin diye bu parayı gönderdiğine o kadar eminim ki, sinirim inanılmaz derecede alt üst oldu kızım için inanılmaz üzülüyorum:KK43: ben ne kadar büyük bir hata yapıp bu adamla çocuk yaptım inanamıyorum kendime.içim inanılmaz derecede huzursuz, yaptığı haksızlıklar bitmiyor. bana yaptıklarını hiç saymıyorum ama kızıma bunu yapması çok zoruma gidiyor :KK43:
Bir anne olarak kızınızı hep mutlu edin hiç birşeyden mahrum etmeyin 😘 sizi ve kızını yok sayan adamı sizde yok sayın .

Jameya kusura bakmayın ama sizde tuhafsınız, konularımdan uzak durun dediğiniz üyeleri konudan yasaklama özelliğini kullanıp engellemiyorsunuz, sabah akşam polemik tartışma, sizde sizinle tartışanlarda banlanıyorsunuz.

Bu arada satış yaptığınız yerin Instagram sayfasını paylaştınız diye banlanmıştınız hatırlarsanız, rica ediyorum özelden de yollamayın reklama girdiği için yasak, hem de gizliliğinize bu kadar özen gösteriyorsanız kendi kendinizi deşifre ediyorsunuz, üyelere Insta hesabınızı göndermeye devam ediyorsanız yarın öbür gün kim olduğumu biliyorlar deşifre oldum diye bize gelmeyin lütfen.
Paylaşmadım demedim ki evet konu açtığımda sayfamı soranlar oldu bende yazdım ve bu sebepten banlandım.
Sonra isteyenlere özelden yazdım. Yasak olduğunu bilmiyordum.

Niye dönmüyorsunuz hanımefendi? Demek ki birtek burada yazabiliyormuşsunuz.
Döndüm ya
Dükkan ismi dedim cevap vermedin
Yakınsak geleceğim.

Üstelik size kötü ne dedim ki yüzünüze söyleyemeyeceğim?

Tekrar ediyorum. Eski eşinizi salın artık. Bu cümle de yüzünüze söyleyemeyecek ne var? Küfür mü?

Döndüm ya
Dükkan ismi dedim cevap vermedin
Yakınsak geleceğim.

Üstelik size kötü ne dedim ki yüzünüze söyleyemeyeceğim?

Tekrar ediyorum. Eski eşinizi salın artık. Bu cümle de yüzünüze söyleyemeyecek ne var? Küfür mü?
Ben özelden yazdım size oradan dönüş yapmadınız. Burdan adres paylaşacak değilim. Eski eşimi salmadığımı iddia ediyorsunuz da ben burda eski eşimi hala seviyorum diye konu açmadım. Rahatsız olduğum şeylerin konusunu açıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X